Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Actief in Drenthe & Giethoorn

08:15 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar voorzien van bar, DVD en toilet richting Drenthe.

09:30 uur

U wordt in Drenthe hartelijk ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. (toeslag appelgebak € 2,50 p.p.)
Aansluitend krijgt u uitleg over het programma waarbij men kan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

* bamboestieken; klinkt misschien een beetje simpel maar erg leuk! Je bouwt samen een constructie van bamboestokken en elastieken; je maakt zo de mooiste bouwwerken zoals een toren, een hut of een piramide, maar welk object is het hoogst en welke blijft er goed staan! Tijdens het bamboestieken staat samen werken, overleggen en bouwen centraal, het is dus een zeer geschikt teambuildingsuitje!

* de Liefhebbers kunnen een leuke fietstocht door de mooie omgeving maken; dit kan op een tandem of een gewone fiets met 3 versnellingen! (toeslag fietstocht ca. € 2,50 p.p.)

* GPS speurtocht; na de uitleg over de GPS gaat u tevoet op pad en voert deze tocht u langs de mooiste plekjes in de omgeving!

* Solextocht & Tuktuktocht; na het passen van de outfits gepast, is er een instructie en wordt er nog een groepsfoto gemaakt! 

Daarna is het tijd om te vertrekken en neemt iedereen plaats op de solex of in de tuktuk en maak je een mooie tocht door hartje Drenthe. Zo passeer je o.a. Hooghalen, Amen, Nijlande, Deurze en Schieven en rij je tot slot langs het TT circuit in Assen weer terug naar het beginpunt! In de 6 Tuktuks is maximaal plaats voor 18 personen uitgaande van 3 personen per tuk tuk. Voor de duidelijkheid; het bamboestieken + de GPS speurtocht is 1 programma dus je neemt aan beiden deel en bij solex/tuktuk kies je voor 1 van beiden! Er zijn overigens genoeg solexen beschikbaar als de hele groep wil solexen. De prijs voor de solex is gelijk aan de prijs voor de tuktuk! Kiest u voor de solex/tuktuktocht dan betaalt u een toeslag van ca. € 12,50 per persoon.

Overigens zijn er op deze locatie veel meer activiteiten te doen; zoals Wie is de Mol; een spannend spelprogramma dat ook ca. 2,5 uur duurt en waarbij er allerlei ludieke opdrachten moeten worden uitgevoerd of een kookworkshop, Daf rijden etc. 

* Op 10 km afstand van deze locatie ligt ook Kamp Westerbork; wellicht dat er mensen zijn die een bezoek willen brengen aan deze locatie; dat zou dan uiteraard ook een mogelijkheid zijn.  Het museum en het kampterrein liggen ca. 2,7 km van elkaar verwijderd maar bij de entree zit een kaartje voor de pendelbus inbegrepen. Kiest men voor een bezoek aan Westerbork dan gebruikt u wel eerst samen een kopje koffie of thee met wat lekkers op de actieve locatie en brengt de chauffeur u aansluitend naar Westerbork.

Midden in Drenthe ligt een plek met een geschiedenis. Hier worden de levens van honderdduizend Nederlandse Joden in herinnering gehouden. Op het terrein van kamp Westerbork met reconstructies en monumenten, en in het museum. 

12:15 uur

Er staat een goed verzorgde (h)eerlijke lunch voor u klaar die er als volgt uit kan zien: grootmoeders tomaten- en groentesoep, diverse broodjes zoals pistoletjes, Italiaanse Bollen, brood van de warme bakker, krentenwegge, suikerbrood en roggeknar, diverse soorten vleeswaren en kaas, zalm, eiersalade en kipsalade, fruit en koffie, thee , melk en sap

14:30 uur

Vanaf de rand van Giethoorn vaart u in ca. 30 minuten naar een geheime bestemming, waar punters voor u klaar liggen. Na enige uitleg over het punteren wordt er een enveloppe met minimale aanwijzingen aan u uitgereikt. 

        “Succes met het terugvinden van de juiste route!”

De tocht is vrij relaxed opgezet; zo kun je onderweg een stop maken om gezellig een terrasje te pikken of even de benen te strekken. Indien gewenst kunnen we er ook een wedstrijd van maken door bijvoorbeeld te doen wie er het eerst terug is! U kunt dan eventueel zelf zorgen voor een prijsuitreiking tijdens het diner!

TIP: Op deze locatie zijn ook nog andere activiteiten mogelijk, zoals kanotochten, paintballen, aquabubble, PGS schattenjacht, Spellencircuit, wandeltochten etc. meer info en prijzen op aanvraag.

18:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Uiteraard kunt u ook afsluiten met een 3 gangen diner (vanaf ca. € 14,= p.p.) of een lekker dinerbuffet, bijvoorbeeld:
vooraf een kopje groentesoep, huzarensalade, appelcompote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeunerspiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom
Kosten dinerbuffet ca. € 20,= per persoon
Dit is exclusief ca. 2 uur extra bushuur omdat u dan ook later thuis bent (ca. € 80,= extra bushuur voor 2 uur) Ook is het mogenlijk de dag te eindigen met een heerlijk onbeperkt koud- en warm wokbuffet incl. alle soorten fris, sappen, bier en wijn. Hiervoor betaalt u een toeslag van ca. € 30,= p.p.

PRIJSINDICATIE:

45 –  62  personen € 76,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op dit voorstel mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

·vervoer per luxe KEURMERK touringcar
·kopje koffie of thee met wat lekkers
·bamboestieken of fietsen of GPS speurtocht
·uitgebreid lunchbuffet als beschreven 
·punter droppingtocht in Giethoorn
·verzorging van de chauffeur