Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Heineken Experience & Actie in de Polder

08:15 uur

Onze chauffeur staat voor met een luxe Keurmerk touringcar, voorzien van airco en toilet en uw gasten hebben de tijd om in te stappen.

08:30 uur

Vertrek richting Amsterdam. Onderweg gebruikt u 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak.

10:45 uur

In Amsterdam aangekomen brengt u een bezoek aan ‘Neerlands Trots; de Heineken Brouwerij die vandaag de dag dienstdoet als de Heineken Experience!

De voormalige Heineken Brouwerij aan de Stadhouderskade in Amsterdam vormt de bakermat van hèt hedendaagse Heineken bier. Deze unieke locatie in het centrum van Amsterdam biedt onderdak aan de Heineken Experience, een museale attractie waar u kennis maakt met de Heinekenonderneming en u ervaart tijdens de interactieve tour de unieke dimensies van Heineken, het meest internationale biermerk ter wereld. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid te genieten van een heerlijk glas Heineken! (2 consumpties (bier, sinas, cola of water zijn inbegrepen).

Laat u verrassen; ervaar de geschiedenis van Heineken en bepaal uw eigen route door het Heineken van vandaag. Ontdek als Heineken flesje de snelheid van een bottellijn. Test uw kennis van het brouwproces, geniet van een goed glas Heineken bier en ontdek dat Heineken meer is dan kwaliteitsbier - een brouwerij met respect voor mensen, samenleving en milieu. Heineken staat voor plezier in het leven. Beleef het in de Heineken Experience!

13:15 uur

U bent inmiddels op de boerderij aangekomen in de buurt van Utrecht waar u hartelijk wordt ontvangen met een lekker boerenlunchbuffet:groentesoep, kroket, vers afgebakken broodjes, drie soorten vleeswaren (ham, kipfilet en peper cervelaat), boeren belegen kaas, huisgemaakte eiersalade, verschillende soorten zoet beleg, appel- en dubbelsap, melk, karnemelk, koffie en thee.

14:15 uur

Voordat u aan de slag gaat krijgt u een uitleg en heeft u de mogelijkheid u om te kleden. (Omkleedruimtes en douches zijn kosteloos te gebruiken).

14:30 uur 

Tijd voor de Polderspelen!

Heerlijk buiten, gezellig met elkaar en 'strijden' tegen één of meerdere teams van je groep! Veel plezier en samenwerken staan centraal! Bij deze teamcompetitie in het weiland neem je het op tegen elkaar tijdens de verschillende spelen, met een knipoog naar de boerderij. Kruiwagenrace, duo-zaklopen of koe melken: samen met de groep gaat u de uitdaging aan!

Behendigheid, samenwerking en doorzettingsvermogen zijn nodig om de meeste punten te verzamelen. Iedereen kan meedoen, want de minder mobiele groepsleden zijn onmisbaar als coach. Een topatleet hoef je niet te zijn, want in het weiland liggen meer dan 65 onderdelen. Zeker weten dat er een geschikte activiteit tussen zit. De begeleider loopt met je groep mee en inspireert, motiveert en helpt mee waar nodig.

We blijven op het land, dus een nat pak door een bezoek aan de sloot zal het niet worden. Misschien wel een veeg op uw broek. Kleed je daarom alsof je in de tuin gaat werken!

Het is ook mogelijk de landactiviteiten te delen met onderdelen te water!       
Ook dit zijn onderdelen die voor iedereen haalbaar zijn en hierbij krijg je ook niet automatisch een nat pak; bij bepaalde wateronderdelen is de kans dat je nat wordt minimaal, helemaal als je goed samenwerkt………... En anders is er altijd nog de douche en kleed je je daarna lekker om!

Ben je een echte bikkel leef je dan uit op het boerenchallengeparcours! Hier draait alles om behendigheid, snelheid en pure kracht!

Voor wie het platteland echt wil beleven is er de Polderchallenge. In het weiland tussen de koeien staan meer dan 65 hindernissen klaar, zowel te land als te water. De Polderchallenge is het meest uitdagende onderdeel op deze locatie! Deze challenge is een actief programma onder professionele begeleiding, waarbij we beginnen met een warming-up en daarna starten we met niet minder dan 10 spannende hindernissen over een sloot. De moeilijkheidsgraad van de hindernissen wordt telkens iets opgeschroefd.


Kledingtip: oude, sportieve kleding en schoenen en schone kleding voor na het douchen, want modder en klei horen erbij. 
Op deze locatie is een step- of kanotocht ook mogelijk!

16:30 uur

U sluit de activiteiten af met een drankje (bier, fris of koffie/thee) en een bittergarnituur en u heeft de tijd zich om te kleden!

17:00 uur

Vertrek huiswaarts (uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een diner, vanaf ca. € 15,00 p.p., een diner buffet of een
lekkere BBQ, vanaf ca. € 20,00 per persoon)

18:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 - 62 personen € 97,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijs op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe Keurmerk touringcar
* 2 kopjes koffie of thee met gebak
* entree Heineken Experience incl. 2 consumpties
* boerenlunchbuffet incl. kroket, soep en drankjes als beschreven
* 2 uur durend actief programma land- en/of waterspelen
* gelegenheid tot douchen en omkleden
* 2 drankjes (bier, wijn of fris) en bittergarnituur (3 p.p.)
* verzorging van de chauffeur