Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Alleen als ie ijs en ijskoud is!

12:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar richting Amsterdam.

Wilt u liever 's morgens vertrekken dan maken wij graag een heel dagprogramma voor u; kijk voor suggesties op onze site bij dagje Mokum met losse onderdelen of mail ons voor een vrijblijvend voorstel.

14:00 uur

Ontvangst met koffie en gebak in het centrum van Amsterdam.

14:45 uur

Wie is de MOL?

Een actieve en uitdagende city game dat al het goede en zeker ook het slechte in de groep naar boven haalt! Het bedrijfsuitje dat meer doet dan teambuilding álleen. Wie vertrouwt elkaar en wie durft de opdrachten uit te laten voeren namens de groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Zijn de gasten in staat om de Mol binnen de groep te ontmaskeren?

Deze city game wordt gespeeld in de binnenstad van Amsterdam. De stad Amsterdam wordt namelijk in dit spel bedreigd! Zijn de gasten in staat de stad te redden? Een hevige strijd tegen het kwade barst los, maar hoe kunnen we de strijd winnen als er een mol in het team zit... De vooraf geselecteerde mollen (enkele dagen voor het uitje) zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze moeten saboteren. Kraak de code van de koffer en sluip het ondergrondse Mokum binnen, waar een sleutel op de groep wacht voor de volgende opdracht. Overal duiken spionnen op. Volg ze naar hun schuilplaats en zet de mol vast zodat de binnenstad van Amsterdam veilig wordt.

Bij de Zuiderkerk neemt de oppermol een geheugentest af, valt de mol hier door de mand? Drie maal krijgt de groep de kans om de mol binnen het team te ontmaskeren. Een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel in een kroegje wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iederee om de tuin hebben geprobeerd te leiden.

Het programma is inclusief: drankje, begeleiders van het spelprogramma, materialen en een prijsje voor de winnaars!  Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere inhoud van de middagl kijk daarvoor eens op de suggestie: Veelzijdig Amsterdam, elders op deze pagina!

18:00 uur

In Amsterdam, aan de Amstel is de enige echte ICEBAR geopend!

Met een temperatuur van -10 graden Celsius geniet je van deze unieke belevenis. Bij binnenkomst wordt u ontvangen in de Coole Lounge. De stijlvolle en coole inrichting maakt iedereen nieuwsgierig voor wat de ijsbeleving inhoudt. In de Icebar is echt alles van ijs. De muren, de bar, de krukken en zelfs de glazen. Om de ijzige temperatuur te kunnen trotseren, krijgt u thermokleding en speciale handschoenen die vóór het binnengaan van de IceBar uitgereikt worden.

Ervaar de 4D belevenis met een 3D animatiefilm die werkelijkheid wordt door toevoeging van wind en trillende vloer met dit keer een temperatuur van -5 graden. Natuurlijk krijg je warme kleding aan!

Het script en de karakters zijn speciaal voor de Icebar ontworpen en dus uniek in de wereld. Samen met de Eskimo, de pinguïn en andere dieren wordt u meegenomen op een spectaculaire reis door een fantasie ijslandschap Het is een ongekende Ice Xperience die iedereen moet beleven. Inclusief: IceBar bezoek Unieke 4D show, speciale thermokleding, 2 Ice shots of 1 Extra Cold biertje.

19:00 uur

Op een leuke locatie aan het Rokin staat een lekker diner voor u klaar:
* Heldere Ossenstaart soep
* Kalkoen Tournedos met stroganoffsaus
  of Heekfilets met kreeftensaus
* Cassata ijs

Uiteraard is een ander diner, een buffet of bijvoorbeeld een dinershow bij Holland Village ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. 

21:00 uur

Vertrek huiswaarts. 

22:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 95,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
· Wie is de Mol als beschreven
· bezoek aan de Icebar als beschreven
· drie gangen diner (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur