Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Boerengolf, Treinen & Bier

09:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe Keurmerk touringcar richting de Utrechtse Heuvelrug. 

10:45 uur

Verwachte aankomst bij de sfeervolle kaas- en museumboerderij waar u wordt ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en gesorteerd gebak.

11:15 uur

Aansluitend is het tijd voor een gezellig potje boerengolf!

Boerengolf wordt gespeeld in de weilanden rondom de boerderij en is een variatie op het reguliere Golfspel waarbij een parcours met een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. Het wordt in teamverband gespeeld met bijzonderspeelmateriaal.U krijgt een stick met een klomp eraan en klompen te leen om de
‘koeiengreen’ te kunnen betreden.  

13:00 uur

Na de gedane inspanning staat er een lekkere Hollandse koffietafel voor u klaar met een assortiment brood en broodjes, soep, kroket, diverse soorten hartig beleg en koffie, thee en melk naar believen. 

14:45 uur

U bent inmiddels aangekomen in Utrecht waar u een bezoek brengt aan het Spoorwegmuseum.

Ontdek de fascinerende wereld van het spoor en maak een avontuurlijke reis door de tijd! Laat u meevoeren door vier werelden. Tussen, onder, boven, naast en in imposante locomotieven, dichtbij huis en naar verre oorden. Fictie en werkelijkheid komen samen in het Spoorwegmuseum!

In het nieuwe museum maakt u kennis met de man achter de eerste stoomlocomotief en vertellen de reizigers uit de Oriënt Expres u over hun Oosterse belevenissen. De familie Gommers neemt u mee langs, over en onder de meest indrukwekkende locomotieven uit de 20er en 30er jaren.

Na de rondleiding kunt u nog even op eigen gelegenheid rondkijken en eventueel iets gebruiken in het restaurant.   

17:00 uur

Vertrek richting de brouwerij. 

17:15 uur

U krijgt een rondleiding door de Stoombierbrouwerij met een uitleg over het brouwproces. Daarbij ontbreekt het bier natuurlijk niet en wordt er een glas Ouwe Daen geserveerd. Tevens is een koud- en warm brouwersbittergarnituur inbegrepen.  

19:00 uur

Op een gezellige locatie aan de oevers van de Vecht staat een uitstekend barbecuebuffet voor u klaar: royaal saladebuffet met diverse salades als pastasalades, kip kerrie salade, balkan salade, tomatensalade, rundvleessalade etc., biefstuk, kipsaté, hamburger, shaslick pen, gemarineerde karbonade, frites, stokbrood en kruidenboter.

U kunt eindigen met een lekkere coupe ijs ca. € 5,= p.p.) Uiteraard is een ander diner of buffet of een andere locatie ook mogelijk. Prijzen en suggesties op aanvraag. Kiest u voor een drie gangen diner dan krijgt u een korting van ca. € 10,= p.p.

21:00 uur

Vertrek huiswaarts.

22:15 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.  

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 96,= per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.  

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 koffie/thee met gesorteerd gebak
· boerengolf
· lunchbuffet als beschreven
· entree Spoorwegmuseum incl. rondleiding
· entree en rondleiding bierbrouwerij
  incl. 1 Ouwe Daen en bittergarnituur
· barbecuebuffet (excl. dessert en drankjes)
· verzorging van de chauffeur