Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Snorren & Hightea

09:15 uur

Vertrek uit de regio; onze chauffeur brengt u richting Steenwijk.  

10:30 uur

In Steenwijk staan de snorfietsen al op u te wachten voor een mooie tocht door natuurgebied “de Wieden”. 

12:00 uur

In Dwarsgracht aangekomen is het tijd om de accu’s te wisselen en staat er voor iedereen koffie en thee met een plak cake klaar. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een broodjeslunch; kop soep of kroket, diverse soorten brood, diverse vleeswaren, kaas, boter en zoetbeleg en koffie of thee.
Kiest u hiervoor dan betaalt u een toeslag van ca. € 7,= p.p. 

12:45 uur

U rijdt verder richting Giethoorn. (kiest u voor de lunch dan vertrekt u iets later). 

13:30 uur

De boot ligt al klaar om u mee te nemen voor een mooie tocht door nostalgisch Giethoorn en het grote meer “ ‘t Bovenwijde”. Onderweg wordt één en ander vertelt over de mooie omgeving.  (de boten zijn overdekt en indien nodig verwarmd. Voor een toeslag van ca. € 4,= p.p. kunt u ook 2 uur varen!). 

14:30 uur

Tijd voor een overheerlijke high tea op een sfeervolle locatie: diverse Engelse theemelanges, muffins en scones, zoete en hartige sandwiches, cake & quiches, chocolade taart, tartelettes, toast met Cheddar, ambachtelijk brood, clotted cream en diverse marmelades en roomboter.  

16:30 uur

Na de high tea heeft u nog ruim de tijd om Giethoorn zelf te bezoeken; u kunt een bezoek brengen aan 1 van de winkeltjes, galerietjes of bijvoorbeeld Museum het Olde Maat uus of de Oude Aarde. (kunnen wij ook regelen). 

17:15 uur

Vertrek huiswaarts.

TIP:

Eventueel kan dit programma worden aangepast zodat u ook het diner of een bbq in Giethoorn gebruikt; prijzen en suggesties op aanvraag. 

18:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 95,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen op variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 1 x koffie of thee met gevulde koek
· snorfietstour
· 2 x koffie of thee en cake
· rondvaart
· high tea
· vrije tijd
· verzorging van de chauffeur