Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Drie dagen Maastricht, Ardennen & Antwerpen

Dag 1,
08:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u rechtstreeks per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Limburg. Onderweg gebruikt u ter hoogte van Den Bosch 2 kopjes koffie met gesorteerd gebak. 

12:30 uur

Verwachte aankomst in Maastricht waar u op een sfeervolle locatie wordt ontvangen met een goed verzorgde lunch.

14:00 uur

Vanaf de Maasboulevard vertrekt u per boot over de Maas en langs het dorpje St. Pieter naar de bekende St. Pietersberg. Hier gaat u na ca. 15 minuten van boord en krijgt u een rondleiding door het 20.000 gangen tellende labyrint in de St. Pietersberg.

De gidsen vertellen u over het ontstaan, de historie en de gebeurtenissen in deze onderaardse gangen, die uitsluitend met een gids bezocht mogen worden bezocht. Na deze tocht wandelt u weer terug naar de steiger waarvandaan de boot u in ca. 40 minuten weer terug brengt naar Maastricht. Dit is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander middagprogramma; bijvoorbeeld een wijnproeverij (korting ca. € 2,= p.p., een stadswandeling (korting ca. € 6,= p.p.) een steptocht ( toeslag ca. € 6,50 p.p.), een tocht door de Kazematten etc. (zie voor suggesties met beschrijving onze dagtocht naar Maastricht elders op deze site).  

17:00 uur

Terug in Maastricht heeft u nog een uurtje vrije tijd of kunt u nog een wijnproeverij bijwonen. 

18:15 uur

Vertrek richting Luik. 

19:00 uur

U checkt in bij een sfeervol 4 sterren hotel en voormalig klooster, waar u overnacht in 2 persoonskamers met bad/douche en toilet, televisie, telefoon, haarföhn en minibar. Het hotel beschikt verder over diverse restaurants en een gezellige bar. 

20:00 uur

Nadat u zich heeft opgefrist staat er in het gezellige restaurant een uitstekend dinerbuffet voor u klaar.
einde dag 1 

DAG 2, 

08:30 uur

Na het, zeer uitgebreide, ontbijtbuffet vertrekt u richting Ardennen waar u een actieve dag zult beleven!

09:30 uur

In het prachtige Ourthedal liggen de toeristische plaatsjes Erezze en Hotton waar in de omgeving alle outdoor activiteiten plaats zullen vinden. U vindt hier een scala aan outdoor activiteiten en programma’s zoals o.a. vlotbouwen en –varen, quadrijden en paintball etc. De steengroeve in de directe omgeving maakt het aanbod in het adventure aanbod compleet want hier kan men een Himalayabrug bedwingen, klettersteigen, tokkelen en abseilen!

Het Programma kan er als volgt uitzien:
09:30 uur Aankomst en ontvangst met koffie en gebak en uitleg van het programma. (De catering wordt centraal
               verzorgd, exclusief voor uw gasten in een partytent).
09:45 uur Briefing
10:00 uur Start activiteiten programma
13:00 uur Lunch in de natuur
14:00 uur Vervolg activiteiten programma
17:00 uur Einde programma, vertrek richting Luik

U kunt uit de volgende activiteiten een keuze maken en dan gaat het daarbij om 2 activiteiten per persoon ( 1 voor ’s morgens en 1 voor ’s middags).

Adventure: Paintball (incl. 100 paintballetjes) , Abseilen, klettersteig, tokkelen/ himalayabrug bouwen en Mountainbiken
Actief: Vlottenbouwen, Boog-, kruisboog en buksschieten, Kanotocht,
Recreatief: Boogschieten, Hike met gps, Bezoek aan de grotten van Hotton,

De lunch kan er als volgt uitzien: soep, pistolets, koffie/thee, melk jus d’orange, yoghurt en fruit.
De catering wordt door het restaurant van een nabijgelegen camping verzorgd en de beheerder, een echte Vlaming, zorgt ervoor dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt!

Prijzen:

Adventure ca. € 35,00 per persoon per activiteit
Actief ca. € 25,00 per persoon per activiteit
Recreatief ca. € 25,000 per persoon per activiteit
Deze tarieven zijn inclusief huur en vervoer benodigde materialen, instructie, begeleiding en allround organisatie ter plaatse. De tarieven zijn exclusief: een annuleringsverzekering en een reisverzekering met extra dekking voor bijzondere sporten die verplicht is bij de ‘Challenge’.

ALTERNATIEF PROGRAMMA:
Eventueel kunt u ook nog kiezen voor een heel ander programma voor de 'minder sportieve' mens!

Rond 11 uur aankomst bij de bekende grotten van Han, waar u een rondleiding krijgt door de verschillende 'zalen' waarbij de één nog indrukwekkender is dan de ander. In de wapenzaal bent u getuige van een gloednieuw klank- en lichtspel. In de projectiezaal dringt u door tot het hart van een wonderlijke en boeiende wereld; de wereld van de talrijke zalen en galerijen die niet voor het publiek toegankelijk zijn. Deze voorstelling duurt 15 minuten.

Uw ontdekkingsreis eindigt met een afvaart van de ondergrondse rivier met een grote geruisloze boot. Tegen het middaguur gebruikt u een Belgische Lunch bij één van de restaurants bij de grotten: stoofvlees met trappistenbier en ijs na. (uiteraard is iets anders ook mogelijk).

Tegen twee uur brengt onze de chauffeur u dan richting Dinant (40 km) waar u een tocht per gondelbaan naar de citadel en/ of een leuke boottocht op de Maas kunt meemaken en waar u uiteraard ruim de tijd heeft om de stad te bezoeken. (kosten Citadel + gondel + boottocht ca. € 120,50 p.p.) Voor een bezoek aan de Citadel incl. de gondel bent u ca. 90 minuten kwijt. De boottocht duurt ca. 45 minuten. De prijs voor het alternatieve programma Han & Dinant bedraagt ca. € 28,50 per persoon. Dit bedrag is inclusief entree en rondleiding grotten, lunch, en bezoek aan Dinant. Het spreekt voor zich dat u dit programma ook kunt regelen voor het hele gezelschap i.p.v. de activiteiten die bovenstaand beschreven worden. In plaats van een bezoek aan Dinant kun je dan ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een kanotocht over de Lesse.

18:15 uur

U bent weer terug in het hotel om u op te frissen. 

20:00 uur

Aankomst bij het kasteel van Vêves.

Dit kasteel dat romantisch gelegen is midden in de Ardennen wordt speciaal voor uw gezelschap geopend. Bij aankomst zal het personeel gekleed gaan als lakei en uw gezelschap wordt buiten opgewacht met fakkels en kaarsen. Hier staat een uitstekend drie gangen diner voor u klaar, inclusief wijn en frisdranken. 

23:30 uur

Verwachte aankomst in uw hotel; einde dag 2.

DAG 3,

10:00 uur

Na het ontbijtbuffet is het tijd om uit te checken en vertrekt u richting Antwerpen. 

11:30 uur

Verwachte aankomst in Antwerpen.

Antwerpen staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en uitbundige gezelligheid. Stijlvol gerestaureerde middeleeuwse huizen, één van ’s werelds grootste diamantencentra en juweeltjes van meesters als Rubens en van Dijck worden harmonieus gecombineerd met gezellige terrasjes. Daarnaast heeft Antwerpen, als één van de belangrijkste trendsetters in Europa op modegebied, talrijke trendy boutiques. In ‘het Zuid’ vind je een staalkaart van architectuur, musea en galerijen en daar heeft zich tevens een bruisende uitgaansbuurtontwikkeld met een keur aan trendy restaurants en bars.

U begint uw bezoek aan deze bruisende stad met een leuke rondleiding te voet door het historische hart van de stad. 

13:00 uur

De wandeling eindigt bij de locale bierbrouwer waar een lekkere lunch voor u klaar staat: verschillende soorten brood en broodjes, verschillende soorten huisbereide salades, diverse kaas- en vleessoorten en een kopje koffie/thee of melk.

Voor het middagprogramma zijn er diverse mogelijkheden:
* Bezoek aan de bierbrouwer waar u de lunch heeft gebruikt. Kosten, inclusief de 3 verschillende biersoorten die er worden gebrouwen, ca. € 8,= per persoon.

* Een rondvaart over de Schelde van ca. 50 minuten. Kosten ca. € 9,= p.p. (langere tochten zijn ook mogelijk)

* U kunt per fiets de architectuurroute afleggen. Uiteenlopende stijlen in de stad worden per fiets bewonderd. U geniet van prachtige staaltjes bouwkunst uit verschillende tijden. Kosten ca. € 15,50 p.p. / duur ca. 2 uur / maximaal 15 personen per gids

* U kunt een bezoek brengen aan het Onderwatermuseum; Aquatopia. Kosten ca. € 14= p.p. / duur ca. 1 uur

* Vrije tijd is natuurlijk ook altijd leuk.

* Een rit per ‘touristtram” die u in een klein uur langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad rijdt, kost ca. € 7,= p.p. (U krijgt uitleg via een hoofdtelefoontje/ ca. 45 personen per keer/uur). 

* Een bezoek aan het Rubenshuis kost ca. € 6,= p.p.

* Ronddwalen in het riool? Bezoek de Antwerpse Ruien; een ondergronds avontuur!

De ruien werden in de middeleeuwen gegraven ter verdediging en werden eeuwen later gebruikt als riool en daarom overwelfd. U wandelt mee met een speciale gids door de onderbuik van de moderne stad. Geen meter is hetzelfde! Oude sluizen, bruggen, gewelven, nissen en werven spiegelen de stad boven je hoofd. Tweederde van het programma vindt plaats onder de grond daarna keer je met de gids terug naar het RUIhuis.

Deze RUIwandeling is een RUIge wandeling dus bereid je voor op een stevige modderige tocht. Voor de tocht krijg je een uitrusting: laarzen, beschermingsbroek- en jas, zaklamp en een rugzakje om eigen schoenen in mee te nemen. Bij hevige regenval kan het zijn dat de tocht niet doorgaat en wordt er een alternatief programma aangeboden waarvoor dan een toeslag van € 4,= p.p. betaald moet worden. Deze tocht duurt ca. 3 uur /vertrek om 14.00 uur / Kosten ca. € 20,00 p.p. (afhankelijk van het aantal deelnemers kan de prijs iets lager worden.

Ook een wandeling door de Joodse wijk met bijvoorbeeld een bezoek aan een Synagoge of eindigen in een Joods restaurant, waar u uitleg krijgt over de Joodse tradities t.a.v. koken en eten, behoort tot de mogelijkheden! Prijzen en suggesties op aanvraag (niet op zaterdag!).

18:00 uur

U bent inmiddels aangekomen op een sfeervolle locatie, net over de grens in het Brabantse land.

Hier staat een uitstekend barbecuebuffet voor u klaar inclusief uitgebreid dessert.

22:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.  

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen              € 349,00 per persoon
Toeslag 1 persoons kamer €  59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 koffie of hee met gebak 1e dag
· koffietafel 1e dag
· rondvaart Maas incl. entree en
  rondleiding grotten Sint Pietersberg
· dinerbuffet (excl. drankjes) in hotel
· 2 overnachtingen op basis van 2 persoons
  kamers met faciliteiten
· ontbijtbuffet 2e en 3e dag
· programma 2e dag als beschreven
  (excl. eventuele entreegelden)
· lunch 2e dag (excl. drankjes)
· 3 gangen diner Kasteel 2e dag
  (inclusief afhuren, 1/2 fles wijn en fris)
· bezoek aan Antwerpen
· stadswandeling Antwerpen
· koffietafels 3e dag
· bbq buffet 3e dag (excl. drankjes)
· Belgische belastingen
· verzorging van de chauffeur