Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Lopen op het Water!

11:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u rechtstreeks naar het Brabantse Land.

13:00 uur

Na een hartelijke ontvangst op het landgoed nemen de sportieve begeleiders u mee naar de originele houten boshut met een goed gevulde pungelaer (knapzak). Inhoud: 3 goed belegde broodjes, een rozijnenbol, gekookt eitje en een stuk fruit. Koffie, thee, melk en chocolademelk worden geserveerd in de boshut.

14:00 uur

Tijd voor de uitdaging; Het bos hindernis parcours en waterbal!

Bos Hindernisparcours
Dit uitdagende en grensverleggende bosprogramma biedt u een superveilig TUV gecertificeerd hoogte parcours door de bossen van Brabant. Speciaal ontwikkelde hindernistrajecten, waarbij samenwerking en uitdaging centraal staan. Van touwbrug tot helikopter-abseil; elk onderdeel kent zijn eigen mogelijkheden en leerdoelen maar allemaal zijn ze grensverleggend en sportief. Alle deelnemers zijn uiteraard gezekerd en voorzien van de meest veilige klimmaterialen.

Waterbal
Lopen over het water! Het kan middels een speciaal ontwikkelde bal, waarmee de deelnemers over het water kunnen lopen en droog blijven. Een hilarisch onderdeel waarbij de deelnemers een parcours dienen af te leggen dat is uitgezet boven het water. Welk team en deelnemer legt het parcours het verste af?

16:30 uur

U kunt zich omkleden en opfrissen in de kleedruimtes en u kunt indien gewenst, gratis gebruik maken van individuele douchecabines. U dient zelf zorg te dragen voor een handdoek en reservekleding. Aansluitend is het tijd voor de prijsuitreiking en voor een welverdiend aperitief! 

17:30 uur

Er staat een uitgebreid BBQ buffet voor u klaar: runderhaasspies, gemarineerde varkenskotelet, saté, spare ribs, gekruide  kuikenboutjes, chorizo’s, gemarineerd spek, hamburger, warme piri-piri en pindasaus, diverse koude bbq sauzen, diverse groentesalades, Vlaamse aardappelsalade, ovenvers stokbrood en Belgische frietjes. Het dessert bestaat uit een heerlijk ijsbuffet met 4 ambachtelijke roomijssoorten met sausjes, vers fruit, koekjes en verse slagroom. 

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 110,00 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag. .

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· pungelaarslunch
· actief programma als beschreven
  incl. deskundige begeleiding
· prijsuitreiking incl. 1 consumptie
  (Hollandse Bar)
· gebruik van kleedruimtes en douches
· BBq buffet incl. dessertbuffet
  (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur