Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Dafje in Dafje Uit in Giethoorn

Wij gaan bij dit programma uit van Giethoorn maar het kan ook op andere locaties dus vraag ons naar de mogelijkheden!
09:15 uur

Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend brengt onze chauffeur u per luxe Keurmerk touringcar richting Giethoorn.

10:30 uur

In Giethoorn aangekomen wordt u op een gezellige locatie ontvangen met koffie of thee en gesorteerd gebak.

11:00 uur

Na de uitleg en de indeling (er gaan 4 personen in 1 Daf) is het tijd om Giethoorn te ontdekken vanaf het water en met de Hollandse Daf!

Lekker Toeren:
50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte Oudhollandse personenauto. Een stoet, met pientere pookjes staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur!

Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap. Tijdens de puzzelrit dient u diverse vragen te beantwoorden om zo met uw team de meeste punten te kunnen scoren.  Iedereen wil natuurlijk de felbegeerde Dafbokaal winnen maar voorop staat het plezier en het beleven van de romantiek uit de jaren 60/70.

Vanaf het water:
In de kop van Overijssel, in het centrum van het natuurreservaat, ligt het dorpje Giethoorn. Het karakteristieke dorpsbeeld van Giethoorn wordt bepaald door de vele grachten, de typische hoge bruggetjes en de rietgedekte boerderijen. Deze schilderachtige entourage zorgt, in combinatie met het natuurschoon, voor de bijnaam het Hollands Venetië. Langs ruisende rietkragen en idyllische dorpjes vaart u door schitterden natuurgebieden. U kunt kiezen voor een fluisterboot, een sloep, een kano of het karakteristieke vaartuig de Gieterse punter.

Het programma ziet er deze dag als volgt uit:

11:00 uur
aanvang Dafjestour inclusief picknickmandje met versnapering voor onderweg
13:00 uur
Pauze met royale koffietafel incl. soep en kroket, diverse broodsoorten, beleg, koffie en thee etc.
14:00 uur
Aanvang fluisterbootvaren, zeilpunteren, kanoën of sloepvaren
16:00 uur
Prijsuitreiking inclusief Dafbokaal inclusief 1 consumptie (dit kunt u uiteraard uitbreiden met een extra drankje, bittergarnituur etc.)

16:30 uur 

Vertrek huiswaarts. Uiteraard is deze dag ook af te sluiten met een lekker diner, vanaf ca. € 15,00 p.p., een BBQ of Buffet vanaf ca. € 20,00 p.p. of een live cooking arrangement inclusief drankjes vanaf ca. € 30,00 p.p. Wij werken het graag voor u uit!

17:45 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 - 62 personen € 82,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe Keurmerk touringcar
* 2 kopjes koffie/thee en gesorteerd gebak
* Dafjestour inclusief puzzeltocht met vragen
   onderweg en een mandje met versnaperingen
* Lunch met soep en kroket als beschreven
* Fluisterbootvaren of punteren
   (kan ook met zeilpunteren)
* Prijsuitreiking incl. 1 consumptie
* Verzorging van de chauffeur