Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Op bezoek bij de Mulderkes

14:00 uur 

Vertrek per luxe KEURMERK touringcar richting Den Bosch.

15:30 uur 

Op een sfeervolle en gezellige locatie in Den Bosch wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie en een Bossche Bol.

16:15 uur 

U maakt een leuke rondvaart over de Binnendieze; Deze bijzondere rivier slingert deels onder de stad door en uiteraard wordt er onderweg door de schipper van alles verteld over de historie van Den Bosch en de Binnendieze. (het zijn open bootjes en er gaan maximaal 16 mensen per boot mee / 3 boten per afvaart beschikbaar). De rondvaart duurt een klein uurtje.

17:00 uur 

Henk & Jaap staan uw gezelschap al op te wachten om hen op geheel eigen wijze kennis te laten maken met Den Bosch!

Op stap met Henk & Jaap betekent dat u kiest voor een zeer bijzondere stadswandeling.. Laat uzelf op een ludieke manier theatraal verrassen door de heren Jaap.F.Grolleboer en Henk.Z.Knotjes! 

Zij leiden u op geheel eigen wijze door karakteristiek 's-Hertogenbosch en zorgen voor een opwaardering van uw culturele kennis. Als stadsgidsen verzorgen zij rondleidingen langs vele historische en culturele hoogstandjes. Een wandeling vol humor, plezier en interactie!

18:30 uur 

Uiteraard kunt u in Den Bosch ook kiezen voor andere mogelijkheden, zoals:

* Per step of fiets door Den Bosch!
Na een korte uitleg is het tijd om zelf de stad te verkennen! Door middel van
foto's, beschrijvingen én een goede samenwerking tussen de deelnemers
ontstaat er een mooie route.  Tijdens deze route behoort u ook een aantal
vragen te beantwoorden zodat u weet of u de juiste route volgt. Deze tocht
voert u langs mooie bezienswaardigheden, het centrum en natuurgebied Het
Bossche Broek. Na ongeveer 2 uur bent u weer terug bij het beginpunt.
Duur ca. 2,5 uur / Kosten ca. € 20,= per persoon incl. 1 consumptie.

* Iets heel anders is stadsgolf; een combinatie van golf en midgetgolf door de binnenstad van Den Bosch! Er is een 9 holes baan uitgezet en u passeert tevens de mooiste plekjes van de stad! Met de stadsgolfroute, een golfbal, diverse onderdelen en natuurlijk een scorelijst gaat u op pad in groepjes van ca. 9 personen. Aan de hand van voorbeelden die u bij de stadsgolfroute  krijgt zet u zelf een nieuwe hindernis uit op  de aangegeven locatie en zo maakt u een mooie tocht door den Bosch. De route duurt ca. 3 uur en de deelnemer met de minste slagen is de winnaar. Duur ca. 3 uur / Kosten ca. € 22,50 p.p. incl. consumptie

* Crazy 88 in 's-Hertogenbosch is een doorgedraaid stadsspel!
Humor, lef en actie zijn de belangrijkste ingrediënten van dit hilarische groepsuitje. Voer zo snel mogelijk 10 opdrachten uit en haal de meeste punten binnen. Maar het zijn niet zomaar opdrachten.... Er zijn 88 bijzondere opdrachten ontwikkeld waar lef en een dosis humor voor nodig is. De opdrachten zijn ingedeeld in categorieën van makkelijk en moeilijk. U kiest er zelf 10 uit om uit te gaan voeren. Voor de moeilijke vragen krijgt u uiteraard meer punten dan voor de makkelijke.

Er zijn 88 bijzondere opdrachten ontwikkeld waar lef en een dosis humor voor nodig is. De opdrachten zijn ingedeeld in categorieën van makkelijk en moeilijk. U kiest er zelf 10 uit om uit te gaan voeren. Voor de moeilijke vragen krijgt u uiteraard meer punten dan voor de makkelijke. Maar durft u de moeilijke vragen wel aan...? Kunt u een voorbijganger overtuigen 88 cent naar uw rekeningnummer over te maken? Durft u een agent te knuffelen en hem te complimenteren voor zijn toevoeging aan de maatschappij? Dit zijn maar een paar van de 88 bizarre opdrachten………

Thuis laten zien hoeveel lef u had? Dit wordt geregeld, alles wordt vastgelegd door de filmcamera die u mee krijgt! Na afloop krijgt u uw eigen video-materiaal digitaal thuisgestuurd om nog eens terug te denken aan deze bizarre dag! Duur ca. 3 uur / Kosten ca. € 22,= per persoon inclusief flesje drinken voor onderweg en consumptie bij de prijsuitreiking

* Wandel Speurtocht; Bent u een echte Sherlock Holmes?
Er is een fantastische route door 's-Hertogenbosch uitgezet, maar die vindt u alleen door een stukje hoogstaand speurwerk. U start in het centrum waar de koffie klaar staat.  U krijgt eerst een uitgebreide uitleg. Vervolgens gaat u in groepjes van 5 op pad. U krijgt een kaart en vragen en opdrachten mee voor onderweg. De route vindt u door de vragen en opdrachten juist te beantwoorden. De speurtocht leidt u langs de mooiste plekjes van ’s-Hertogenbosch maar dan moet u natuurlijk wel uw best doen om de juiste route te vinden……………
Duur ca. 3 uur / Kosten ca. € 13,= per persoon inclusief flesje drinken voor onderweg en consumptie bij de prijsuitreiking!

18:30 uur 

Vertrek naar de feestlocatie.

19:00 uur 

Tijd voor een feestje!!!!

Toegegeven; Brabanders zijn feestneuzen. Zo ook de familie Mulder. Pa Mulder viert vandaag zijn 65e verjaardag en dat moet gevierd worden. Ma Mulder en dochter Greetje hebben in het diepste geheim een feest georganiseerd. Dat is pas een verrassing! Pa valt dan ook van de ene in de andere verbazing, als familie en kennissen uit het hele land zijn verjaardag mee komen vieren. Vrolijk, muzikaal en knettergek....

Als humor ergens de boventoon voert is het wel bij de familie Mulder. De Brabantse gemoedelijkheid komt u al bij binnenkomst tegemoet. Een welkomstdrankje wordt ingeschonken, het feest kan beginnen! Een ludieke combinatie van nostalgie en hedendaagse humor nemen u onafgebroken mee. Gedurende vier en half uur is het genieten van de bovenste plank. Wedden dat u gaat meezingen en meedeinen!

Hannes d'n Dorpsgek wil ook graag op het feest komen, maar of dat nu een goed idee is..? De postbode brengt de verjaardagskaarten en drinkt een borreltje mee. Tante Zuster uit het klooster begrijpt er allemaal niks van. Tijden veranderen, maar het goede blijft: Brabantse gezelligheid, waar Feest nog steeds met een hoofdletter geschreven wordt.

Menu deze avond:
Op tafel staat boter met bieslook, molenaarsbrood en een koninginnehapje. Hoofdgerechten: Varkenshaasmedaillon, kiprollade, tartaartje, biefstuk, kalkoenspies, Moekesham en zalmfilet. Hierbij: Gebakken aardappelen, gestoofde groenten, vloerbrood, boerenmik, vers fruit, een tiental verse salades, vijf koude sauzen en drie warme sauzen.Dessert: Bitterkoekjespudding met een bolletje romig vanille-ijs met warme chocoladesaus.
Onbeperkt drankassortiment met diverse biersoorten, wijnen, frisdranken, port, sherry, vermout, welkomstpunch, binnenlands gedistilleerd, Passoa, koffie en thee.

23:30 uur

vertrek huiswaarts.

01:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.  

PRIJSINDICATIE:

35 - 39 personen € 117,= per persoon
40 - 44 personen € 114,= per persoon
45 - 52 personen € 111,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 x koffie of thee en een Bossche Bol
· op stap met Henk & Jaap door Den Bosch
· rondvaart Binnendieze
· bierproeverij incl. 4 soorten bier
  proeven en een hapje
· Tunneke arrangement incl. diner,
  drankjes en entertainment als beschreven
· verzorging van de chauffeur