Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar In en rond Elburg

Halloween in Walibi Holland

In oktober beleef jij jouw nachtmerrie tijdens de Halloween Fright Nights in Walibi Holland!
Met Scarezones, Haunted Houses en Shows vergeet jij de Halloween Fright Nights nooit meer. .......

Beleef ook de meest spectaculaire achtbanen en attracties zoals Goliath en Space Shot. Kijk voor de exacte data op de site van Walibi.

11:00 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe Keurmerk Touringcar richting Biddinghuizen. 

12:30 uur

In het sfeervolle Elburg (vlakbij Walibi) staat een heerlijk lunchbuffet klaar: kroket, diverse soorten luxebrood en bolletjes, luxe vruchtenroombroodjes, kaasbeleg, diverse vleesbeleg, zoetwaren, roomboter en onbeperkt thee, koffie en (karne)melk.

Ben jij klaar voor de angstaanjagende “Halloween Fright Nights”?*

Als de rillingen over je rug lopen en het zweet je in de handen staat, weet je dat het is begonnen! Tijdens Halloween ben je nergens meer veilig……!! Om er langzaam ‘in’ te komen beginnen we ’s middags met ons bezoek aan Walibi; dan is het nog rustig………

Je hebt volop de tijd om te genieten van alles wat dit spectaculaire park u te bieden heeft; lekker slenteren door de Mainstreet; griezelen in één van de vele achtbanen, genieten van de shows en natuurlijk mag een bezoek aan alle atracties ook niet ontbreken! 

Tussen de bedrijven door kun je een lekker frietje met saus, een snack en een beker drinken halen met de bon die je bij het naar binnengaan hebt ontvangen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een diner/buffet te kiezen; prijzen en suggesties op aanvraag.

Na zes uur gaat het dan beginnen; het is donker in het park dus dat wordt griezelen in de Haunted Hauses, de angstaanjagende Scarezones en diverse zenuwslopende shows……

Voor de Haunted Hauses moeten de entreekaarten RUIM van tevoren worden gereserveerd.  

* tijdens deze dagen zijn schmink, maskers of kostuums niet toegestaan!!!

23:15 uur

Vertrek vanaf de parkeerplaats van Walibi huiswaarts. 

00:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 75,00 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Let op! Deze prijs is erg afhankelijk van waar de touringcar u op moet halen; het kan zelfs een stuk voordeliger worden als u niet te ver weg zit dus mail ons voor een exacte prijsopgaaf!!! Ook kan het programma zonder lunch en/of snackbon geboekt worden! 

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· lunchbuffet met kroket en drankjes als beschreven
· entree Walibi Halloween Fright Nights
· snackbon, goed voor 1 friet met snack en drankje
· verzorging van de chauffeur