Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Speuren in de Gaasterlandse Bossen

13:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Friesland. Uiteraard kunnen we onderweg nog een lunch voor u regelen en kunt u ook eerder vertrekken en er nog een ochtendprogramma bij reserveren zodat u een complete dag hebt! Suggesties en prijzen op aanvraag. 

15:00 uur

U wordt ontvangen met koffie of thee en Friese koek terwijl u een korte uitleg krijgt over de activiteiten.

Dropping: in kleine groepjes vertrekt u per taxibus richting bos waar u gedropt wordt Aan de hand van een lijst met vragen en opdrachten komt u hopelijk weer uit bij het restaurant!

Step speurtocht: u gaat al steppend een speurtocht maken door de Gaasterlandse bossen. Ondertussen moet u ook nog enkele vragen oplossen.

Klootschieten: u gaat onder leiding naar de rand van het bos; in kleine groepjes gooit u de kloot in zo min mogelijk worpen naar het eindpunt van het parcours.

Oud Hollands spelcircuit: wat is er gezelliger, na de dagelijkse beslommeringen terug te stappen in grootmoeders tijd. We weten uit ervaring, het wordt nog spannend ook.

Het is de bedoeling dat iedereen 1 onderdeel kiest!

17:00 uur

Terug bij het restaurant heeft u de tijd om te borrelen en even gezellig na te praten. 

17:30 uur

Er staat een overheerlijk barbecuebuffet voor u klaar. De kok achter de barbecue zorgt voor voldoende vlees en vis en de rest staat op het buffet voor u klaar: diverse soorten vlees en vis, diverse salades, sauzen, Franse frietjes, diverse soorten meloen, roerbak- garnituur en stokbrood en kruidenboter.

Tevens zijn van 17.00 – 19.30 uur alle drankjes
(bier, wijn en fris) inbegrepen!

19:30 uur

Vertrek huiswaarts. 

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 72,50 per persoon 
61 – 79 personen  € 69,50 per persoon 
80 – 85 personen  € 67,00 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag. 

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffie of thee met Friese koek
· middagprogramma als beschreven
· barbecuebuffet inclusief drankjes
· verzorging van de chauffeur