Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Dat gaat naar Den Bosch toe......

08:45 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Den Bosch.

10:30 uur

U bent inmiddels aangekomen op een sfeervolle locatie in Den Bosch waar u wordt ontvangen me koffie of thee en een lekkere Bossche Bol!

11:15 uur

Deskundige gidsen halen u af voor een leuke en boeiende stadswandeling door de smalle karakteristieke straatjes, langs Bossche monumenten zoals het Stadhuis, de Moriaan, en natuurlijk de Sint Jan en……..zoete lieve Gerritje bestaat echt!
(Wilt u liever een onderdeel uit het middagprogramma dan kunnen wij dit voor u aanpassen)

13:00 uur

Tijd voor de inwendige mens!

Er staat een goed verzorgd lunchbuffet voor u klaar: diverse soorten brood en broodjes,diverse vleeswaren, kaas, kroket, zoetbeleg en koffie en thee naar wens.

14:00 uur

Na de lunch heeft u de keuze uit diverse opties, waarbij het mogelijk is om uw groep op te splitsen omdat alles op loopafstand in het centrum plaatsvindt:

* Rondvaart in open bootjes over de rivier de Binnendieze, die deels onder de stad doorstroomt!
Kosten ca € 7,50 p.p. / Duur ca. 50 minuten

* Wijnproeverij in de 16e eeuwse kelders. Een leerzame proeverij; hoe proef je wijn, hoe herken je de leeftijd? Uiteraard wordt er ook geproefd. Inclusief 1 witte- en 3 rode wijnen proeven, brood, olijven en kaas. Duur ca. 1,5 uur.
Kosten vanaf ca. € 15,00 p.p.

* Bierproeverij; hier wordt het Oude Jan en het Jonge Jan biertje gebrouwen en krijgt u alles te horen over de geschiedenis van dit Bossche bier en bieren in het algemeen. Er mag uiteraard geproefd worden (4 soorten bier) en tevens is een hapje inbegrepen. Kosten ca. € 13,50 per persoon / duur ca. 1 - 1,5 uur

* Een bezoek aan de St. Janskathedraal; één van de meest interessante cultuurhistorische bouwwerken in Nederland. Deze laat gotische kruisbasiliek is gebouwd tussen 1380 en 1530 en een aantal jaar geleden ingrijpend gerestaureerd. Met het grote aantal beeldhouwwerken is de St. Jan één van de meest gedecoreerde bouwwerken van Nederland. Deskundige gidsen leiden u hier rond. Kosten ca. € 5,= p.p. / alleen entree is gratis

* U kunt ook per step of fiets door Den Bosch!
Na een korte uitleg is het tijd om zelf de stad te verkennen! Door middel van foto's, beschrijvingen én een goede samenwerking tussen de deelnemers ontstaat er een mooie route. Tijdens deze route behoort u ook een aantal vragen te beantwoorden zodat U weet of u de juiste route volgt.

Deze tocht voert u langs mooie bezienswaardigheden, het centrum en natuurgebied Het Bossche Broek. Na ongeveer 2 uur bent u weer terug bij het beginpunt. (incl. 1 consumptie) Kosten ca. € 17,50 per persoon / tijdsduur 2,5 uur. Deze tocht kan overigens ook per solex worden afgelegd, in dat geval betaalt u een toeslag van ca. € 29,= per persoon.

* Stadswandeling met een verhalenverteller! De verhalenverteller neemt je mee de stad in. Straten, stegen en hofjes worden door hem betoverd. Je wandelt door het decor van het eeuwenoude centrum terwijl je de helden, schurken en heiligen van de stad in je gezelschap ontdekt! Duur van de wandeling is ca. 2 uur / Kosten ca. € 15,= p.p.

* Bonbons, Bossche Bolworkshop of Serviesschilderen; u gaat in ca. 2,5 uur zelf bonbons of muffins maken of u beschildert porselein! Tussen de bedrijven door wordt er voor een kopje koffie of thee gezorgd.
Kosten Bossche Bol workshop vanaf € 19,50 (1 uur) Kosten bonbons maken ca. € 32,50 p.p./ Kosten serviesschilderen ca.
€ 30,= p.p
. (en er zijn nog veel meer soorten workshops; vraag ernaar!)

* Stadsgolf; een combinatie van golf en midgetgolf door de binnenstad van Den Bosch. Er is een 9 holes baan uitgezet en u passeert tevens de mooiste plekjes van de stad! Met de stadsgolfroute, een golfbal, diverse onderdelen en natuurlijk een scorelijst gaat u op pad in groepjes van ca. 9 personen. Aan de hand van voorbeelden die u bij de stadsgolfroute krijgt zet u een nieuwe hindernis uit op de aangegeven locatie en zo maakt u een mooie tocht door den Bosch. De route duurt ca. 3 uur en de deelnemer met de minste slagen is de winnaar. Kosten ca. € 20,= p.p. incl. flesje drinken.

* Speurtocht door Den Bosch; Bent u een echte Sherlock Holmes? Dan hebben wij een uitdaging voor u.
Wij hebben een fantastische route door Den Bosch uitgezet, maar die vindt u alleen door een stukje hoogstaand speurwerk. Wandelend en speurend door Den Bosch.

U start in het centrum van Den Bosch waar de koffie klaar staat. We geven u eerst een uitgebreide uitleg. Vervolgens gaat u in groepjes van 5 op pad. U krijgt een kaart en vragen en opdrachten mee voor onderweg. De route vindt u door de vragen en opdrachten juist te beantwoorden. De speurtocht leidt u langs de mooiste plekjes van de Den Bosch. Maar dan moet u natuurlijk wel uw best doen om de juiste route te vinden. Het beste speurteam wordt aan het eind beloond met een mooie verrassing!

TIP: is Speuren niet uw ding? Dan kunt u ook kiezen voor een van de wandeltochten met of zonder GPS! Inclusief: Ontvangst met koffie/thee, Goede en uitgebreide uitleg, Routekaart met vragen, opdrachten voor onderweg, Flesje drinken voor onderweg en Prijsuitreiking voor het beste team. Kosten ca. € 14,50 per persoon zonder GPS (met GPS ca. € 19,50 p.p.)

* Da Vinci Code Den Bosch!
Na ontvangst met koffie en thee krijgt u een uitgebreide uitleg en een mobiele telefoon met opdrachten voor onderweg.

In groepjes van maximaal zes personen gaat u pad in Den Bosch. Met het mobieltje krijgt u verschillende coördinaten te zien, die wijzen waar u heen moet. Op de aangegeven plekken gaat u verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Maar let op, dit kan alleen als u op de juiste plek bent! Voor elke opdracht die u goed uitvoert, krijgt u een cijfer. Blijf dus scherp en werk goed samen! Alle opdrachten goed uitgevoerd? Ren dan zo snel mogelijk naar het beginpunt. Het eerste team dat de kluis bereikt, mag de kluis kraken. Zal de code kloppen...?

Inclusief: Ontvangst met koffie/thee, Mobiele telefoon, Diverse opdrachten, Flesje drinken voor onderweg, Prijs voor het winnende team! Kosten ca. € 21,= per persoon / Duur ca. 3 uur

* Workshop Bossche Bollen maken! U gaat naar Den Bosch toe, Zoete Lieve Gerritje……  én daar hoort natuurlijk een Bossche bol bij!

In deze workshop maakt u ze zelf! U krijgt een duidelijke uitleg en met het recept, professioneel keukengerei en de nodige ingrediënten gaat u zelf aan de slag. Slagroom kloppen, chocolade maken…....

Sta versteld van uw eigen Bossche bol...! Met een lekker kop koffie erbij wordt het optimaal genieten!
Inclusief: Begeleiding van onze expert, Alle benodigde keukengerei, Alle benodigde ingrediënten, Koffie of Thee voor bij de Bossche Bol,  Kosten ca. € 19,50 p.p. / Duur ca. 1 uur

* Een puzzeltocht staat altijd garant voor een gezellig dagje uit. En wat is leuker om de puzzeltocht per fiets af te leggen?

Een mooie route, uitdagende vragen en een frisse neus. Wat wilt u nog meer? Na een lekker kopje koffie of thee en een uitgebreide uitleg gaat u in groepjes van vijf op pad. U krijgt van ons een kaart met vragen en opdrachten mee. Zorg voor de goede antwoorden en de route wordt duidelijk. De route zal u langs de highlights van Den Bosch leiden en laat u de mooiste plekjes zien. De puzzeltocht prijsuitreiking Voor het beste team staat aan het eind een mooie verassing klaar !

Inclusief: Ontvangst met koffie en thee, Uitgebreide uitleg en huur van de tandems, Routekaart met vragen, opdrachten voor onderweg, Flesje drinken voor onderweg en Prijsuitreiking voor het beste team. Kosten ca. € 20,= per persoon / Duur ca. 3 uur

* Spannend Achtervolgingsspel! Je speelt als het ware een videogame met de stad als decor. Er is een gevaarlijke gangster ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert nu de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt. Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man te vatten voor hij € 1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat. Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt? Minimaal 8, maximaal 16 personen per spel.

De duur van het spel is ca. 2,5 uur en de kosten bedragen ca. € 32,50 p.p. Dit is inclusief: introductiefilm, speluitleg, 2 uur speeltijd, flesje drinken voor onderweg, boevenpakken voor het hele gangsterteam en een fles champagne voor het winnende team.

* De Pubquiz; Laat uw hersens kraken tijdens deze oergezellige quiz! De perfecte combinatie van gezelligheid en teamwork en Moge de beste winnen!

Een enthousiaste quizmaster zal deze 2 uur durende pubquiz begeleideren. U kunt van te voren zelf teams samenstellen van maximaal 6 personen. U kiest uit 1van  de volgende thema's: Algemeen / Jaren '70 '80 '90  of Trouwen!

Sleept u de hoofdprijs in de wacht of gaat u met de troostprijs naar huis? Kortom, een uitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Inclusief: Begeleiding van een enthousiaste quizmaster, Alle materialen en benodigdheden, Hoofdprijs voor het winnende team, Troostprijs voor het verliezende team. Kosten ca. € 19,50 p.p./ Duur ca. 2 uur

TIP: dit ios ook leuk om tijdens diner of lunch te doen en dat geldt ook voor een Ik hou van Holland Quiz; Kosten ca. € 19,= p.p. / Duur ca. 2 uur!

* Wie is de Mol?

Zin in sensatie, mysterie, spanning en teambuilding? Kom dan naar Den Bosch en vind uit wie de mol is! Een spannend uitje waarbij teamwork centraal staat. U kent het populaire tv-programma "Wie is de mol” waarschijnlijk wel. Binnen een team wat u denkt te kunnen vertrouwen zit een mol. Iemand die opzettelijk, maar ongemerkt opdrachten laat mislukken. Maar hoe komt u achter de identiteit van de mol? Wie is de mol in uw team?

U wordt in teams ingedeeld en onder het genot van een kopje koffie kunt u alvast uw strategie doorspreken. Wees op uw hoede en zorg dat u ogen in uw rug heeft. Uw beste vriendin of die aardige collegakan de mol zijn! Probeer samen te werken, maar let goed op met wie. Een mol is slim en niet te vertrouwen. Is die collega nou zo'n zenuwpees dat hij alles laat vallen? Weet zij écht het antwoord op die vraag niet?
Toeval ….of opzet?

Inclusief: Uitgebreide uitleg van het spel, vele opdrachten, Begeleiding tijdens het spel, Flesje drinken voor onderweg en prijsuitreiking voor het beste team. Kosten ca. € 26,= per persoon / Duur ca. 3 uur.

* Wilt u liever cultureel bezig zijn dan is er het Jheronimus Bosch Art Center in ’s-Hertogenbosch!

In een prachtige, voormalige kerk kunt u genieten van deze spraakmakende kunstenaar. Geen stoffig museum, maar een belevenis die alle zintuigen prikkelt! Met een glazen lift kunt u naar het topje van de toren van waaruit u een prachtig uitzicht over de hele stad hebt. Op iedere verdieping in de toren vindt u reproducties van de schilderijen van Jheronimus Bosch, in het kerkgedeelte zweven figuren die direct uit het werk van Bosch lijken te komen, vanuit heerlijke theaterfauteuils kunt u naar een film kijken en in de kelder komt u Bosch zelfs tegen! Entree inclusief audio tour ca. € 7,= per persoon / rondleiding met maximaal 15 personen per gids ca. € 30,=

* Oud Hollandsche zomerspelen in Den Bosch! U krijgt een leuke en duidelijke route mee door Den Bosch en al wandelend komt u langs verschillende locaties waar u deelneemt aan de zomerspelen die bestaan uit zaklopen, touwspringen, spijkerpoepen, koek happen en een lepelrace.
Duur ca. 3 uur / Kosten ca. € 18,50 per persoon.

* GPS fietstocht door en om Den Bosch; er zijn 5 routes beschikbaar van 11 tot 25 km. Zo is er bijvoorbeeld een speurtocht. U wordt dan ontvangen met een kop koffie of thee. Hierna wordt de route en het E-Trex navigatiesysteem met u doorgenomen. Vervolgens gaat u zelfstandig met het GPS systeem als leidraad op pad.

Door middel van foto’s, beschrijvingen en een goede samenwerking tussen de deelnemers ontstaat er een mooie route. Tijdens deze route moet u ook een aantal vragen beantwoorden en uiteindelijk komt er dan een leuke slagzin uit. Deze tocht voert u langs de mooiste bezienswaardigheden van Den Bosch en omstreken. Waar precies? Puzzelt u dit maar zelf uit! Na ongeveer 2 uur bent u weer terug en heeft u alle tijd om de antwoorden te controleren. Duur ca. 2,5 uur / Kosten ca. € 30,00 p.p.

* Swingsteppen! Dit is een soort step die in Amerika al voor een ware rage heeft gezorgd! Onder de step zitten dezelfde wieltjes als onder inline skates. Om de swingstep te laten voortbewegen moeten dezelfde bewegingen worden gemaakt als bij skien. In het begin is het even wennen maar als u het eenmaal doorheeft swingt u iedereen voorbij! Duur ca. 2,5 uur /
Kosten ca. € 22,50 p.p.

* Samen aan de kwast! Samen met je collega's een groot schilderij maken van allemaal kleine schilderijtjes voor een kale plek in de hal. Dit duurt ca. 2,5 uur en thee en koffie is inbegrepen. Kosten ca.€ 35,= p.p.

* Den Bosch ontdekken per Segway! De Segway is een hypermoderne tweewieler die elektrisch is aangedreven. Iedereen kan met dit apparaat overweg, je moet echter wel even de basisbeginselen onder de knie krijgen. Met de Segway tour heb je de keuze tussen 2 verschillende routes: 1,15 of 2,15 uur.

Verder is er een keuze om door het Paleiskwartier of door het natuurgebied De Bosche Broek te touren. Kosten zijn afhankelijk van de gekozen Segway tour. Kosten vanaf ca. € 62,50 p.p.

17:30 uur

U sluit uw dagje Den Bosch af op een gezellige locatie waar u eerst de tijd heeft voor een aperitief.

Aansluitend staat er een heerlijk tapasbuffet voor u klaar:
Brood met knoflookmayonaise en tapenade, Olijven, Carpaccio, Tomaat-mozzarellaspiesjes, Kip-pastasalade, Krokante kipfiletstukjes met honing-mosterdsaus, Gehaktballetjes in tomatensaus, Gebakken aardappeltjes met pittige saus, Spaanse hamburgertjes, Ansjovisfilet in beslag, Gevulde paprika met bechamelsaus en Kaaskroketjes met sherrydressing.

Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk grand dessert in tapasvorm; Verschillende smaken ijs, Cheesecake, Huisgemaakte taart en Crema Catalana.
TIP: Voor € 15,= p.p. kunt u gedurende 3 uur onbeperkt genieten van sangria, huiswijnen, frisdrank en bier van de tap. Uiteraard is een ander diner/buffet of een andere locatie ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

21:15 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen  € 75,00 per persoon
45 – 60 personen  € 72,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. kopje koffie of thee met Bossche Bol
. stadswandeling o.l.v. deskundige gidsen
. lunch als beschreven
. middagprogramma als beschreven
  (excl. eventuele entreegelden)
. Tapasbuffet (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur