Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Op Zoek naar de Mol!

11:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Brabant.

12:30 uur

U bent inmiddels aangekomen op een gezellige locatie waar u wordt ontvangen met een goed verzorgde koffietafel met o.a. een kroket, diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie of thee.

13:30 uur

Tijdens de lunch krijgt u een instructie van het spel en wordt de groepsindeling gemaakt. Natuurlijk zit er dan in iedere groep al een mol en deze mol heeft maar 1 doel en dat is de hele boel SABOTEREN!!

Terwijl ludieke opdrachten worden uitgevoerd, zal de MOL de gehele dag meeloeren. Wie vertrouwt u nog in uw team om opdrachten te laten uitvoeren? De groepen ontvangen naast de routebeschrijving, ook opdrachtformulieren en een polaroidcamera. Tijdens de route door de omgeving voert men opdrachten uit om zoveel mogelijk geld te verdienen. Creativiteit en samenwerking spelen hierbij een belangrijke rol. Onderweg gaat u op zoek naar Mr. X.

Wie is hij? Waar is hij? Wat moeten we doen?
De MOL probeert opdrachten te dwarsbomen en zoveel mogelijk geld uit de pot te laten verdwijnen. Halverwege de tocht is er een pauze inclusief consumptie en kunt u even discussiëren met de andere teams. Na de pauze wordt de tocht vervolgd. Het vermoeden van wie de MOL nu eigenlijk is begint voor de oplettende deelnemers steeds duidelijker te worden. Het rest de groep nu nog enkele opdrachten te vervullen voordat de antwoorden bekend worden gemaakt……. 

16:30 uur

Uiteraard zal de prijsuitreiking voor verrassingen zorgen. De MOLLEN worden ontmaskerd en de reacties komen los! “Niet gedacht, wel gedacht, ik zei het toch”. Onder het genot van een drankje krijgen de MOLLEN de kans om hun ‘teamgenoten’ te vertellen hoe ze zijn misleid.

Het perfecte bedrijfsuitje om uw collega’s beter te leren kennen. Het winnende team wordt gefeliciteerd met een lekkere fles wijn! 

17:30 uur

Op een gezellige locatie in de buurt staat gedurende 2 uur een onbeperkt buffet voor u klaar waarbij alle drankjes – koffie, thee, diverse soorten bier, frisdrank en huiswijn- zijn inbegrepen!

Het buffet ziet er als volgt uit: keuze uit 3 soorten soep met stokbrood & kruidenboter, Uitgebreid vis- en saladebuffet, Thaise wok: uw eigen samengestelde bordje laten wokken met een heerlijk sausje naar keuze, Franse Bakplaat met o.a. biefstuk, kipfilet, lamskotelet, speklap, kipsaté, zalm etc., Diverse warme sauzen, friet, aardappelen, snacks, warme groenten, rijst, vlees in saus, etc.
Uitgebreid ijsbuffet na: schepijs, bavarois, vers fruit, slagroom en koekjes 

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.  

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 103,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffietafel
· op zoek naar de Mol spel
  incl. consumptie
· prijsuitreiking
. 2 uur durend buffet incl.
  drankjes als beschreven
· verzorging van de chauffeur