Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Veelzijdig Amsterdam!

09:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Amsterdam. Onderweg gebruikt u 2 kopjes koffie of thee met gebak maar desgewenst kan dat natuurlijk ook bij aankomst in Amsterdam.

11:30 uur

U bent inmiddels aangekomen in Amsterdam centrum waar de boten al klaar liggen om uw gezelschap een eerste indruk van onze hoofdstad te geven! Uiteraard krijgt u onderweg een uitleg van wat u passeert. 

12:30 uur

Tijd voor de inwendige mens! Er staat een goed verzorgde koffietafel voor u klaar die er als volgt uit kan zien: diverse witte en bruine broodsoorten, zoetbeleg, diverse soorten vleeswaren, kaas, koffie, thee en melk.  U kunt de koffietafel eventueel uitbreiden met een vleeskroket a ca. € 1,75, een kopje soep a ca. € 3,25 of vers fruit a ca. € 1,75.

14.00 uur

Tijd voor het middagprogramma!

Hiervoor bieden wij u diverse mogelijkheden zodat er voor iedereen wat wils is! U kunt dan zelf een keuze maken voor 2 of 3 onderdelen. (er moeten minimaal 20 personen aan 1 onderdeel deelnemen).

* Een bezoek aan de Amsterdam Dungeons; de meest griezelige ervaring die men in Amsterdam kan hebben!

Uw gezelschap wordt meegenomen in de oude donkere kelders van de hoofdstad ten tijde van de VOC, de Spaanse Inquisitie en de zwarte pest. Interactieve situaties en angstaanjagende verhalen met professionele acteurs in een griezelige omgeving. Heksen, moordenaars, een spiegellabyrint, martelwerktuigen bezorgen de groep een ervaring die ze werkelijk kippenvel geeft!

Niet geschikt voor mensen die nerveus zijn van aard......... maar voor groepen die een beetje lef hebben is het een niet te missen attractie!  Kosten ca. € 17,50 per persoon / duur ca. 1,5 uur.

* Een bezoek aan ‘Neerlands Trots; de Heineken Brouwerij die vandaag de dag dienst doet als de Heineken Experience!

Een museale attractie waar u kennis maakt met de Heineken onderneming. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid te genieten van een heerlijk glas Heineken! (2 consumpties /bier, sinas, cola of water zijn inbegrepen). Laat u verrassen; ervaar de geschiedenis van Heineken en bepaal uw eigen route door het Heineken van vandaag.

Ontdek als Heineken flesje de snelheid van een bottellijn. Test uw kennis van het brouwproces, geniet van een goed glas Heineken bier en ontdek dat Heineken meer is dan kwaliteitsbier - een brouwerij met respect voor mensen, samenleving en milieu. Heineken staat voor plezier in het leven. Beleef het in de Heineken Experience! Kosten ca. € 15,00 per persoon / duur ca. 1,5 – 2 uur.

* Een puzzeltocht per waterfiets; vanaf het water maakt u in uw eigen tempo, en ongestoord door het drukke verkeer, een puzzeltocht per waterfiets inclusief kroegstop. In teams van 4 personen vaart u kriskras door de 17e eeuwse grachtengordel, terwijl u onderweg allerlei serieuze en ludieke vragen beantwoordt. Mocht het regenen dan krijgt u een dakje op uw canalbike! Zo kan uw programma nooit in het water vallen! Kosten ca. € 25,00 per persoon / duur ca. 2,5 uur.

* De ludieke scrabbletour! U neemt deel aan een leuke en originele scrabbletocht over de Wallen, door de binnenstad en door de Jordaan. Bij iedere vraag zijn er letters te verdienen die gezamenlijk een woord vormen. Bij het eindpunt wint het team met de meeste juiste woorden. De combinatie van de leuke route en de interessante vragen zorgen voor een optimale hoeveelheid beziens- en wetenswaardigheden. Een consumptie is aan het eind van de tocht inbegrepen tijdens de prijsuitreiking voor het beste team! (dit vindt dan plaats in een cafeetje). Kosten ca. € 15,50 per persoon / duur ca. 2,5 – 3 uur

* Smartlappenworkshop met zangles én CD opname!

Op een gezellige locatie wordt u klaargestoomd voor een cd opname en natuurlijk begin je niet zomaar aan zoiets! Eerst krijgt uw hele gezelschap zangles van juf Joke die dit op bijzondere wijze zal doen en natuurlijk in het onvervalst Amsterdams! Succes verzekerd!!

Daarna is het tijd om samen met de accordeonist een cd vol smartlappen op te nemen. In de tekstboekjes staan meer dan 50 nummers, met een lach en met een traan; van Johnny Jordaan tot Hazes en de Zangeres zonder Naam. Op verzoek zijn er ook Engels- en Duitstalige liedjes. Na afloop is er 1 cd die u mee mag nemen en zelf kunt kopiëren. Wilt u dat er voor iedereen een cd is dan betaalt u een toeslag van ca. € 4,50 p.p. Kosten voor een drankje tussen de bedrijven door ca. € 3,50 per stuk. Kosten voor de workshop incl. opname ca. € 20,= per persoon / Tijdsduur ca. 2 uur (eenmalige toeslag zangjuf ca. € 150,= totaal).

TIP: het is het leukst wanneer niemand weet dat dit gaat gebeuren; zij laat de mensen dan denken dat het gaat om een cursus paaldansen en de reacties zijn dan erg leuk……!!!!

* Een bezoek aan de Diamantair.

Amsterdam en diamanten horen sinds de zestiende eeuw bij elkaar. Vier eeuwen vakmanschap hebben ervoor gezorgd dat op de dag van vandaag de faam van Amsterdam als centrum van diamanthandel- en industrie wereldwijd is. U krijgt hier een interessante rondleiding waarbij u kunt zien hoe een ruw stukje steen verandert in een schitterend diamant. Tevens brengt u een bezoek aan de toonzalen. Een kopje koffie of thee is inbegrepen. Entree en rondleiding zijn gratis en dit duurt ca. 1 uur

* Een bezoek aan het wereldberoemde en steeds vernieuwende Wassenbeeldenmuseum van Madame Tussauds.  Hier staat u oog in oog met nationale- en internationale beroemdheden en wordt de Nederlandse geschiedenis op een unieke manier weergegeven.

Bijzonder is Scream!; voor de liefhebbers van spanning en sensatie én…..denk er niet te licht over want dit is echt eng! Je ziet roemruchte moor-denaars, hun huiveringwekkende martelwerktuigen en angstaanjagende misdadigers. Zorg dat je uit hun handen blijft! Kosten ca. € 17,50 per persoon / duur ca. 2,5 uur.

* Een bezoek aan de Amsterdam ArenA; deskundige gidsen nemen u mee voor een interessante en leuke rondleiding die ook voor de niet voetballiefhebbers zeer de moeite waard is!

Wie aan Amsterdam denkt, denkt aan Ajax, en andersom natuurlijk! World of Ajax biedt bezoekers de mogelijkheid om, juist op dagen dat Ajax niet speelt, het ultieme ‘Ajaxgevoel’ te beleven. De thuishaven van Ajax, de ArenA, tevens één van de grootste multi-functionele stadions van Europa, is een rondleiding meer dan waard. Ervaren gidsen leiden u langs de diverse plekken in het stadion welke een unieke kijk bieden op o.a. de veelbesproken grasmat, het bijzondere schuifdak, de koninklijke loge etc.

Natuurlijk wordt het Ajax Museum in de rondleiding ook meegenomen. De gids voert u door de 100 jarige geschiedenis van de ‘godenzonen’; historisch en recent audiovisueel materiaal, de cups en de prijzen, audiofragmenten, films en videobeelden laten u zien hoe een jongensdroom is uitgekomen. Kosten ca. € 15,= per persoon / duur ca. 2 uur.

* Een leuk 2 uur durend Yellow Bike arrangement, waarbij u kunt kiezen uit de kleine Amsterdamtour of de Jordaantour.

Jordaantour: Wie heeft niet van de Jordaan gehoord, de meest populaire buurt van Amsterdam? Proef de sfeer van Johnny Jordaan, Tante Leen, de Westertoren, de schilderachtige straatjes vol met aparte winkeltjes en restaurantjes. Twee uur puur Mokum met natuurlijk een pauze in een echt Jordanees café (drankjes niet inbegrepen).
Amsterdamtour: Met deze twee uur durende tocht leert u het echte en bruisende Amsterdam kennen. Deze tour vertrekt ook iedere dag voor individuele inschrijvingen. U volgt op deze gezellige en prachtige tocht een route waarin alle belangrijke bezienswaardigheden zijn opgenomen. Onze gidsen zullen u kennis laten maken met de beroemde grachtengordel, de Jordaan, het Vondelpark, de antiekbuurt en nog veel meer. Een echte aanrader voor mensen die in een beperkte tijd veel willen zien en horen. Kosten ca. € 22,50 per persoon incl. fietshuur / Duur ca. 2 uur

* Als Baantjer door oud Amsterdam!

U en uw collega’s worden opgedeeld in teams. Met behulp van een koffer van de Technische Recherche voert u een aantal opdrachten uit. Tegelijkertijd ziet u de spannendste steegjes van de stad. Het team dat de meeste opdrachten goed vervult krijgt een leuk aandenken. In de Warmoesstraat wordt u door onze rechercheur ontvangen in een replica van de beroemde Baantjerbar. U kunt plaatsnemen op de kruk van De Cock of op die van een prostituee...........

Na de speluitleg gaat u op stap. U krijgt 2½ uur de tijd voor o.a. het vinden van het lijk, het achterhalen van het drankje van De Cock, het oefenen van de Baantjertune en het fotograferen van Baantjer-locaties. U verkent Amsterdam tussen de NZ-Voorburgwal en het Waterlooplein. Kortom het oudste stukje stad. Ook voor niet-fans is deze speurtocht een leuke manier om Amsterdam (opnieuw) te ontdekken. prijs is inclusief 1 drankje. Kosten ca. € 30,00 per persoon / tijdsduur 2,5 uur

*  Bezoek aan de Hermitage. Voor wie Sint Petersburg een tikkeltje te ver is, is er nu de mogelijkheid een deel van de collectie te bekijken in Amsterdam!

Voor de collectie in Sint Petersburg werd de basis gelegd door Tsaar Peter de Grote (1672-1725). Hij trok in 1697 in het geheim mee met een Russisch gezantschap naar West-Europa voor diplomatiek overleg. Daar gaf de tsaar opdracht schilderijen te kopen en trok kunstenaars aan om in Rusland te werken. Van de ruim drie miljoen objecten zijn er zo’n 65.000 te zien in de 350 zalen die de Hermitage Sint Petersburg rijk is. Daarnaast worden er delen van de enorme collectie getoond in satellietmusea, zoals de Hermitage Amsterdam. Het overgrote deel van de verzameling bevindt zich in de depots. De groepsentreeprijs bedraagt ca. € 15,= per persoon. Een rondleiding van ca. 1 uur / max. 15 personen per gids kost ca. € 95,= per gids.

* Wakeboarden op het IJ; Deze wakeboardles is geschikt voor zowel beginners al gevorderden. Eerst krijg je uitgebreide instructies over het wakeboarden en wordt het materiaal uitgereikt. De 4 speedboten liggen al te wachten en zodra het ruime sop is gekozen kan er geboard worden! Laat je over het IJ trekken door een krachtige speedboot en voel hoe het is om het water te bedwingen. In 15 minuten krijg je een ervaring die je nooit meer zult vergeten! Er kunnen ca. 5 a 6 personen mee per boot en iedereen mag dan 15 minuten boarden; dit is dus geschikt voor maximaal 25-30 personen per keer! Kosten ca. € 0,= per persoon / duur ca. 1,5 – 2 uur
Inclusief: instructie door professional, materiaalgebruik, 15 minuten wakeboarden.

GPS/ Sangria Survival; Nadat uw groep in meerdere teams is verdeeld begint de wandeling. Om de punten te vinden wordt gebruikgemaakt van een GPS (digitaal kompas). Bij de gevonden punten moeten de deelnemers een opdracht uitvoeren die aansluit op het gekozen thema; in dat geval Sangria!

Bij de verschillende onderdelen zijn ingrediënten te verdienen voor de sangria. Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende onderdelen (kies er vier): handboogschieten, zomerfoto- of filmgroet, communicatiespel met brainkrakers, katapult bouwen, campingrace, kaasdragen en klompgolven. Welk team heeft de opdrachten het beste uitgevoerd, de lekkerste ingrediënten verdiend en kan dus hierdoor de beste sangria maken? Na het ‘sangria proeven’ is dit onderdeel ten einde! Kosten ca. € 40,00 per persoon / duur ca. 2,5 uur.

Schotse Highland Games; een sportieve uitdaging aan de rand van de stad, die zowel leuk is om aan deel te nemen, als hilarisch om naar te kijken!

De Highland Games worden geopend door doedelzakmuziek. Onder deze muzikale begeleiding betreden de teams in traditionele Schotse kilt het speelveld. Als echte Schot staat u uw mannetje en gaat u het slagveld op. Welke stoere man of vrouw laat zien wat er daadwerkelijk onder zijn kilt zit? Dit sportieve uitje kan alle kanten op: tranen van het lachen om de meest hilarische momenten of juist verdriet vanwege de verloren strijd.

Er wordt gestreden op de volgende onderdelen: Timber Walk (hout slepen over een uitgezet parcous), Shots (kogel stoten), Tossing a Sheaf (strobaal werpen met een hooivork), Roll the Barrel (vat rollen over een uitgezet parcours), Throwing an Axs (bijl gooien), Hit the Nail (spijkerslaan).

Dit programma is uitstekend geschikt voor iedereen die van een sportieve uitdaging houden. Naast een teamklassement wordt er ook een winnaar bij de dames en de heren bekendgemaakt. Kosten ca. € 52,50 per persoon / duur ca. 2,5 uur

* Klimmen & Abseilen; Iets ludieks ondernemen en tegelijkertijd werken aan het groepsgevoel? Dan is dit sportieve uitje iets voor u!

Bereik in Amsterdam een sportief hoogtepunt met dit uitje! Sportief of niet, iedereen kan meedoen. Onder leiding Van professionele instructeurs kunt u een poging wagen op de 16 meter hoge klimwand. De programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet-klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Na een algemene kliminstructie en enkele keren oefenen worden de deelnemers geblinddoekt en/of aan elkaar vastgemaakt, waarna ze op aanwijzing van teamgenoten naar boven moeten zien te komen.

Samen naar de top in een sportieve omgeving!
Kosten ca. € 30,00 per persoon.
Maximale aantal deelnemers per ronde van ca. 2 uur: 40 – 50 personen (anders moet men te lang op elkaar wachten).

* Expeditie Vondelpark; GPS spelprogramma in het Vondelpark.

Tijdens dit GPS spelprogramma ga je gewapend met step en GPS onderling de strijd aan in en rond het Vondelpark. GPS staat voor Global Positioning System, een veredeld kompas dat je met behulp van satellietnavigatie de weg wijst. Terwijl je met het hele team een weg baant door de Amsterdamse jungle, wordt tactisch inzicht en uithoudingsvermogen getest middels verrassende vragen en opdrachten. Aan de teamcaptain de taak om er voor te zorgen dat je niet uit koers raakt. Het GPS spelprogramma is inclusief 1 consumptie en prijsuitreiking. Kosten ca. € 20,00 per persoon / duur ca. 2,5 uur.

* Wie is de Mol? Bekend van TV!

Een actieve en uitdagende city game dat al het goede en zeker ook het slechte in de groep naar boven haalt! Het bedrijfsuitje dat meer doet dan teambuilding álleen. Wie vertrouwt elkaar en wie durft de opdrachten uit te laten voeren namens de groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Zijn de gasten in staat om de Mol binnen de groep te ontmaskeren?

Deze city game wordt gespeeld in de binnenstad van Amsterdam. De stad Amsterdam wordt namelijk in dit spel bedreigd! Zijn de gasten in staat de stad te redden? Een hevige strijd tegen het kwade barst los, maar hoe kunnen we de strijd winnen als er een mol in het team zit... De vooraf geselecteerde mollen (enkele dagen voor het uitje) zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze moeten saboteren. Kraak de code van de koffer en sluip het ondergrondse Mokum binnen, waar een sleutel op de groep wacht voor de volgende opdracht. Overal duiken spionnen op. Volg ze naar hun schuilplaats en zet de mol vast zodat de binnenstad van Amsterdam veilig wordt. Bij de Zuiderkerk neemt de oppermol een geheugentest af, valt de mol hier door de mand?

Drie maal krijgt de groep de kans om de mol binnen het team te ontmaskeren. Een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel in een kroegje wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geprobeerd te leiden. Het programma is inclusief: drankje, begeleiders van het spelprogramma, materialen en een prijsje voor de winnaars! Kosten ca. € 30,00 per persoon / duur ca. 2,5 – 3 uur.

* Amsterdam Ontmaskerd; in dit ludieke spelprogramma worden de teams blootgesteld aan maffe, serieuze, inspannende en originele vragen en opdrachten.

De oplossingen liggen verspreid door de hele binnenstad en zijn nodig om uiteindelijk als winnaar de finish te bereiken. Met behulp van een GPS apparaat en een tramkaart wordt de ideale route bepaald. Ondertussen moet men oppassen voor de verschillende controleposten en dient elk team specialisten aan te wijzen op het gebied van navigeren, tekenen, jojoën en zingen. De opdrachten variëren van een bliksembezoek aan een woonboot tot een meeslepende touwtrekconfrontatie. Spelenderwijs komen de teams op de mooiste en leukste plekjes van Amsterdam. Kosten ca. € 27,50 per persoon / duur ca. 3,5 / minimaal 30 personen.

* Bezoek de Icebar! In Amsterdam is de enige echte Icebar geopend!

Met een temperatuur van -10 graden Celsius geniet je van deze unieke belevenis. Bij binnenkomst wordt u ontvangen in de Coole Lounge. De stijlvolle en coole inrichting maakt iedereen nieuwsgierig voor wat de ijsbeleving inhoudt. In de Icebar is echt alles van ijs. De muren, de bar, de krukken en zelfs de glazen.

Om de ijzige temperatuur te kunnen trotseren, krijgt u thermokleding en speciale handschoenen die vóór het binnengaan van de IceBar uitgereikt worden. 

Ervaar de 4D belevenis met een 3D animatiefilm die werkelijkheid wordt door toevoeging van wind en trillende vloer met dit keer een temperatuur van -5 graden. Natuurlijk krijg je warme kleding aan. Het script en de karakters zijn speciaal voor de Icebar ontworpen en dus uniek in de wereld. Samen met de Eskimo, de pinguïn en andere dieren wordt u meegenomen op een spectaculaire reis door een fantasie ijslandschap Het is een ongekende Ice Xperience die iedereen moet beleven.  Kosten ca. € 20,= per persoon / duur ca. 45 minuten, inclusief: IceBar bezoek Unieke 4D show, speciale thermokleding, 2 Ice shots of 1 Extra Cold biertje

* Popquiz; Uw groep wordt verdeeld in vier- of vijftallen, bedenk een naam voor uw groepje en kies een captain; daarna barst de strijd los!

In 10 of 12 rondes wordt uw kennis op muziekgebied op de proef gesteld met allerhande muziekfragmenten. Verschillende fragmenten van bekende songs, tunes van televisieseries en films, en de meest uiteenlopende geluidsopnames komen voorbij. Voor de afwisseling worden de rondes onderbroken door een discobingo, een test voor jullie captains en een entertainmentronde, waarbij de groep die het eerst op de knop drukt de vraag mag beantwoorden. Een wedstrijd met muziek en fun voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis, en door het competitie-element de nodige strijdlust kweken! Kosten ca. € 20,= per persoon / duur ca. 2 uur

* Kaasproeverij; U eet het bijna iedere dag maar wat weten we er nu eigenlijk van af?

Oude, jonge, belegen kaas. Maar dan houdt het toch al snel op. We gaan daar nu eens wat aan doen. We gaan uw kennis over een van de grootste exportproducten van Nederland vergroten. Dit proeflokaal is een instituut in Amsterdam. Iedere Amsterdammer heeft ooit wel eens hier een puntje kaas gekocht of geproefd. In de historische setting wordt op een interactieve en deskundige manier de kaasproeverij gegeven. Voor de heren hebben we wel een kleine teleurstelling: Frau Antje komt niet. Maar wel een lekker glaasje wijn of port!

De proeverij begint met een korte introductie van het merk en de geschiedenis van de onderneming achter het merk. Vervolgens wordt een korte video getoond met beelden van het kaaspakhuis en het proeflokaal. Hierna begint het proeven, hierbij worden 6 verschillende soorten kazen gebruikt variërend van jonge tot oude kazen en ook nog geitenkazen. Kosten ca. € 25,= per persoon / duur ca. 2 uur Inclusief: professionele begeleiding, proeverij met zes verschillende soorten kazen, twee glazen wijn, glaasje Port

* POKERWORKSHOP

Hoe werkt dit spelletje nou eigenlijk? Na het volgen van de Workshop Pokeren in Amsterdam, heeft deze sport geen geheimen meer voor u!

De pokerleraar leert u in een workshop van 2 uur de spelregels van deze populaire sport. Aan de pokertafel in hartje Amsterdam maakt u kennis met typische pokertermen, van “Big Blind” tot “Under the Gun”. Tactieken en strategieën worden tijdens de Workshop Pokeren in Amsterdam allemaal uitgelegd. Wanneer u na de lessen uit de Workshop Pokeren in Amsterdam de basisregels onder de knie hebt, is het tijd om te spelen. In een onderling toernooi kunt u proberen uw collega's weg te spelen. Welke strategie gaat u gebruiken? Bent u een bluffer of speelt u op safe?

Oefen thuis alvast op uw pokerface, misschien komt het van pas tijdens uw Workshop Pokeren in Amsterdam! Kosten ca. € 27,= per persoon / duur ca. 2 uur. (incl. 1 consumptie).

* U kunt ook op stap met Trees.......................   

Zij neemt u mee voor een theatrale rondleiding door de Amsterdamse rosse buurt. Trees is een Amsterdamse toiletdame die teveel praat, teveel drinkt en altijd overhoop ligt met haar man Willem, die zich weinig aantrekt van de huwelijkse trouw. Desondanks is Trees een warme, humoristische en sterke persoonlijkheid.

Tijdens de rondleiding vertelt zij natuurlijk over het ontstaan en de ontwikkeling van Amsterdam, van vissersdorp naar de stad die zij nu is/ Daarnaast wordt er vanzelfsprekend het nodige verteld over de voornaamste activiteit in de buurt. Op haar eigen unieke wijze informeert zij u over de laatste nieuwtjes, de tarieven en de belastingvoordelen voor de dames en de bezoekers!!

De wandeling duurt 1,5 uur en in plaats van de wandeling over de Wallen is een wandeling door de Jordaan of ander gebied ook mogelijk. Duur ca. 1,5 uur / Kosten ca. € 25,= per persoon.

Steptocht door Amsterdam; op dit niet alledaagse vervoersmiddel verplaatst u zich door het centrum. Een gids neemt u mee voor een actieve tocht langs schilderachtige grachten en beroemde pleinen en trakteert u onderweg op leuke anekdotes en wetenswaardigheden. Dit onderdeel is vrij inspannend dus men dient wel over een redelijke conditie te beschikken. Duur ca. 2 uur / Kosten ca. € 25,= per persoon (skaten kan ook!!)

* Kijkje achter de schermen van het Muziektheater, hét podium voor ballet, opera en moderne dans.

Alle kostuums en decors voor voorstellingen van de Nederlandse Opera en Het Nationale Ballet worden door medewerkers van het Muziektheater zelf gemaakt. Tijdens de rondleiding komt u langs het kostuumatelier en ziet u dansers aan het werk in 1 van de grote balletstudio's. U brengt een bezoek aan het achtertoneel met alle technische faciliteiten zoals hefpodia, zwevende vloeren en toneelwagens en als er niet gerepeteerd wordt kunt u ook de zaal bezoeken. Kosten ca. € 8,50 per persoon (afhankelijk van het aantal deelnemers)

'Gluren bij de Buren'; U ontdekt Amsterdam per fiets en tussen de bedrijven door brengt u een bezoek aan bijvoorbeeld een woonboot (van de bekende Veerkampjes), een voornaam grachtenhuis en een studentenhuis. Uiteraard wordt u door een deskundige gids begeleidt. (er is ook een tocht langs de meest opmerkelijke toiletten van de stad......). Kosten ca. € 35,= per persoon.

* Bezoek aan het Holland Casino; U wordt hier ontvangen met een welkomstdrankje. Aansluitend krijgt u een korte rondleiding met speluitleg en mag u het geleerde in praktijk brengen met 2 jetons die iedereen krijgt bij binnenkomst.  Minimum leeftijd casino is 18 jaar! Duur ca. 1,5 uur / Kosten ca. € 29,50 per persoon inclusief borrelgarnituur en jetons t.w.v. € 10,=

TIP: Op onze site staan nog diverse programma's in en rond Amsterdam uitgewerkt dus heeft u andere wensen dan maken wij graag een vrijblijvend voorstel op maat! Ook kunt u het ochtendprogramma inruilen voor een onderdeel dat hierboven vermeld staat!

ALLES KAN!!!  

17:00 uur

Vertrek uit Amsterdam richting uw dineradres (dit kan ook eerder of later; afhankleijk van uw middagprogramma). 

18:15 uur

Op een sfeervolle locatie staat een goed verzorgd diner voor u klaar:
* Hollandse Groentesoep
* Varkensoester met roomsaus, 
  gebakken aardappelen, frites, 
  2 soorten groente en rauwkost 
* Coupe vanille ijs met vruchtjes en slagroom

Voor een toeslag van ca. € 6,= p.p. kunnen wij u ook een uitstekend buffet aanbieden: Huzarensalade, vissalade, salade van de chef, appelcompote, tropische fruitsalade, rauwkostsalade, ossenhaas met Stroganoff-saus, varkenshaas met champignonroomsaus, Cajun schotel, vers gebakken kibbeling, gehaktballetjes, satéstokjes met satésaus, heerlijk gebraden kippenboutjes, zigeunerspiesjes met zigeunersaus, vers gebakken frites, gebakken aardappels, kruidenboter, stokbroden, buffetbolletjes en uien/kaas brood. Het dessert bestaat uit een lekkere coupe vanille ijs met vruchtjes en slagroom.

Uiteraard is een ander diner, een barbecue of ander buffet en een heel andere locatie, ook mogelijk. Ook kunt u dit arrangement zonder diner boeken. (in dat geval krijgt u een korting van ca. € 15,= p.p.) 

20:30 uur

Vertrek huiswaarts.

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 62 personen  € 72,00 per persoon 
61 – 79 personen  € 69,50 per persoon 
80 – 87 personen  € 67,00 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
· rondvaart Amsterdam
· koffietafel als beschreven
· middagprogramma (excl. eventuele entreegelden
  zoals boven vermeld)
· drie gangen diner(excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur