Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Klimmen, Dungeons & Heineken!

08:15 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar richting Haarlem. 

10:00 uur

Verwachte aankomst in Haarlem waar u wordt ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en een petit four.

10:30 uur

Aansluitend gaat uw actieve programma beginnen!

Het Adventurepark in Haarlem is een grensverleggende avontuurlijke beleving voor groepen van alle leeftijden!

Middels het innovatieve Expoglider® systeem bent u verzekerd van een optimale veiligheid. Het veiligheidssysteem laat de deelnemers zonder leeflijnen los te koppelen het park doorlopen. Het outdoor Adventurepark biedt alle leeftijdsgroepen een sportieve, avontuurlijke en grensverleggende beleving.

Het park is 1.5 hectare groot en heeft een diversiteit aan klimonderdelen: High ropes: 4 verschillende parkoersen die verschillen in hoogte en moeilijkheidsgraad vanaf 8 jaar / maximale hoogte 7 meter en de Low ropes: 2 verschillende parkoersen vanaf de leeftijd 3 jaar.

Voor mensen die niet willen klimmen zijn er andere actieve mogelijkheden beschikbaar of maken wij een passend arrangement! 

13:00 uur

Er staat een goed verzorgde lunch voor u klaar die er als volgt uit ziet: kroket, soep, 3 bolletjes per persoon met een keuze uit ham, rosbief, kaas, gezond (komkommer, tomaat en sla), gekookt ei en koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange naar wens. 

14:15 uur

Vertrek richting Amsterdam.

15:00 uur

In Amsterdam bieden wij u de mogelijkheid om een bezoek aan de Amsterdam Dungeon of aan de Heineken Experience te brengen!

Amsterdam Dungeon:
De meest griezelige ervaring die men in Amsterdam kan hebben! Uw gezelschap wordt meegenomen in de oude donkere kelders van de hoofdstad ten tijde van de VOC, de Spaanse Inquisitie en de zwarte pest. Interactieve situaties en angstaanjagende verhalen met professionele acteurs in een griezelige omgeving. Heksen, moordenaars, een spiegellabyrint, martelwerktuigen en bijvoorbeeld een achtbaan dwars door de kerk bezorgen de groep een ervaring die ze werkelijk kippenvel geeft......

Niet geschikt voor mensen die nerveus zijn van aard......... maar voor groepen die een beetje lef hebben is het een niet te missen attractie!

Heineken Experience:
Een museale attractie waar u kennis maakt met de Heineken onderneming! Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid te genieten van een heerlijk glas Heineken! (2 consumpties /bier, sinas, cola of water zijn inbegrepen).

Laat u verrassen; ervaar de geschiedenis van Heineken en bepaal uw eigen route door het Heineken van vandaag. Ontdek als Heineken flesje de snelheid van een bottellijn. Test uw kennis van het brouwproces, geniet van een goed glas Heineken bier en ontdek dat Heineken meer is dan kwaliteitsbier - een brouwerij met respect voor mensen, samenleving en milieu. Heineken staat voor plezier in het leven.

Beleef het in de Heineken Experience!

Het spreekt voor zich dat u ook voor een andere middaginvulling kunt kiezen! (zie voor suggesties ons programma veelzijdig Amsterdam elders op deze site!)

16:45 uur

U besluit deze dag met een mooie rondvaart door de bekende Amsterdamse grachten!

18:00 uur

Bij een sfeervolle locatie op het Rokin staat een goed verzorgd keuze diner voor u klaar:
* Heldere Ossenstaart soep
* Kalkoen Tournedos met Stroganoffsaus
  of heekfilets met kreeftensaus
* Cassata ijs

Uiteraard is een ander menu, een bbq of een buffet of een heel andere locatie ook mogelijk;wat dacht u van een geweldige Amsterdamse Feestavond met entertainment of eten bij de Bedoeienen? Alles kan dus vraag ons naar de suggesties!

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 104,00 per persoon
61 – 87 personen  € 102,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met petit four
. klimarrangement
. lunch als beschreven
. entree Amsterdam Dungeon of Heineken Experience
. rondvaart
. 3 gangen keuze diner (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur