Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Higlandgames of Zeskamp?

12:00 uur

Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Overijssel. Uiteraard kunnen we onderweg nog een lunch voor u regelen en kunt u ook eerder vertrekken en er nog een ochtendprogramma bij reserveren zodat u een complete dag hebt! Suggesties en prijzen op aanvraag.   

13:30 uur

U wordt ontvangen met koffie of thee en cake en uiteraard krijgt u een uitleg over het middagprogramma. Wij bieden u onderstaand drie keuzeprogramma’s aan waarvan u 2 programma’s kunt uitkiezen. (minimaal 20 personen per onderdeel). Uiteraard kunt u ook 1 programma kiezen voor het hele gezelschap.

A: Zeskamp!

De teams strijden om de eer. Kiest u voor een gezellige traditionele zeskamp of gaat u de uitdaging aan met de bamboestokken? Stel zelf uw ideale zeskamp samen uit zes van de volgende onderdelen. Er is natuurlijk een beker voor het winnende team! U kunt kiezen uit: kano-estafette, step-estafette, bamboebouwen, wandelende A, water naar de zee dragen, touwtrekken, jeeptrekken, handboogschieten, boerengolf en discgolf.

B: Highland Games!

De krachten worden gemeten bij de Schotse Highlandgames. De groep wordt verdeeld in clans, die tegen elkaar strijden om de eeuwige roem. De schotse vlag wordt gehesen, vrouwen én mannen gaan gehuld in kilt (Schotse rok). Let the games begin! Natuurlijk is er een beker voor het winnende team. Stel zelf uw ideale Highland Games samen uit 6 van de volgende onderdelen: Caber Tossing (boomstamwerpen), Timber Walk (boomstam slepen), Putting the stone (keistoten), Tossing a sheaf (strozak met hooivork hoogwerpen), Roll the Barrel (wijnvat rollen), Tug of War (touwtrekken), Quoits (hoefijzergooien), The Caber Wave (boomstamslalom), Throwing the axe (bijlgooien), Hercules hold (met gestrekte armen gewicht hooghouden), Trunk sawing (boomstamzagen), Throwing a car wheel (autoband om een paal werpen), Archery (handboogschieten)

TIP:

Maak het evenement helemaal af met een doedelzakspeler en Schotse whisky! (prijzen op aanvraag)

C: Boerengolf en Handboogschieten!

Vindt u boevenstaande onderdelen iets te veel van het goede dan hebben we hier een leuk alternatief; u begint met boerengolf; een variatie op het bekende golfspel maar dan door de weilanden met aan uw golfclub een klompje! Dit onderdeel duurt ca. 2 uur. Daarna is het tijd om te handboogschieten wat ca. 1 uur duurt. In plaats van het handboogschieten zou een rondvaart van ca. 1 uur ook mogelijk zijn. U betaalt in dat geval een toeslag van € 2,= p.p. Voor alle programma’s geldt dat 1 drankje tussen de bedrijven door is inbegrepen.

17:00 uur

Vertrek naar uw dineradres in historisch Elburg. 

18:00 uur

Op een gezellige locatie staat een uitstekend koud- en warm buffet voor u klaar; kopje groente- of tomatensoep, huzaren-,  appelcompote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeunerspiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere sorbet met slagroom.

Uiteraard is een uitgebreider buffet of een heerlijke bbq ook mogelijk, bijvoorbeeld:
een grote melange aan vleessoorten met o.a. verschillende gemarineerde biefstukken, varkenslapjes, kipfilets, hamburgers, shaslicksticks, Hawaïsticks, worsten, spare ribs, speklappen en runderlappen, huisgemaakte huzarensalade,huisgemaakte vissalade (aardappel/tonijn), aardappelsalade,rauwkostsalade, stokbrood, kruidenboter, 2 koude sauzen, 2 warme sauzen,vers gebakken frites en gebakken aardappels. Het dessertbuffet bestaat uit taarten van diverse smaken roomijs met slagroom, vers gesneden fruit, warme chocoladesaus en vuurwerk.
Kiest u voor de bbq met dessert dan betaalt u een toeslag van ca. € 7,= p.p.

20:15 uur

Vertrek huiswaarts. 

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.  

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen   € 74,00 per persoon 
61 – 79 personen   € 71,00 per persoon 
80 – 87 personen   € 67,50 per persoon 
Korting programma C  €  9,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag..

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met cake 
· middagprogramma A, B of C
· koud en warm buffet als beschreven incl. dessert
  (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur