Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Dafje in Dafje uit

13:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Friesland.

50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Een verrassend dagje uit met Hollandse Dafjes uit de jaren 60 / 70. U kunt nu zelf met uw collega’s, vrienden of familie een eigen oldtimer tourrit rijden. Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte oud-Hollandse personenauto, de Daffodil afkomstig uit de jaren 1958 tot 1974. Een stoet, met pientere pookjes uitgeruste Variomatics, staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur! Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap.

Tijdens de tour dient u diverse vragen te beantwoorden dient u een ludieke opdracht uit te voeren, waardoor de benen gestrekt kunnen worden. Voor onderweg krijgt u een versnapering mee. Iedereen wil natuurlijk de felbegeerde Dafbokaal winnen maar voorop staat het plezier en het beleven van de romantiek uit de jaren 60/70.

De tours duren ongeveer 3,5 uren en u kunt starten vanaf diverse locaties, zoals Kalenberg (De Weeribben), Giethoorn, Beachclub Lemmer (Gaasterland), Havelte, Appelscha en locaties op aanvraag.

14:30 uur

U wordt ontvangen met koffie, thee en gebak en krijgt tussen de bedrijven door een uitleg over het middagprogramma én hoe u dient te rijden in de Dafjes!  indien gewenst kunt u uiteraard ook eerst een lunch gebruiken i.p.v. de koffie met gebak (toeslag ca. € 9,= p.p.)

Na de uitleg gaat u met 4 personen per Daf op pad en tijdens deze puzzel/autorit moet u ook een ludieke opdracht vervullen! Verder krijgt iedereen een mandje mee met iets te drinken en wat lekkers en is er onderweg nog een sanitaire stop waarbij u ook op eigen gelegenheid iets kunt gebruiken.

Tegen half 6 bent u weer terug bij het beginpunt waar u wordt afgevlagd en is het tijd voor de prijsuitreiking waarbij 1 consumptie is inbegrepen. Voor het winnende team is er uiteraard de enige, echte Dafbokaal!

Het programma is inclusief organisatie, begeleiding van het evenement, huur auto, verzekering, brandstof en schoonmaak van auto's na afloop. U dient vooraf een borg van € 250,= te betalen en uiteraard dienen de bestuurders in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. 

18:00 uur

De dag wordt afgesloten met een heerlijk koud- en warm buffet! Uiteraard is een andere locatie of een ander diner/buffet ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

21:15 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

BIJZONDERHEDEN T.A.V. DE VERZEKERING:

- Een ieder hoort op de route te blijven die is uitgezet
- Bij rij ontzegging door de rechter geen deelname achter
  het stuur van een Daf
- Het is verboden alcohol tijdens de verhuur van de Daf
  te nuttigen
- Bij grote schade door eigen schuld wordt de dagwaarde
  in rekening gebracht
- Diefstal en schade aan uw eigendommen is voor eigen
  risico
- Bij boeking wordt eenmalig € 250,- borg in rekening
  gebracht
- Bij de verhuur wordt een kopie van het rijbewijs gemaakt
- Incl. inzittendenverzekering 

PRIJSINDICATIE:

45 – 49 personen  € 99,50 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag. 

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffie/thee met gebak
· huur DAF 33 incl. uitleg,
  begeleiding, verzekering
· mand met versnaperingen voor onderweg
· prijsuitreiking incl. 1 consumptie
· warm- en koud buffet  (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur