Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Fietsen & Zeilen in Friesland

09:45 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar naar Friesland. 

10:45 uur

Ontvangst met koffie en Friese Oranjekoek.   

11:15 uur

Na de koffie vertrekt u per fiets door de Gaasterlandse bossen richting het stadje Sloten.

Sloten ligt nog geheel binnen de oude wallen en heeft het historische karakter goed weten te behouden. De grachten, wallen en waterpoorten zijn daar de stille getuigen van; kortom een bezoekje meer dan waard! 

12:30 uur

U scheept in aan de kade van Sloten op een origineel Skutsje voor een zeiltocht over de Friese meren. Tijdens het zeilen bent u actief bezig om het schip op de goede koers te houden. Bij één van de eilandjes op het Heegermeer wordt afgemeerd voor het gebruiken van de lunch (in de vorm van een lunchpakket: bolletje ham, bolletje kaas, krentenbol, pakje sap, banaan, minimars).

Na de stop brengt het skutsje u weer terug naar Sloten. (er gaan 20 personen op 1 boot; afhankelijk van uw aantal deelnemers per boot kan de prijs iets veranderen). 

16:30 uur

U vervolgt uw fietstocht door de Gaasterlandse bossen richting restaurant. 

17:30 uur

Terug bij het restaurant staat er een uitstekend verzorgde barbecue voor u klaar.

De kok achter de barbecue zorgt voor voldoende vlees en vis en de rest staat op het buffet voor u klaar: diverse soorten vlees en vis, huzaren-, rauwkost- en kartoffelsalade, whisky- en knoflooksaus, warme pinda- en zigeunersaus, Franse frietjes, diverse soorten meloen, roerbak- garnituur en stokbrood en kruidenboter.

Afkoop drankjes van 17.30 – 19.30 uur kost ca. € 14,= p.p. (Hollandse Bar). Wilt u er nog een dessertbuffet bij dan komt er ca. € 6,50 p.p. bij. Wilt u toch niet barbecuen dan kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een Bourgondisch buffet of een drie gangen diner. 

20:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 100,00 per persoon
45 – 60 personen  €   97,50 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag. 

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffie of thee met Friese Oranjekoek
· fietshuur
· lunchpakket
· huur skûtsjes
· barbecuebuffet (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur