Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Allemaal op de trekker!

12:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Apeldoorn. 

13:30 uur

U wordt ontvangen op een gezellige boerenlocatie met een kopje koffie of thee en krentenwegge terwijl u uitleg krijgt over het middagprogramma.

Iets nieuws en onvergetelijks? Zet dan je boerenverstand op 0 en klim lekker op de trekker!

Vervolgens is het tijd om de boerderij te verkennen. De trekker rijdt voor en u stapt achter op de hooiwagen. Al hobbelend komt u aan op het weiland. De koeien kijken nieuwsgierig terwijl u achter het stuur van de trekker plaatsneemt. Kunt u trekker rijden?

Allereerst zal een ieder getest worden op zijn trekkertheorie. Met verkeersborden die u nog nooit heeft gezien, en theorievragen over het boerenland, wordt deze activiteit door iedereen als hilarisch ervaren!

Nadat iedereen is geslaagd wordt de rijvaardigheid op de trekker getest. Achteruut rie-en, zigzaggen tussen de strobalen door en inparkeren in de "schuur".

De boer brengt ondertussen de verse melk van Klara op het weiland en de teams gaan de strijd aan tijdens de weilandgames. Zo is er een driving range op het weiland waar jullie proberen een hole in one te slaan en
kom je niet meer bij van het lachen tijdens de overige weilandgames en boerenkwis. Aan het eind van de wordt bekend gemaakt wie de echte boer of boerin is! Als beloning ontvangt een ieder een officieel document;
het "Koninkrijk der Weilanden Trekkerriebewies"!

18:00 uur

Na alle gedane arbeid is het tijd voor de inwendige mens en staat er een heerlijke bbq voor u klaar!

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden;
* een goed verzorgde bbq bestaande uit een hamburger, BBQ worst, speklap, karbonade, drumstick,varkenshaassaté, kip saté, biefstuk, 3 soorten salade: aardappelsalade, rundvleessalade & huzarensalade, cocktailsaus, knoflooksaus, mayonaise, warme satésaus, stokbrood en kruidenboter, boerenfriet & rauwkost

* een heerlijk koud en warm buffet bestaande uit Bourgondische rollade met pepersaus, kip Piri-piri, beenham gesneden, gehaktballetjes in saus, rundergoulash, nasi Goreng, krielaardappeltjes gebakken in boter, rundvleessalade en huzarensalade en stokbrood met kruidenboter
Voor het koud en warm buffet betaalt u een toeslag van ca. € 2,= p.p. Voor een toeslag van € 6,= p.p. krijgt u als dessert roomijs met boerenjongens en slagroom.

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook voor een ochtendprogramma zorgen! (denk daarbij aan bijvoorbeeld het Klimbos, Paleis het Loo, GPS speurtocht, het Openluchtmuseum etc).

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 99,50 per persoon
45 – 60 personen  € 97,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· uitleg en deskundige begeleiding inclusief koffie, thee
  en krentenwegge
· boerenspelen inclusief hole in one en de ‘boerenkwis’
· verse melk en frisdrank op het weiland
· trekker rijden als beschreven inclusief begeleiding
  en wedstrijdelement
· trekker rijbewijs
· prijsuitreiking met aandenken voor het winnende team
· evenementenverzekering
· bbq arrangement (excl. drankjes en dessert)