Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Wie is de Mol?

12:15 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Zwolle. Uiteraard kunnen we onderweg nog een lunch voor u regelen of kunt u eerder vertrekken en er nog een ochtendprogramma bij reserveren zodat u een complete dag hebt! Suggesties en prijzen op aanvraag. 

13:30 uur

U wordt ontvangen met koffie of thee en truffels en krijgt eerst een korte uitleg voor u aan de slag gaat! 

14:00 uur

WIE IS DE MOL?

Een spannend spel met als doel de mol te ontmaskeren. Wie wint de zak koperen munten? Om de zak met munten te vullen moeten verschillende opdrachten gedaan worden. Maar iemand (de mol) saboteert de boel. Aan jou de taak hem te ontmaskeren! De opdrachten zijn stuk voor stuk uitdagend en spelen zich af in de Zwolse binnenstad. Zoek de ‘activity points’ vanaf stadstoren de Peperbus en verplaats je snel naar de volgende plek met buslijn 4. Gaandeweg stijgt de spanning, niemand is meer te vertrouwen…............

Ter informatie:

Uw gezelschap wordt in groepen van ca. 10 personen verdeeld en in ieder team zit 1 mol; niemand weet wie dit is; ook de organisatie niet.

Dit programma zit vol leuke opdrachten die u in de stad, op het station, in een winkel etc. moet uitvoeren. Een ludiek programma waar iedereen aan mee kan doen! Tussen de bedrijven door zijn 2 drankjes inbegrepen. 

17:30 uur

Nadat de mollen zijn ontmaskerd is het tijd voor de inwendige mens en vertrekken we richting ons dineradres in historisch Elburg.

18:00 uur

U wordt verwacht op een sfeervolle locatie waar een lekker barbecuebuffet voor u klaar staat dat er als volgt uit kan zien: melange aan vleessoorten met o.a. verschillende gemarineerde biefstukken, varkenslapjes, kipfilets, hamburgers, shaslicksticks, Hawaïsticks, worsten, spare ribs, speklappen en runderlappen, huisgemaakte huzarensalade,huisgemaakte vissalade (aardappel/tonijn), aardappelsalade,rauwkostsalade, stokbrood, kruidenboter, 2 koude sauzen, 2 warme sauzen,vers gebakken frites en gebakken aardappels. Het dessertbuffet bestaat uit taarten van diverse smaken roomijs met slagroom, vers gesneden fruit, warme chocoladesaus en vuurwerk.
Uiteraard is een ander diner/buffet of een andere locatie ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

20:15 uur

Vertrek huiswaarts. 

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 85,00 per persoon 
61 – 79 personen  € 82,50 per persoon 
80 – 87 personen  € 80,00 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met truffels
· middagprogramma als beschreven
· barbecuebuffet (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur