Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Solexen & Klimmen

09:00 uur

Vertrek uit de regio per luxe KEURMERK touringcar richting Drenthe. 

10:00 uur

Voordat u op pad gaat gebruikt u eerst 2 kopjes koffie of thee met gebak. 

10:45 uur

Tijd voor een prachtige solextocht door de mooie omgeving!

Kent u ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke Solex, inclusief helm, snort u door stad en land. Comfortabel zittend op het brede zadel voelt u de wind suizen. Met een topsnelheid van ca. 30 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen. Er gaat een ‘bezemwagen’ met reservesolexen mee dus u weet zeker dat u de eindstreep weer haalt! Onderweg wordt er nog een keer een kleine pauze gehouden (eventuele consumpties door u zelf te betalen). Bijzonderheden: iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs. Er zijn maximaal 45 solexen beschikbaar.

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen we ook kiezen om de mensen die niet kunnen of willen solexen naar een locatie in de buurt te brengen voor echte boerengolf met de nodige obstakels; wanneer u aankomt bij de boerderij ziet u het direct al. In en rondom de boerderij lopen verschillende dieren als schapen, geiten, kippen, koeien en niet te vergeten het varken, rond! De dieren lopen hier natuurlijk geheel ongedwongen rond en kunnen een leuk opstakel vormen tijdens het boerengolven, maar ook de zogenaamde koeienvlaaien en een sloot kunnen een moeilijk opstakel zijn! Tussen de bedrijven door is een consumptie inbegrepen. 

13:00 uur

Op een sfeervolle locatie gebruikt u de lunch; kroket, diverse soorten brood en broodjes, gebakken ei, vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee of melk naar wens.

15:15 uur

U bent inmiddels midden op de Veluwe; tijd voor een spectaculair parcours over de toppen van de bomen; dat moet u meegemaakt hebben!

Voor de start neemt de deskundige leiding alle veiligheidsregels en de instructies door en worden de klimgordels aangemeten. Je laat op de demonstratie route zien dat je alles begrepen hebt om daarna zelf de boom in te gaan! De groene "Discovery" route begint op ca. 2 meter boven de grond en wie durft kan doorgaan tot maar liefst 15 meter hoogte op de zwarte route "No Limit". De overgangen van boom tot boom worden steeds uitdagender. Je mag ook een makkelijke route nog een keertje extra doen! Op deze locatie is een toilet aanwezig en er is de gelegenheid om tussendoor een drankje en een hapje te gebruiken op eigen gelegenheid. Een kopje koffie of thee met appelgebak is tussen de bedrijven door inbegrepen!

TIP:

Er zijn op deze locatie ook andere activiteiten mogelijk, mochten er mensen zijn die dit absoluut niet durven of kunnen. U moet daarbij denken aan boogschieten, GPS tocht, Segway tour,tandem puzzeltocht etc. Ook is het mogelijk om het klimbos te combineren met bijvoorbeeld het Openluchtmuseum of een bottertocht in Elburg; suggesties op aanvraag. 

18:30 uur

In Elburg staat op een sfeervolle locatie een uitstekend buffet voor u klaar: Huzarensalade, vissalade, salade van de chef, appelcompote, tropische fruitsalade, rauwkostsalade, ossenhaas met Stroganoff-saus, varkenshaas met champignonroomsaus, Cajun schotel, vers gebakken kibbeling, gehaktballetjes, satéstokjes met satésaus, heerlijk gebraden kippenboutjes, zigeunerspiesjes met zigeunersaus, vers gebakken frites, gebakken aardappels, kruidenboter, stokbroden, buffetbolletjes en uien/kaas brood. Het dessert bestaat uit een lekkere coupe vanille ijs met vruchtjes en slagroom.

Uiteraard is een ander diner, een barbecue of ander buffet of een heel andere locatie ook mogelijk. Ook kunt u dit arrangement zonder dinerbuffet boeken. U krijgt dan een korting van ca. € 21,50 p.p. 

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 70 personen  € 115,00 per persoon 
Korting golf i.p.v. solex ca. € 12,50 p.p. 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

 

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
· solexrit 30 km (of boerengolf arrangement)
· koffietafel incl. kroket als beschreven
· entree Klimbos incl. begeleiding
· warm en koud buffet (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur