Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

RIB Varen & Karten

09:00 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Apeldoorn.  

10:15 uur

Aankomst bij Paleis het Loo, waar u wordt ontvangen met koffie of thee en gebak.Aansluitend heeft u ruim de tijd om het paleis en de prachtige tuinen te bezoeken. Uiteraard kunnen we een rondleiding voor u reserveren; deze vindt in het zomerseizoen buiten plaats en kan alleen in de laagseizoen periode binnen worden gereserveerd.

Paleis het Loo was van 1686 tot 1975 de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie. Het interieur toont o.a. 300 jaar bewoning door de Oranjes van Willem lll tot Wilhelmina. Het paleis en de tuinen zijn voor een groot deel in de 17e eeuwse staat teruggebracht. Een wandeling langs hoogspuitende fonteinen, tuinvazen en eeuwenoude bomen brengt u in koninklijke sfeer.

TIP:

mensen met een museumjaarkaart hebben gratis toegang en krijgen derhalve een korting van ca. € 10,= p.p. 
U dient de kaart aan de kassa te tonen en wij verrekenen de kortingen op de eindafrekening met u. Na de rondleiding heeft u nog de tijd om zelf rond te kijken.

Het spreekt voor zich dat u ook kunt kiezen voor geen ochtendprogramma, of een andere invulling, zoals bijvoorbeeld een actief programma als het Klimbos in Apeldoorn, klootschieten, een gps tocht etc. U kunt ook kiezen voor een bezoek aan het Openluchtmuseum, Burgers Zoo etc.  Zonder Paleis het Loo krijgt u een korting van ca. 10 euro p.p.

12:30 uur

Op een gezellige locatie staat een goed verzorgde lunch voor u klaar: kroket, diverse soorten brood en broodjes, diverse vleaswaren en kaas, zoeteleg en koffie, thee of melk.

14:00 uur

In een powerboat (RIB) over het water stuiteren en de basis ingrediënten leren van de formule 1! Alles is deze middag mogelijk! U wordt ontvangen in de haven waar u in een waterdicht tenue wordt gehesen. Het tenue is lachwekkend maar ook zeker nodig tijdens de eerste activiteit! U stapt namelijk in een powerboat die gebruikt wordt door de Koninklijke Nederlandse reddingsmaatschappij. U wordt achter in de stoel gedrukt en vaart met grote snelheid over het water. Scherpe bochten doen het water opspatten en maken uw gezicht nat! De videocamera staat aan om alles vast te leggen tijdens het ribvaren. Deze belevenis nemen ze je niet meer af!

Na deze activiteit vertrekken we naar de buitenracebaan waar een cursus "ideale lijn rijden" van start gaat. Wordt de snelste ronde gereden door continu het gaspedaal te gebruiken of juist de rem? De 180 break komt ook aan bod. Hierna bent u helemaal klaar voor de competitie in teamverband. In de pits wisselen we iedere ronde van teamlid, waardoor samenwerking en concentratie nodig zullen zijn om er uiteindelijk met de beker vandoor te kunnen gaan!

Op zoek naar nog meer sensatie?

Verleng dit programma dan tot dagprogramma en leer vliegen in een Cessna. Na een instructie over het vliegtuig en basiskennis over het vliegen, stapt u in de Cessna. U mag direct zelf opstijgen en de instructeur houdt alles natuurlijk nauwlettend in de gaten. Een leuke combinatie met het bovenstaand programma! Prijzen en suggesties op aanvraag! 

18:00 uur

U besluit deze dag met een goed verzorgd koud- en warm buffet: huzarensalade, vissalade, salade van de chef, appelcompote, tropische fruitsalade, rauwkostsalade, ossenhaas met Stroganoff-saus, varkenshaas met champignonroomsaus, Cajun schotel, vers gebakken kibbeling, gehaktballetjes, satéstokjes met satésaus, heerlijk gebraden kippenboutjes, zigeunerspiesjes met zigeunersaus, vers gebakken frites, gebakken aardappels, kruidenboter, stokbroden, buffetbolletjes en uien/kaas brood. Het dessert bestaat uit een lekkere coupe vanille ijs met vruchten en slagroom

Uiteraard is een ander diner, buffet of een bbq ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. 

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 189,=  per persoon
45 – 60 personen  € 185,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

  • vervoer per luxe touringcar
  • koffie of thee met gebak
  • entree Pleis het Loo
  • lunch als beschreven
  • RIB varen
  • kartclinic met wedstrijdelement
  • deskundige begeleiding
  • evenementenverzekering varen en karten
  • koud- en warm buffet (excl. drankjes)
  • verzorging van de chauffeur