Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Golfen & Steppen op de Veluwe

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe Keurmerk Touringcar richting de Betuwe. 

10:00 uur

U bent inmiddels aangekomen op een gezellige locatie waar u wordt ontvangen met  koffie of thee en gebak.

Aansluitend is het tijd voor “Pitch & Putt”; een uit Engeland overgewaaide trend. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18 holes baan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen de 30 en 70 meter. Door deze kleine afstanden is het spel geschikt voor iedereen. Ook onervaren golfers kunnen op deze banen uitstekend uit de voeten! De teams worden gevormd en het materiaal wordt uitgedeeld. U krijgt u een korte golfinstructie waarin de grondbeginselen van de sport worden uitgelegd en dan….spelen maar !

U speelt via het Texas scramble systeem; in groepjes van 4 personen probeert u in zo weinig mogelijk slagen de totale baan van 18 holes te lopen.

12:00 uur

Er staat een eenvoudige maar lekkere lunch voor u klaar: kopje soep, broodje kroket, broodje ham en een broodje kaas met daarbij een glas melk of een kopje koffie of thee. Eventueel kan de lunch ook in Nijmegen worden gebruikt. 

13:30 uur

In Nijmegen staan de steps al voor u klaar!

Steppen is een leuke manier om u door de stad te verplaatsen. Tijdens de steptocht komt u langs de mooiste plekjes. Voordat u vertrekt wordt de steproute met u doorgenomen en vervolgens gaat u zelfstandig met een routebeschrijving en plattegrond Nijmegen in.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden in Nijmegen; wat dacht u van de Oud Hollandse Spelentour;

Na een duidelijke uitleg gaat u in groepjes van maximaal 10 personen op pad. Met een duidelijke route kaart en een kleine bolderkar met alle benodigd-heden om de spelletjes te spelen kan de activiteit van start. U maakt een mooie wandeling door de oude binnenstad van Nijmegen zodat u ook nog wat cultuur op kunt snuiven! Op verschillende plekken in de oude binnenstad speelt u de échte oude spelletjes van vroeger; zaklopen, koekhappen, lepelrace, touwtje springen en natuurlijk het alom bekende spijkerpoepen!

Bent u nog net zo goed als vroeger? Of is het in de loop der jaren toch veranderd? U komt erachter tijdens de Oud Hollandsche Zomer Spelen! Per groepje krijgt u een scorekaart mee. Wie van uw gezelschap mag zich de beste Oud Hollandsche Zomer Speler noemen? Kiest u hiervoor dan betaalt u een toeslag van € ca.2,50 p.p. / het programma duurt ca. 3,5 uur.

Andere suggesties vindt u op de vorige site (Provincie Gelderland) onder het kopje "Veelzijdig Nijmegen". Met dit programma kunt u volop combinaties maken!

Na de steptocht, die ca. 2,5 uur duurt, heeft u nog even vrije tijd om in Nijmegen te shoppen of een terrasje te pikken!

18:00 uur

Op een gezellige locatie in de buurt van Hoenderloo staat het diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
. groentesoep
· schnitzel met champignon roomsaus groenten, salade en    
  aardappelgarnituur
· vanille ijs met vruchten en slagroom

Ook kunt u kiezen voor een lekker koud en warm buffet inclusief drankjes: Soep van de dag, Brood en boter, Rundvlees-, zalm- en rauwkostsalades, Rijk gevulde visschotel met o.a. gerookte zalm, haring, makreel en mosselen, Proeverij van vleeswaren en paté, Beenham met een honing/thijmsaus, Wraps, Stoofpotje van kip met rijst, Roerbakgroenten, Gebakken aardappelen en pommes frites met mayonaise. Het dessert bestaat uit een coupe ijs met slagroom. Indien u hiervoor kiest betaalt u een toeslag van ca. € 17,50 p.p.

20:00 uur

Vertrek huiswaarts.

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 97,00 per persoon
45 – 60 personen  € 94,50 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffie of thee met gebak
· pitch en putt
· lunch als beschreven
· steptocht door Nijmegen
· vrije tijd
· 3 gangen diner (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur