Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Misdadig Amsterdam

12:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u rechtstreeks naar Amsterdam. (Gaat u liever de hele dag op pad dan maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor u).

U begint uw bezoek aan Amsterdam met 2 kopjes koffie of thee en gebak. 

14:30 uur

Aansluitend brengt u een bezoek aan The Amsterdam Dungeons!

De meest griezelige ervaring die men in Amsterdam dagelijks kan beleven is ongetwijfeld een bezoek aan 'The Amsterdam Dungeons'. Uw gezelschap wordt meegenomen in de oude donkere kelders van de hoofdstad ten tijde van de VOC, de Spaanse Inquisitie en de zwarte pest.

Interactieve situaties en angstaanjagende verhalen met professionele acteurs in een griezelige omgeving. Heksen, moordenaars, een spiegellabyrint en martelwerktuigen bezorgen de groep een ervaring die ze werkelijk kippenvel geeft......

Deze op historische feiten gebaseerde belevenis is dan ook niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar of mensen die nerveus zijn van aard......... maar voor groepen die een beetje lef hebben is het een niet te missen attractie!!!!!

16:00 uur

Tijd om een misdaad op te lossen in Amsterdam! treedt in de sporen van de beroemde Appie Baantjer en los samen de moord op een dakloze op! Deze Baantjer speurtocht is een echte teambuilder!

U verkent Amsterdam in kleine groepjes en onderweg voert u een aantal ludieke opdrachten uit. Hierbij is de inhoud van onze Technische Recherchekoffer onmisbaar! Speur naar dakloze Henk bij de kerkmuur en wie durft te fouilleren? Pauzeren tijdens deze Baantjer speurtocht doet u wanneer u wilt in één van de vele gezellige kroegjes in Amsterdam. Op een accordeonnetje kunt u dan meteen de Baantjertune oefenen!

Daarna moet u in oud Amsterdam nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, het favoriete drankje van De Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden.  U bezoekt ook de plaats délict van de moord op prostituée Finse Henny (1958)! Deze tocht duurt ca. 3 uur en is inclusief spelleider, dakloos lijk én een prijsje voor het winnende team!

19:00 uur

Op een gezellige sfeervolle locatie op het Rokin, staat een uitstekend diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:

· groente- of tomatensoep
· pangafilet of varkensentrecote
  met passend garnituur
· ijs met slagroom

Uiteraard is een ander menu of een andere locatie ook mogelijk; bijvoorbeeld een uitgebreid livecookingbuffet inclusief drankjes! Dat is genieten van een heerlijk luxe live cooking buffet met een ruime en onbeperkte keuze uit warme en koude gerechten die gepresenteerd worden vanaf 10 buffetten waarvan er 5 bemand worden door koks die graag iets naar wens voor u klaarmaken! Uiteraard staat er tot slot een lekker dessertbuffet voor u klaar. Koffie, thee en frisdranken zijn inbegrepen; overige drankjes betaalt u ter plaatse! Toeslag indien u voor dit buffet met drankjes kiest i.p.v. voor het diner is ca. € 14,50 p.p.

21:30 uur

Vertrek huiswaarts. 

22:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 105,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. entree Amsterdam Dungeons
. 2 kopjes koffie/thee met gebak
. Baantje Speurtocht incl. prijsuitreiking
· 3 gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur