Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Twee dagen Swingend Londen!

05:30 uur

Vertrek vanuit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Calais. Uiteraard wordt er onderweg nog een keer een stop gemaakt. (indien gewenst kunnen wij zorgen voor goed gevulde ontbijtpakketten. (vanaf ca. € 9,50 p.p) 

11:00 uur

U bent inmiddels gearriveerd in Calais waar de boot al ligt te wachten om u in ca. 90 minuten naar Dover te brengen. (we moeten ruim 45 minuten van tevoren aanwezig zijn). 

11:55 uur

(Lokale tijd). Verwachte aankomst in Dover; u gaat rechtstreeks door naar Londen waar u rond 14.00 uur zult aankomen!

Tijd om te gaan shoppen, musea te bezoeken of gewoon lekker te slenteren door de stad! Of u nu komt om te winkelen of voor de vele bezienswaardigheden, Londen heeft voor ieder wat wils! De winkels zijn geopend van 09.00/10.00 uur tot 18.00/19.00 uur. Een aantal winkels (in de grote winkelcentra) en supermarkten is tot 20.00 uur open.

U kunt voor het middagprogramma kiezen voor vrije tijd maar uiteraard kunnen wij ook het één en ander voor u reserveren:

* Met de Londen Travelcard, kunt u de rest van de dag eventueel ongelimiteerd gebruik maken van de metro, de bussen (ook nachtbussen) en normale treinen binnen Londen. De kaart voor 1 dag / 2 zones kost ca. € 12,50 p.p. Deze kunnen wij van tevoren voor u bestellen. Losse metrokaartjes kosten ca. € 7,= per rit!

* The Londen Dungeons; diep in het hart van Londen, begraven onder het plaveisel van het historische Southwark, ligt 's werelds meest beroemde en huiveringwekkende horror attractie! Entree ca. € 22,= p.p.

Madame Tussauds; Welkom in het land van de dubbele betekenis. Als u nog nooit bij de Oscar- of Grammy uitrijking of de Brit Awards geweest bent, zult u zich als een VIP Hollywood gast voelen nadat u de boudoir van Madame Tussauds verlaat. ….

Schreeuw de longen uit je lijf in de "SREAM" en probeer te ontsnappen uit de gevangeniscellen terwijl levensechte en compleet doorgedraaide seriemoordernaars u te pakken proberen te krijgen. Bent u dapper genoeg om hier aan de achterkant uit te komen met een glimlach op uw gezicht? Entree ca. € 29,= p.p.

* Een rondvaart over de Thames . Tijdens uw rondvaart, die 40 minuten duurt, komt u o.a. langs de bekende St. Paul's Cathedral, de Tower of London, de Houses of Parliament en Tate Modern kunstcollectie. Tijdens uw rondvaart wordt u begeleid door een gids.Kosten vanaf ca. € 15,= p.p.

* Liever meer actie? Boek dan een boottochtje met de Londen RIB boten!!!
Deze high speed boottocht is een geweldige ervaring voor alle leeftijden! U vliegt over het water en komt daarbij langs de belangrijkste bruggen en geniet van het landschap rondom de Thames en de Docklands! Kosten ca. € 45,00 p.p.

* Een bezoek aan Kensington Palace; een koninklijk verblijf sinds 1689. Vandaag de dag kunnen bezoekers de magnifieke staatsievertrekken en de collectie koninklijke japonnen bezichtigen. Entree ca. € 22,50 p.p.

The London Eye; een 'vlucht' in één van de 32 hightech glazen capsules duurt ongeveer 30 minuten en biedt spectaculaire vergezichten over Londen en over beroemde bezienswaardigheden zoals Big Ben, Buckingham Palace en St Paul's Cathedral. Voor een hele aparte ervaring kunt u ook tegen zonsondergang een vlucht maken en zien hoe de lichten in de stad langzaam aan gaan en de hemel helder kleuren. Kosten ca. € 25,= p.p.

De Tower of London; gesticht door Willem de Veroveraar in 1066.
Vandaag is de Tower of London één van de beroemdste vestingen ter wereld!Een bezoek aan de Tower in Londen is een must. Alleen hier kunt u de koninklijke juwelen bezichtigen of staan op de executieplaats van 3 Engelse koninginnen! Entree ca. € 21,= p.p.

St. Paul’s Cathedral; wereldbekend en niet weg te denken uit de Londense skyline. Een "must see" voor een bezoek aan Londen. Kijk omhoog en bewonder de kroon op dit meesterwerk: de ongelofelijke koepel en vergeet ook niet de American Memorial Chapel te bezoeken. Entree ca. 26,= p.p. maar tijdens de diensten gratis!

TIP: Er is ook een zogenaamde LondenPass te koop waarmee u toegang heeft tot 50 attracties waaronder de Towerbridge Exhibition (entree ca. € 10,=) een boottocht over de Thames, St Pauls, Westminster Abbey, London Zoo, Windsor Castle  etc. Deze pas is er vanaf ca. € 62,50 p.p. (excl. vervoer / geldig gedurende 1 kalenderdag). Wilt u meer informatie dan horen wij dat graag van u.

17:00 uur

Indien gewenst reserveren wij op een leuke en trendy locatie een uitstekend 3 gangen diner voor u dat er als volgt uit kan zien:

*Smoked chicken Salad with
  mustard dressing

*Award winning steak and ale Pie
  with prime Scotch beef & Youngs bitter

*Cheese cake
Kosten voor dit menu bedragen ca. €  27,50 per persoon. Uiteraard is een andere locatie of een ander diner ook mogelijk; suggesties op aanvraag.

19:00 uur

Einde van het diner; de chauffeur brengt u naar uw hotel. (wilt u later naar uw hotel dan maakt u gebruik van de metro omdat de chauffeur vanwege de rijdtijdenwet niet meer mag rijden deze dag).

Aankomst bij uw hotel; dit is een prima 3 sterren toeristenklasse hotel waar u verblijft op basis van 2 persoons kamers met douche, toilet en tv. Wij gaan uit van hotel buiten het centrum, dat vlakbij een metrostation ligt waardoor u in ca. 30 - 45 minuten in hartje Londen bent! Einde dag 1.

DAG 2,

08:00 uur

Na het breakfast buffet (eenvoudig maar prima ontbijt) is het tijd om uit te checken en heeft u de rest van de ochtend ter vrije besteding. Uiteraard kunnen wij iets voor u reserveren (zie suggesties dag 1). U gebruikt de lunch op eigen gelegenheid maar desgewenst kunnen wij dat ook voor u regelen. 

13:00 uur

Vertrek uit Londen naar Dover.(we moeten weer een klein uur voor vertrek aanwezig zijn)

15.50 uur

(Engelse tijd). U maakt de overtocht van Dover naar Calais. Daar kunt u ook prima de maaltijd gebruiken en nog even gebruik maken van het tax free shoppen!

18:15 uur

(lokale tijd) Verwachte aankomst in Calais. De chauffeur brengt u aansluitend richting uw opstapplaats.

23:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 115,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. Eventuele parkeergelden zullen achteraf aan u worden doorbelast. 

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. overtocht Calais – Dover v.v.
· vrije tijd in Londen
· overnachting op basis van 2
  persoons kamers met faciliteiten
· eenvoudig ontbijt 2e dag
· Engelse belastingen
· verzorging van de chauffeur
  (hotel + maaltijden)