Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Londen is the Place to be!

Ook superleuk als kerstreis vanaf half november!

DAG 1

02:00 uur

Vertrek vanaf de door u gekozen opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Calais. Uiteraard wordt er onderweg nog een keer een stop gemaakt. (indien gewenst kunnen wij zorgen voor goed gevulde ontbijtpakketten. (vanaf ca. € 9,50 p.p) 

06:00 uur

U bent inmiddels gearriveerd in Calais waar de boot al ligt te wachten om u rond 7 uur lokale tijd in 75 minuten naar Dover te brengen. U bent dan rond half 8 lokale tijd in Dover waarvandaan de chauffeur u verder brengt richting Londen. 

09:30 uur

Verwachte aankomst in Londen; tijd om te gaan shoppen en wie wil er niet genieten van deze prachtige stad vol cultuur, architectuur, leuke café's en mooie winkels!

Met meer dan zeven miljoen inwoners, driehonderd talen en 500.000 jaar geschiedenis, hoeft u zich nooit te vervelen in Londen. Kent u de stad al goed, of wordt het uw eerste bezoek? Het is een stad met veel geheimen en verrassingen. In een stad vol musea, galerieën, theaters en historische gebouwen, is het vaak moeilijk te weten waar u moet beginnen! Natuurlijk gaat u de stad van bovenaf bekijken vanuit het reuzenrad Millennium Wheel. En ja, u mag natuurlijk ook niet het wisselen van de wacht bij Buckingham Palace missen. Maar waar kunt u nu het beste heen gaan als u eens wat anders wilt?

Naast het winkelen heeft Londen ook veel bijzondere bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Tower, Buckingham Palace of St Pauls Cathedral. Ook kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een Jack the Ripper wandeling kunt u een boottocht over de Thames maken en kunt u het wisselen van de wacht bekijken! Of u nu komt om te winkelen of voor de vele bezienswaardigheden, Londen heeft voor ieder wat wils!

De winkels zijn geopend van 09.00/10.00 uur tot 18.00/19.00 uur. Een aantal winkels (in de grote winkelcentra) en supermarkten is zelfs tot 20.00 uur open.

Mocht u overdag ook van bus en/of metro gebruik willen maken dan adviseren wij u de Hop on/Hop off kaart of de Londen Travel Card; 

London Travel Card: U kunt kiezen uit Cards voor 2 of 6 zones. De 2 zone kaarten zijn slechts geldig binnen het gebied van de ‘Circle Line’ plus directe omgeving. De 6 zone kaarten zijn geldig op alle bus en metro lijnen van London Transport en tevens op de Dockland Light Railway en de meeste National Rail treinen binnen de aangegeven zones. Deze kaart voor 1 dag / 2 zones kost ca. € 12,50 p.p.

Hop-on Hop-off Tour: Kennismakingstocht door Londen per originele dubbeldekker. Een Hop-on Hop-off tour waarbij u de hele dag kunt in- en uitstappen bij vele bezienswaardigheden. Ideaal voor een eerste kennismaking met de stad. Het ticket is 24 uur geldig en is verkrijgbaar vanaf ca. € 28,= p.p. (er zijn meerdere aanbieders en mogelijkheden) Er zijn ook kaarten beschikbaar waar begeleide wandelingen bij inbegrepen zijn. Deze kosten ca. € 35,= p.p.

U kunt alles op eigen gelegenheid bezoeken maar wij kunnen het ook van tevoren voor u regelen!

* The Londen Dungeons; diep in het hart van Londen, begraven onder het plaveisel van het historische Southwark, ligt 's werelds meest beroemde en huiveringwekkende horror attractie! Entree ca. € 22,= p.p.

* Madame Tussauds; Welkom in het land van de dubbele betekenis. Als u nog nooit bij de Oscar- of Grammy uitrijking of de Brit Awards geweest bent, zult u zich als een VIP Hollywood gast voelen nadat u de boudoir van Madame Tussauds verlaat. …. Schreeuw de longen uit je lijf in de "SCREAM" en probeer te ontsnappen uit de gevangeniscellen terwijl levensechte en compleet doorgedraaide seriemoordernaars u te pakken proberen te krijgen. Bent u dapper genoeg om hier aan de achterkant uit te komen met een glimlach op uw gezicht? Entree ca. € 29,= p.p.

* Een rondvaart over de Thames . Tijdens uw rondvaart, die 40 minuten duurt, komt u o.a. langs de bekende St. Paul's Cathedral, de Tower of London, de Houses of Parliament en Tate Modern kunstcollectie. Tijdens uw rondvaart wordt u begeleid door een gids. Kosten ca. € 15,= p.p.

* Een bezoek aan Kensington Palace; een koninklijk verblijf sinds 1689. Vandaag de dag kunnen bezoekers de magnifieke staatsievertrekken en de collectie koninklijke japonnen bezichtigen. Entree ca. € 22,50 p.p.

* The London Eye; een 'vlucht' in één van de 32 high-tech glazen capsules duurt ongeveer 30 minuten en biedt spectaculaire vergezichten over Londen en over beroemde bezienswaardigheden zoals Big Ben, Buckingham Palace en St Paul's Cathedral. Voor een hele aparte ervaring kunt u ook tegen zonsondergang een vlucht maken en zien hoe de lichten in de stad langzaam aan gaan en de hemel helder kleuren. Kosten ca. € 25,= p.p.

* Ooit gehoord van Ripley's Believe It Or Not!? Gelegen in hartje West End op Piccadilly Circus 1, vindt u deze attractie met meer dan 800 authentieke, originele en ongelooflijke stukken uit een brede collectie verspreid over 5 verdiepingen. Het is een unieke mix van entertainment en plezier voor het hele gezin en doet een beroep op iedereen met een fundamenteel gevoel van nieuwsgierigheid.

Bezoekers van alle leeftijden zullen deze ongelooflijk expositie onvergetelijk vinden. Van een albino alligator tot een stukje van de Berlijnse Muur, een Swarovski Crystal Mini Cooper en drie ongelooflijke menselijke gekrompen hoofden uit Ecuador. Entree ca. € 24,= p.p.

* Tower of London; gesticht door Willem de Veroveraar in 1066-7. Vandaag is de Tower of London één van de beroemdste vestingen ter wereld!Een bezoek aan de Tower in Londen is een must. Alleen hier kunt u de koninklijke juwelen bezichtigen of staan op de executieplaats van 3 Engelse koninginnen! Entree ca. € 21,= p.p.

* De Vinopolis Original is een klassieke Vinopolis ervaring. Tijdens deze 1,5 uur durende wijntour, die u zelfstandig maakt, heeft u de unieke mogelijkheid om heerlijke wijnen van de over de hele wereld te ontdekken en te proeven! U wordt tijdens de audiotour begeleid door de stemmen van in-house-expert Tom Forrest en de beroemde wijnexpert Oz Clarke.

Vinopolis ligt in de levendige Londense wijk Bankside, in een indrukwekkend gebouw met spectaculaire Victoriaanse bogen. Voor de enthousiaste beginner bevat dit pakket 5 wijnproefbonnen, een speciaal gemaakt Bombay Sapphire cocktail, een audiotour en een Vinopolisboekje om uw wijn proef notities op te schrijven. Kosten ca. € 27,50 p.p.

* St. Paul’s Cathedral; wereldbekend en niet weg te denken uit de Londense skyline. Een "must see" voor een bezoek aan Londen. Kijk omhoog en bewonder de kroon op dit meesterwerk: de ongelofelijke koepel en vergeet ook niet de American Memorial Chapel te bezoeken. Entree ca. € 26,= p.p. maar gratis tijdens de diensten!

20:30 uur

Vertrek uit Londen (dit kan uiteraard ook later en desgewenst kunnen wij ook nog een diner voor u regelen bij bijvoorbeeld het bekende Hardrock Cafe; prijzen en suggesties op aanvraag).

Onze chaufffeur brengt u weer naar Dover waar u ca. 45 minuten voor vertrektijd inscheept.

23:00 uur

Vertrek van de boot naar Calais (lokale tijd). 

DAG 2

01:00 uur

Lokale tijd; verwachte aankomst in Calais; u gaat verder richting uw opstapplaats. 

06:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 69,50 per persoon
45 – 62 personen  € 59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. Eventuele parkeergelden zullen achteraf aan u worden doorbelast. 

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· overtocht Calais – Dover v.v.
· stadstour Londen van ca. 1 uur
· vrije tijd in Londen
· Engelse belastingen
· verzorging van de chauffeur
  (hotel + maaltijden)