Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar In en rond Elburg

Walibi Holland!

Open vanaf pasen tot eind oktober
Zomers op diverse woensdagen in de zomervakantie open tot 23.00 uur; vanaf half oktober tot eind oktober open tot 23.00 uur i.v.m. Halloween (vanaf 18.00 uur Halloween) Vraag ons naar de exacte data en openingstijden!

09:00 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar richting Biddinghuizen. Indien gewenst kunt u onderweg een kopje koffie met gebak gebruiken en dat kan natuurlijk ook bij aankomst in het park.       

10:30 uur

U bent inmiddels aangekomen bij Walibi Holland waar volop kunt genieten van attracties voor jong en oud!

Lekker uitwaaien in de zweefmolen, nat worden in Splash Battle of griezelen in één van de vele achtbanen! Het kan allemaal in Walibi en of dat nog niet genoeg is heeft u ook nog keuze uit diverse leuke shows!

Ieder jaar weer nieuwigheden, shows, nieuwe personages, een muzikale leefwereld of een nieuwe attractie!

De Walibi thrill rides geven je de kans om je grens op te zoeken!
Angstaanjagende hoogtes, heftige drops en gierende kurkentrekkers zetten niet alleen letterlijk je wereld op z’n kop, maar brengen je ook dichter bij jezelf. We dagen je uit om buiten je comfortzone te stappen!

17:00 uur

Vertrek huiswaarts of naar uw dineradres. Hapje blijven eten in Walibi? Voor een toeslag van € 5,00 p.p. heb je al een lekker snackmenu!

18:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

Wilt u dit spetterende bezoek aan Walibi Holland voortzetten met een heerlijk koud en warm buffet inclusief dessert dan kan dat al vanaf ca. € 18,50 p.p. Ook een uitgebreid bbq buffet is mogelijk vanaf ca. € 22,50 p.p. maar wilt u liever een lekker 3 gangen diner dan kan dat ook vanaf ca. € 14,50 p.p. Gaat u nog een hapje eten dan bent u wel ca. 2 uur later thuis!

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 49,50 per persoon
45 – 62 personen  € 47,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Er zijn speciale en zeer voordelige tarieven voor jongeren en scholen: vraag ons naar de prijzen en voorwaarden!

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. entree Walibi Holland
. verzorging van de chauffeur
. parkeergelden