Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Feest in Brabant!

13:00 uur

Vertrek uit Monster per luxe KEURMERK touringcar richting het Brabantse Land.

Desgewenst kunnen wij zorgen voor een lekker lunchpakket onderweg en dit mag u natuurlijk ook zelf verzorgen. Ook kunt u ervoor kiezen om iets eerder te vertrekken en dan bij aankomst te beginnen met een lunch; kosten vanaf ca. € 10,= p.p.

14:45 uur 

U wordt ontvangen met koffie of thee en appelgebak met slagroom.

Aansluitend krijgt u uitleg over de verloop van het actieve middagprogramma. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

* Beleef het echte boerengevoel met de “Boerenmeerkamp”; een spel van ludieke onderdelen die alle een verband hebben met het leven op de boerderij!

In teams wordt er een spannende strijd gestreden om de meeste punten te verzamelen over de verschillende onderdelen. Een strijd met volop actie, waarbij veel gelachen wordt om de knotsgekke activiteiten!

De activiteiten van de Boerenmeerkamp:
- Hooivork darten, darten in het groot 
  met een hooivork op een gigantische Hooistapel
- Pieperschieten, probeer met de aardappel
  katapult zover mogelijk punten te schieten
- Klompenloop, vijf medespelers op een
  skilat met klompen en lopen maar..
- Kruiwagen race; werk met tweeën een parcours
  af met de kruiwagen, de persoon die rijdt is
  geblinddoekt!
- Spenen vangen, vang de spenen van de koe. 
  Maar let op, de tegenstander bepaalt wanneer ze vallen
  Hilarisch!
 
In totaal bestaat de boerenmeerkamp uit 8 verschillende activiteiten die voor ruim 2 uur boerenspeelplezier zorgen. Duur ca. 2 uur / Kosten ca. € 17,= per persoon/ minimaal 10 personen.

* Liever op de Solex? Ook dat kan; u maakt een leuke 2 uur durende tocht door de mooie omgeving en onderweg kunt u natuurlijk een keer een terrasje pikken! Na een leerzame uitleg ma akt u een proefrondje en gaat dat goed, dan krijgt u een GPS toestel mee en gaat u op pad! Duur ca. 2 uur / Kosten € 29,50 per persoon/ minimaal 10 personen.

* En wat dacht u van een Boerensurvival in de koeienstal, mét tokkelbaan?

Beklim de trap naar de nok van de koeienstal. Controleer nog één keer of je goed vastzit en begin aan de spectaculaire koeiensurvival. Je hangt in touwen en kruipt over bruggen. Wanneer je onder je kijkt zie je echte koeien en kalfjes lopen. Zo spannend is het leven op boerderij nog nooit geweest!

Deze activiteit met tokkelbaan is uniek; spanning en inspanning verspreidt over twaalf verschillende onderdelen hoog in de koeienstal! Er zijn verschillende routes door de stal met steeds aan het einde een lange, snelle tokkelbaan dwars door de wei; de tokkelbaan is maar liefst 140 meter lang! Durf jij het aan?

Uiteraard is zowel de survival als de tokkelbaan volkomen veilig; alle deelnemers worden stevig vastgemaakt aan een veiligheidstuig. Duur ca. 2 uur / Kosten € 15,= per persoon/ minimaal 10 personen.

* “Bungyjumpen” op de boerderij!

Een waanzinnige variant op het Bungyjumpen is dit vrijeval apparaat dat boven op een houten paal van 15 meter hoog is gemonteerd. Het is de ultieme adrenaline kick en je hoeft er niet sportief voor te zijn. Springgordel om, helm op, controle van de gordel door de instructeur, het touw wordt op je rug vastgemaakt, en je kunt omhoog.

Met grote krammen die in de douglas den zitten bevestigd klim je naar boven, je gaat op het platform staan, geniet van het uitzicht, verstand op nul, en springen maar! De sprong van de paal is geschikt voor jong en oud en je mag maximaal 125 kg wegen. Duur ca. 1 uur / Kosten € 6,= per persoon/ minimaal 5 personen.

* Wilt u het iets rustiger aan doen dan kunt u ook kiezen voor een GPS wandelspeurtocht van 5 of 10 km. Deze duren respectievelijk 1,5 en 2,5 uur. Kosten € 8,= per persoon / minimaal 5 personen. Bij de tocht van 5 km wordt u terug gebracht met de huifkar / maximaal 18 personen per rit.

17:30 uur 

Na alle actie is het tijd om even bij te komen en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn 2 consumpties en een bittergarnituur (6 hapjes p.p.) inbegrepen. Op tafel staan nootjes.

18:30 uur 

Vertrek richting uw dinerlocatie.

19:00 uur 

Tijd voor een complete feestavond; welkom bij de familie Mulder!!!I

Toegegeven; Brabanders zijn feestneuzen. Zo ook de familie Mulder....

Pa Mulder viert vandaag zijn 65e verjaardag en dat moet gevierd worden. Ma Mulder en dochter Greetje hebben in het diepste geheim een feest georganiseerd. Dat is pas een verrassing! Pa valt dan ook van de ene in de andere verbazing, als familie en kennissen uit het hele land zijn verjaardag mee komen vieren. Vrolijk, muzikaal en knettergek.... Als humor ergens de boventoon voert is het wel bij de familie Mulder. De Brabantse gemoedelijkheid komt u al bij binnenkomst tegemoet. Een welkomstdrankje wordt ingeschonken, het feest kan beginnen!

Een ludieke combinatie van nostalgie en hedendaagse humor nemen u onafgebroken mee. Gedurende vier en half uur is het genieten van de bovenste plank. Wedden dat u gaat meezingen en meedeinen!

Hannes d'n Dorpsgek wil ook graag op het feest komen, maar of dat nu een goed idee is..? De postbode brengt de verjaardagskaarten en drinkt een borreltje mee. Tante Zuster uit het klooster begrijpt er allemaal niks van. Tijden veranderen, maar het goede blijft: Brabantse gezelligheid, waar Feest nog steeds met een hoofdletter geschreven wordt.

Het menu kan er als volgt uit zien: Op tafel staat lekkere boter met bieslook en molenaarsbrood, een koninginnehapje, Varkenshaasmedaillon, kiprollade, tartaartje, biefstuk, kalkoenspies, Moekesham en zalmfilet. Hierbij: Gebakken aardappelen, gestoofde groenten, vloerbrood, boerenmik, vers fruit, een tiental verse salades, vijf koude sauzen en drie warme sauzen. Het dessert bestaat uit heerlijke bitterkoekjespudding met een bolletje romig vanille-ijs en warme chocoladesaus.

Tevens maakt u gebruik van het Onbeperkt drankassortiment: diverse biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermouth, welkomstpunch, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee.

23:30 uur 

Vertrek huiswaarts.

01:00 uur  

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

35 - 39 personen € 97,50 per persoon
40 - 44 personen € 94,00 per persoon
45 - 52 personen € 90,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijs op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met appelgebak
· middagprogramma op de boerderij
  (excl. kosten voor de diverse onderdelen
  als beschreven)
· 2 consumpties + nootjes en bittergarnituur
· feestavond arrangement incl. diner,
  drankjes en entertainment als beschreven
· verzorging van de chauffeur