Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

VW Fabrieken Emden

07:30 uur 

Vertrek van onze luxe Keurmerk touringcar voorzien van bar, dvd, airco en toilet vanuit uw opstapplaats richting Duitsland. Indien gewenst zorgen wij voor een goed gevulde bar met bijvoorbeeld een lekkere gevulde koek van de bakker voor onderweg.

09:45 uur

U bent inmiddels aangekomen bij de bezoekersdienst waar u zich meldt en waarvandaan om 10 uur de ‘Compact Tour’ begint die u zal meenemen voor een 2 uur durend bezoek aan de wereld van VW!Er is ook een 3 uur durende tour beschikbaar! Deze begint om 9 uur en hiervoor betaalt u een toeslag van ca. € 4,00 p.p.

Bijzonderheden: Er mogen geen foto's gemaakt worden tijdens de rondleiding en er kunnen maximaal 30 personen per tour mee.

Volkswagen Emden 
Volkswagen in Emden is de grootste industriële werkgever ten westen van Bremen en het noorden van het Ruhrgebied. De Volkswagen-fabriek in Emden heeft een totale oppervlakte van 4.100.000 vierkante meter, waarvan ongeveer 40 procent is bebouwd. Verder zijn er parkeerplaatsen voor de verzending van de voertuigen.

Volkswagen Emden volgt dezelfde strategie als de totale VW Groep en wil dan ook economisch en ecologisch toonaangevende zijn met milieuvriendelijke voertuigen, geproduceerd in een milieuvriendelijke productie, dit is het doel van de Emden Volkswagen-fabriek. Daarnaast is de hoge kwaliteit van het product de sleutel tot succes, want de kwaliteit genereert klanttevredenheid, waardoor men met lage kosten zeer concurrerend kan blijven.

In Emden worden de Volkswagen Passat Sedan, de Variant, de Passat Alltrack en de nieuwe Arteon gemaakt. De tour zal in het Engels of Duits plaatsvinden. (U kunt aangeven waar de voorkeur naar uitgaat).

12:15 uur

Na de tour staat er een lekkere 3 -gangen lunchvoor u klaar waarbij u zelf een keuze kunt maken tussen de diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Drankjes zijn niet inbegrepen en dient men zelf ter plaatse af te rekenen.

13:15 uur

Vertrek van de bus richting Nederland voor het middagprogramma. Uiteraard kunt u de middag ook voortzetten in Duitsland met bijvoorbeeld een bezoek aan de meyer Werf of de Apfelkornbranderij. Ook een leuke havenrondvaart in Leer of een bezoek aan het leuke Miniatuurland (soort Madurodam) behoort tot de mogelijkheden; wij werken graag en vrijblijvend iets leuks voor u uit!

15:00 uur

U bent inmiddels in Drenthe aangekomen waar het tijd is voor aktie!

Zo kunt u kiezen voor een mooie solextour door hartje Drenthe en passeer je o.a. Hooghalen, Amen, Nijlande, Deurze en Schieven en rij je tot slot langs het TT-circuit in Assen weer terug naar het beginpunt! Voor de mensen die niet kunnen of willen solexen zijn er eventueel tuk tuks beschikbaar (maximaal 18 personen uitgaande van 3 personen per tuk tuk). Kosten ca. € 25,00 p.p. incl. kopje koffie en iets lekkers. 

Er zijn op deze locatie veel meer activiteiten te doen; zoals Wie is de Mol (ca. € 25,00 p.p.) een GPS tocht (ca. € 17,50 p.p.) Bamboestieken & GPS (ca. € 25,00 p.p.) Dafjes puzzeltocht (ca. € 32,50 p.p.) Buksschieten (ca. € 7,50 p.p.) een fiets- of tandemtocht (ca. € 12,50 p.p. ) etc.
Ook een bezoek aan het voormalige Kamp Westerbork behoort tot de mogelijkheden en is zeer indrukwekkend. Het museum en het kampterrein liggen op ca. 10 km van de solexlocatie. Entree museum ca. € 9,00 p.p.

17:00 uur

U sluit de dag af met een lekkere BBQ! Deze bestaat uit Karbonade, Speklap, Gemarineerde kipfilet, Shaslick, Hamburger, Drumsticks, Huzarensalade, Rundvleessalade, Stokbrood en kruidenboter, Satésaus en diverse sauzen. Optie: Na de BBQ genieten van een lekker IJsbuffet (meerprijs ca. € 4,50 p.p.)

U kunt de bbq ook uitbreiden met luxer vlees of tapas. Ook is een koud- en warm buffet mogelijk of een eenvoudiger hamburgerbuffet. Liever op een andere locatie eten? Dat kan uiteraard ook! Zonder de BBQ krijgt u een korting van ca. € 22,00 p.p.

20:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
20 – 24 personen € 95,00 per persoon   
25 – 30 personen € 89,00 per persoon   
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe Keurmerk touringcar
* entree en rondleiding VW Emden (2 uur)
* 3 gangen warme lunch excl. drankjes 
* bezoek aan Drenthe exclusief kosten middagprogramma
* BBQ als beschreven (excl. drankjes)
* Duitse belastingen
* verzorging van de chauffeur