Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Op de solex door Drenthe

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Drenthe. 

10:30 uur

Voordat u zelf op pad gaat gebruikt u eerst 2 kopjes koffie met gebak.

Kent u ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke Solex snort u door stad en land. Comfortabel zittend op het brede zadel voelt u de wind suizen. Met een topsnelheid van ca. 30 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen en wilt u onderweg nog wat drinken dan kan dat gewoon! U bent ca. 2 - 2,5 uur onderweg.

13:30 uur

Op een gezellige locatie staat een lekkere lunch klaar: Tomatensoep of mosterdsoep, een variatie van luxe belegde broodjes, een Van Dobben kroket en zuivel en vruchtensap/

14:30 uur

Na de lunch is het tijd voor Pitch & Putt; een leuke variatie op het bekende golf en ideaal als familieuitje of bedrijfs/teambuildinguitje! Uiteraard krijgt u een duidelijk uitleg en instructie voordat u de 18 holes baan opgaat!

16:30 uur

Vertrek richting uw dinerlocatie.
Uiteraard kan het ook zonder dinerbuffet; u bent dan 2,5 uur eerder thuis en dat scheelt dan ca. € 30,00 per persoon.

17:30 uur

Op een sfeervolle locatie staat gedurende 2,5 uur een heerlijk en onbeperkt buffet voor u klaar met allerlei soorten vis, vlees, salades, groenten, frites en wok gerechten die a la minute voor u bereid worden, heerlijke voorgerechten zoals bijvoorbeeld
sushi, stokbrood, soep, Chinese gerechten en een dessertbuffet met chocolade fonteinen, vers fruit, allerlei soorten ijs etc.! Tevens zijn alle soorten fris, sappen en koffie of thee inbegrepen.

20:00 uur

Vertrek huizwaarts

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.  

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 116,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie met gebak
· solexrit
· golf arrangement 
· heerlijke lunch met soep en kroket
· onbeperkt live cooking buffet 2,5 uur
  incl. drankjes als beschreven
· verzorging van de chauffeur