Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Verover het Gebied!

11:00 uur

Vertrek uit de regio; onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar naar Brabant. 

13:00 uur

Verwachte aankomst in het Brabantse Land waar u wordt ontvangen met een lekkere koffietafel: kroket, diverse soorten brood, diverse soorten vleeswaren, kaas en zoetbeleg en koffie of thee.

14:00 uur

Tijd voor een gevarieerde tocht boordevol avontuur, spanning en samenwerkingsmogelijkheden! Voor alle speurneuzen geldt dezelfde regel:

VEROVER HET GEBIED!

Uw gezelschap wordt in teams van ca. 4 à 5 personen verdeeld.

Elk team ontvangt een route in geheimtaal, een code en een letterkaart. Men moet eerst de geheimtaal ontdekken alvorens men aan de speurtocht kan beginnen. Als de geheimtaal is ontcijferd gaat men de geheime route lopen door het bos. Onderweg moeten er diverse opdrachten gedaan worden.  De teams krijgen een pakket aan instrumenten mee waaronder een direct klaar camera, waarmee ze de opdrachten ook moeten vastleggen. Onderweg heeft elk team de mogelijkheid om de locatie en de cijfercombinatie de kluis te vinden. Het team dat als eerste de vlag in de paal hijst heeft het gebied veroverd. 

16:30 uur

Na een korte pauze is het tijd voor de 4- persoons fiets. Aan de hand van de route rijdt u door een mooi stukje Brabantse natuur.

Elk team ontvangt een verrassingspakket aan opdrachten waarvan u onderweg de juiste antwoorden probeert te vinden. Op ongeveer de helft van de tocht kunt u onder het genot van een gratis drankje even uitblazen en bijpraten ("Doen we het nu goed of niet?").  Na de pauze hervat u de tocht voor het tweede deel.

18:30 uur

Aan het eind van de dag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles wijn en vertrekt u richting dineradres.

19:00 uur

Op een gezellige locatie staat gedurende 2 uur een onbeperkt buffet voor u klaar waarbij alle drankjes (koffie, thee, diverse soorten bier, frisdrank en huiswijn) zijn inbegrepen!

Het buffet ziet er als volgt uit: Keuze uit 3 soorten soep met stokbrood & kruidenboter, Uitgebreid vis- en saladebuffet, Thaise wok: uw eigen samengestelde bordje laten wokken met een heerlijk sausje naar keuze, Franse Bakplaat met o.a. biefstuk, kipfilet, lamskotelet, speklap, kipsaté, zalm etc., Diverse warme sauzen, friet, aardappelen, snacks, warme groenten, rijst, vlees in  saus, etc.
Uitgebreid ijsbuffet na: schepijs, bavarois, vers fruit, slagroom en koekjes.

22:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.          

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 100,00 per persoon
45 – 60 personen €   95,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· koffietafel met kroket
· actief programma als beschreven
  incl. 1 consumptie
· buffet gedurende 2 uur incl.
  drankjes als beschreven
· verzorging van de chauff