Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar In en rond Elburg

Krakelingen & Het Veluwemeer

09:15 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar naar Hattem. 

10:15 uur

Bij het Bakkerijmuseum staat de koffie met gebak al voor u klaar!

Uniek en amusant is de 'Krakelingenshow' in het Bakkerijmuseum in Hattem, met de humoristische krakelingenbakker gaat de groep zelf mooie figuren van brooddeeg maken in het amfitheater.

Er is een actieve versie van de show waarbij de groep zelf aan de slag gaat of een passieve versie waarbij de krakelingenbakker in een demonstratie laat zien hoe het allemaal wel en vooral ook niet moet....een geweldige belevenis!

Het sfeervolle museum in het pittoreske Hattem kunt u bezoeken en is net een oude bakkerij van vroeger. Op bepaalde dagen wordt er ook echt gebakken in de ouderwetse takkenbossen oven! Tussen de middag staat er in het museum een heerlijke lunch voor u klaar bestaande uit allerlei broodsoorten, ham, kaas, plak suikerbrood, plak krentenwegge en koffie, thee of melk naar wens.

Opmerking: de bus kan niet voor de deur komen en zet de mensen af op de busparkeerplaats bij het centrum; u loopt dan in ca. 5 minuten naar het museum. Uiteraard kan er ook een bezoek aan het nabijgelegen Anton Pieck museum worden gebracht! 

13:15 uur

Vertrek richting Elburg.

14:00 uur

U maakt eerst een mooie rondvaart over het Veluwemeer van ca. 50 minuten.

Aansluitend heeft u vrije tijd om het sfeervolle en gezellige centrum te bezoeken of 1 van de musea (Orgelmuseum, Gemeente Museum, de Kazematten, Dr. Vogel Tuinen, Joods museum Sjoel etc.) op eigen gelegenheid te bekijken. Eventueel is een bezoek aan de museumboerderij vlakbij Elburg ook mogelijk; toeslag entree is ca. € 4,50 p.p. 

16:30 uur

Vertrek huiswaarts.

Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een lekker diner ter afsluiting; dit is al mogelijk vanaf ca. 13,50 p.p. Prijzen en suggesties op aanvraag. 

17:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 55,00 per persoon 
45 – 60 personen € 53,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· entree Bakkerijmuseumn
. 2 kopjes koffie met gebak
· krakelingenshow actief of passief
· lunch als beschreven
· rondvaart Veluwemeer
· vrije tijd in Elburg
· verzorging van de chauffeur