Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Actie in Zandvoort!

12:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar richting Zandvoort.

Uiteraard kunnen wij ook voor een ochtendprogramma zorgen, zoals bijvoorbeeld een sterrenspeurtocht of Wie is de Mol spel in Volendam, griezelen in de Amsterdam Dungeon of klimmen in Haarlem!

14:00 uur

U bent inmiddels aangekomen op het strand van Zandvoort waar het tijd is voor actie!

Omdat er meerdere mogelijkheden zijn adviseren wij u om een keuzeprogramma te maken zodat er voor ieder wat wils is!

Bijvoorbeeld:
* Vliegeren / Powerkiten
* Beachvolleybal of Zandsculptuur bouwen of 
   een GPS wandeltocht duinen of Disc Golf
* Brandingraften of Brandingkanoen 
Bovenstaand programma duurt ca. 3,5 uur en uiteraard is er de mogelijkheid om tussen de bedrijven door te pauzeren een drankje / hapje te gebruiken.

TIP: Wilt u liever een teambuildingactiviteit met een wedstrijdelement dan is de Zeskamp op het strand ook een aanrader; Na ontvangst bij een strandpaviljoen gaat u met uw collaga's in 6 of 12 teams op meerdere onderdelen de strijd aan om de hoogste eer!

Beachvolleybal
Op het volleybalveld strijden twee teams van 6 personen tegen elkaar. De recreatieve regels gelden en als de speeltijd verstreken is wordt gekeken welk team de meeste punten heeft gescoord.

Wereldballenrace
Dit is een spel waarbij tactiek en strategie belangrijke onderdelen vormen. Het is de bedoeling dat één persoon op de grote bal van twee meter doorsnede gaat zitten. De andere mensen uit het team leggen een parcours af met de bal, waarbij de persoon die op de bal zit er niet af glijdt. Snelheid is vereist, maar ook oplettendheid, concentratie en goede samenwerking. Alleen daarmee kan de snelste tijd geboekt worden.

6 persoons loopski’s & Skippytrain
Met z’n zessen een parcours afleggen met 6 persoons loopski’s, fun verzekerd! De juiste strategie en teamwork is zeer belangrijk om een snelle tijd te kunnen scoren. Vervolgens met z’n allen op de skippyslang. De skippybal kennen wij allemaal, maar de skippytrain is een nog onbekende attractie. Op de skippytrain stuiteren zes teamleden op een grote opgeblazen balk zo snel mogelijk heen en weer op een traject. Welk team weet tegelijkertijd te stuiteren om zodoende als eerste de finishlijn te behalen.

Disc Golf estafette
Disc golf is de frisbee variant van golf. Het doel van dit spel is om in estafettevorm zoveel mogelijk discs in de target te werpen, uiteraard vanaf verschillende afstanden.

Bounceball / knotshockey
Een heerlijk spel om je eens goed uit te leven. Probeer het eens. Het spel heeft veel weg van hockey maar de bal is een stuk lichter en zachter. Bovendien zijn de sticks voorzien van een dikke laag schuimrubber. Met 2 doeltjes, 12 bouncesticks, 1 bal en 6 spelers per team speelt u een snel en enerverend spel.

Touwtrekken
Welk team is het sterkst? Daar gaat het om tijdens het traditionele touwtrekken. Het team dat ’t voor elkaar krijgt om als eerste het midden van het touw over de pion heen te trekken mag zichzelf de sterkste noemen, en dus de winnaar. Er wordt gespeeld om “the best of three”.

Kiest u voor de Zeskamp in plaats van het eerder voorgestelde arrangement dan krijgt u een korting van ca. € 10,= p.p. en ook hiervoor staat ongeveer 3,5 uur.

18:00 uur

Bij een sfeervolle ‘strandtent’ staat een goed verzorgde barbecue voor u klaar: gemarineerde kipsaté, garnalenspiesjes, hamburgers, saucijsjes en Indische spareribs.

Voor een toeslag van ca. € 5,= p.p. kunt u ook kiezen voor een luxere variatie: gemarineerde kipsaté, garnalenspiesjes, hamburgers, saucijsjes en biefstuk en zalmlende. Alle barbecues worden geserveerd met gegarneerde Griekse salade met feta, gegarneerde aardappelsalade, diverse salades met bijpassende dressings, diverse sauzen, vers zomers fruit, stokbrood, kruidenboter, frites en tortillas.

Indien gewenst kunt u de bbq afsluiten met een overheerlijk dessert- en ijsbuffet van ca. € 5,50 per persoon. 

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 97,50 per persoon
61 – 87 personen  € 94,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· actief programma als beschreven (excl. drankjes)
· bbq (excl. dessert)
· verzorging van de chauffeur