Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Actie rondom Papenburg

08:45 uur 

Vertrek per luxe KEURMERK touringcar richting Papenburg.

10:15 uur

Verwachte aankomst op een gezellige locatie waar 2 kopjes koffie of thee met gebak voor u klaar staan!

11:00 uur

U bent inmiddels bij de Meyer Werft aangekomen waar u door onze uitstekende Nederlandstalige gids(en) wordt verwelkomd. (Nederlandse gids is te allen tijde onder voorbehoud).

De Meyer Werft is een bedrijf met een traditie van meer dan 200 jaar. Met meer dan 375 m lang, 75 m hoog en 125 m breed behoort het overdekte bouwdok van de werf tot de grootste ter wereld. Cruiseschepen als de „Homeric“, „Mercury“, „Aurora“ en „Radiance of the Seas“ zijn hier van stapel gelopen, en hebben de werf wereldberoemd gemaakt.

Hier krijgt u een ca. 2 uur durende rondleiding waarbij u alles over de werf en zijn geschiedenis, de schepen en de overtocht van de boten over de rivier de Ems te horen krijgt. Vanuit 2 bezoekergalerijen kunt u de bouw van de cruiseschepen op afstand volgen waarbij uw gezelschap nog eens exclusief hal 5 bezoekt! U eindigt ment een kijkje in het bezoekerscentrum en de Meyer shop. Eventueel is er ook een uitgebreider rondleiding beschikbaar maar dat is sterk afhankelijk van wat er op het moment van bezoek gebrouwd wordt.

Twee keer per jaar is er een schip klaar en kun je het uitdokken of de tocht over de Eems meemaken (februari/maart en augustus/september). Er wordt het hele jaar door aan divese schepen gewerkt en het maakt dus niet direct uit of er een schip buiten ligt (al is dat natuurlijk prachtig om te zien) want binnen wordt er continue doorgebouwd aan de grootste cruiseschepen ter wereld! Er zijn overigens ook VIP rondleidingen etc. beschikbaar!

13:00 uur

Bij een gezellig gasthof staat de lunch al voor u klaar: appelsap, sinaasappelsap en koffie, thee of melk, roerei en worstjes, diverse soorten worst en kaas, worst- en eiersalade, zoetbeleg,yoghurt en diverse soorten brood en boter.

Voor een toeslag van ca. € 4,00 per persoon is het volgende, typisch Duitse buffet ook mogelijk;
·Groente-kruiden soep
·2 soorten vlees, pangasius filet (vis) met daarbij aardappel gratin, groente en rijst
·diverse soorten salade en diverse soorten haring, brood en boter
·dessertbuffet

14:00 uur

Vertrek richting Nederland.

15:30 uur 

Tijd voor het actieve deel van de dag! Er zijn uiteraard diverse mogelijkhenden zoals een Tuk Tuk tocht, GPS tocht, Bamboestieken, Dafjes Rally, Wie is de Mol, Punterspeurtocht in Giethoorn, Pitch & Putt, of gezellig met de solex op pad! 

Gedurende ca. 2,5 uur maakt u een prachtige tocht door een mooie omgeving; compleet in lange jas én pothelm! Inclusief een stop onderweg waarbij u voor eigen rekening iets kunt gebruiken. Er gaat overigens een bezemwagen mee voor het geval er iemand pech krijgt! De minimum leeftijd is 16 jaar en een brommer- of autorijbewijs is verplicht! Kosten ca. € 25,00 per persoon.

18:45 uur

Op een mooie locatie staat een uitgebreid en onbeperkt wereldgerechtenbuffet voor u klaar met allerlei soorten vis, vlees, salades, groenten, frites en wok gerechten die a la minute voor u bereid worden, heerlijke voorgerechten zoals bijvoorbeeld
sushi, stokbrood, soep, Chinese gerechten en een dessertbuffet met chocolade fonteinen, vers fruit, allerlei soorten ijs etc.! Tevens zijn alle soorten fris, sappen en koffie of thee inbegrepen.

20:45 uur 

Vertrek huiswaarts.

21:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 - 62 personen € 95,00 per persoon

Deze prijs is inclusief:

·vervoer per luxe KEURMERK touringcar
·2 kopjes koffie of thee met “Kuchen” 
·rondleiding Meyer Werft o.l.v. deskundige gids
·lunch als beschreven incl. beschreven drankjes
·middagprogramma (excl. kosten als vermeld)
·onbeperkt buffet inclusief drankjes als beschreven
.Duitse belastingen
·verzorging van de chauffeur