Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Actie in Brabant!

12:30 uur

Vertrek per luxe KEURMERK touringcar richting Brabant. 

14:15 uur

U wordt ontvangen met koffie en gebak en krijgt een korte uitleg over het middagprogramma.

15:00 uur

Nadat iedereen een solex heeft uitgezocht maakt u een mooie tocht door de omgeving. Deze 45 km lange tocht voert u door 4 dorpen, bossen, heide en de polder en uiteraard kan er onderweg gestopt worden om even een terrasje te pikken!

LET OP! U dient in het bezit te zijn van een bromfietsbewijs/rijbewijs en de minimum leeftijd is 16 jaar. 

18:30 uur

De chauffeur staat klaar om u naar uw dinerlocatie te brengen.

19:00 uur

U bent inmiddels op een sfeervolle locatie aangekomen waar u een thema avond inclusief eten, drinken & entertainment zult bijwonen!

Wij gaan hierbij uit van de "Vlaamse Kermisavond" maar er zijn meer thema's! Ook kunnen wij een dergelijke avond exclusief voor uw gezelschap organiseren. Prijzen en suggesties op aanvraag.

Vlaamse Kermis!

Welkom op dit Vlaamsche volksfeest bij uitstek! Deze kermis staat in het teken van veel vermaak en natuurlijk lekker eten en drinken. Plezant, da’s de juiste kreet! Dus madammen en meneren; komt dat zien, komt dat zien! Avondje uit op de kermis; Glitter en glamour, humor en een vleugje nostalgie. U vindt het hier allemaal, maar vergeet niet eerst een kaartje te halen bij Lieve, de kassajuffrouw.

Maak kennis met een feest zoals dat lang geleden op de dorpspleinen bij onze zuiderburen jaarlijks gevierd werd. Eigenaardige kermisklanten als de coming star Patty van den Broecke, de sterkste man van Vlaanderen en Polleke de orgeldraaier, brengen variété van de bovenste plank en bezorgen u een onvergetelijke avond.

Menu:
Voorgerechten: bieslookboter, abdijbrood en mosseltjes in het zuur, Antwerpse tomatenbouillon.
Hoofdgerechten: kipfilet, spiesjes met kalkoenfilet, Vlaamsche runderstoofpot, lamskotelet, vis met prei in folie en karbonade. Hierbij: een uitgebreide fruittafel, frieten, rijst, verse groenten, stokbrood, plukbrood, een tiental frisse salades, vijf koude sauzen, drie warme sauzen en bieslookboter.
Dessert: Brusselse wafel met slagroom en warme kersen.

Onbeperkt drankenassortiment 10 biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstpunch, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee. 

23:30 uur

Vertrek huiswaarts. 

01:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.  

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 119,00 per persoon
45 – 60 personen  € 111,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie en gebak
. solexhuur incl. instructie en begeleiding
· feestavond “Vlaamse Kermis”
  inclusief eten, drinken en entertainment
· verzorging van de chauffeur