Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Kiten & Blokarten!

12:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Wijk aan Zee.
Wij gaan in dit voorstel uit van Wijk aan Zee maar er zijn ook tal van andere locaties zoals Noordwijk, Egmond, IJmuiden, Castricum of Scheveningen waar we een actief programma voor u kunnen organiseren.

Uiteraard kunt u ook eerder vertrekken en nog een lunch gebruiken voordat uw programma begint. (vanaf ca.
€ 13,50 p.p.). Wij kunnen ook zorgen voor goed verzorgde lunchpakketten die u aan boord van de touringcar gebruikt. Hiervoor betaalt u ca. € 10,50 p.p.

14:00 uur

Tijd voor actie want u komt natuurlijk niet helemaal naar Wijk aan zee om aan het strand te zitten dus als iedereen zijn makkelijke kleding aan heeft is het tijd om er tegen aan te gaan!

Wij hebben voor u een 3 uur durend programma in petto dat uit de volgende onderdelen zal bestaan:

Diskgolf
De frisbee variant van het traditionele golf. Een opkomende sport, die al zeer populair is in landen als Amerika, Japan en Nieuw Zeeland. Na een korte introductie van de activiteit en een clinic over de verschillende werptechnieken werkt u een uitdagend parcours af. In zo min mogelijk worpen probeert u de frisbee in de polehole, een ronde mand op een standaard, te gooien. De groep met de minste worpen over het gehele traject wint de ronde. Diskgolf is een uitdagende activiteit voor jong en oud, sportief en minder sportief!

Power kiten:
Een ervaring om niet snel meer te vergeten! Power kiten is een spectaculaire activiteit waarbij het element wind centraal staat. Ervaar de kracht van de wind door middel van de modernste kites. We beginnen met een kleine
vlieger om het sturen onder de knie te krijgen. Hierna zijn de grotere kites aan de beurt. Deze activiteit wordt begeleid door ervaren vliegerinstructeurs. Veiligheid staat voorop!

Blokarten:
Blokarten is een rage die over is komen waaien vanuit Nieuw Zeeland. Met deze moderne strandzeiler gaan we het harde zand op. Na een korte instructie is iedereen in staat om deze spectaculaire sport te beoefenen. Race over het strand met de wind door je haren, een ultieme manier om eens lekker uit te waaien. Je bent de helft van de tijd actief bezig met blokarten, de andere helft van de tijd krijg je extra instructie en kun je even op adem komen. (1 blokart per 2 personen)

Wilt u liever een ‘’spannender’’ onderdeel in plaats van discgolf dan is Raften een echte aanrader!

Raften:
Wat niet veel mensen weten is dat de Noordzee zich uitstekend leent voor deze geweldige watersport. Een perfecte teambuilding activiteit! Met de boot door de stevige branding proberen te komen om vervolgens terug te kunnen
surfen op de golven. Een ervaring die je niet snel zult vergeten. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren instructeur. Goed ingepakt in wetsuits, reddingsvesten en helm. Na afloop een verkwikkende douche in het
strandpaviljoen en de sterke verhalen komen los! Beleving op en top!
Kiest u voor het raften i.p.v. discgolf dan betaalt u een toeslag van ca. € 12,50 p.p.

Ter informatie:
De tijden van het blokarten zijn afhankelijk van het getij!
Ook kunt u een combinatie maken met een andere sport zoals outdoor Lasergamen (toeslag ca. € 6,= p.p. / discgolf vervalt), landboarden (toeslag ca. € 6= p.p. / discgolf vervalt) of kajakken (toeslag ca. € 12,50 p.p. / discgolf vervalt)

Wilt u een programma van 2 uur en dan bijvoorbeeld alleen blokarten en powerkiten dan krijgt u een korting
van ca. € 12,= p.p. Uiteraard is het mogelijk tussen de bedrijven door te pauzeren een drankje / hapje te gebruiken. Die kosten komen er dan uiteraard nog bij.

17:30 uur

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht! Nadat u de tijd heeft gehad om even te borrelen staat er tegen 6 uur een heerlijk bbq schotel voor u klaar!  De kok bereidt in de keuken een heerlijke maaltijd voor u en iedereen krijgt een schotel met diverse soorten vlees (hamburger van ca. 2 ons, saté, rundvlees en bbq worst) en daarbij staan op tafel uiteraard stokbrood,frites en sausjes. U sluit de maaltijd af met een lekkere coupe ijs!

19:30 uur 

Vertrek huiswaarts.

21:00 uur 

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45  – 60 personen € 134,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK Touringcar
· actief programma 3 uur
· BBQ schotel met dessert (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur