Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

De bossen van Lage Vuursche

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u rechtstreeks richting Lage Vuursche. 

10:00 uur

Verwachte aankomt op een gezellige locatie waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en gebak. (toeslag voor een 2e kopje koffie of thee is ca. € 1,75 p.p.) Tijdens de koffie volgt er een uitleg over het programma. 

10:30 uur

Tijd voor de Gps-navigatietocht; een ca. 2,5 uur durende wandeling dwars door het bos. Met de gps navigeert u naar 10 punten die verspreid door het bos liggen. Bij elk punt hoort een vraag die u moet beantwoorden. De tocht wordt gehouden in groepen van min. 5 tot max. 8 personen waarbij goed moet worden samengewerkt en is het leukste wanneer er een competitie wordt opgesteld.  

13:00 uur

Er staat een lekkere pannenkoeklunch voor u klaar! Eerst gebruikt u een kopje tomatensoep en aansluitend kunt u kiezen uit een appel, spek, ananas, kaas of gemberpannenkoek. Tevens is een kopje koffie, thee of melk inbegrepen.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een zogenaamde koffietafel; in dat geval staan er diverse soorten brood op tafel, diverse soorten kaas en vleeswaren, zoetbeleg en een koffie of thee naar believen. Toeslag ca. € 5,= p.p.

14:15 uur

Vertrek richting Utrecht. TIP: Eventueel kunt u de middag ook in Lage Vuursche of omgeving doorbrengen; zo kunt u bijvoorbeeld gaan boerengolven of een bezoek aan Paleis Soestdijk brengen. Wij maken graag een passend voorstel voor u!  

15:00 uur

U maakt een leuke rondvaart van ca. 1 uur door het historische centrum van Utrecht. Tijdens de rondvaart is er een "live" gids op de boot die over de historie van Utrecht het nodige weet te vertellen. 

16:15 uur

Na de rondvaart brengt u een bezoek de Stoombierbrouwerij.

Het kasteel, waar de brouwerij zich bevindt, kent een veelbewogen geschiedenis: ridders en machtige patriciërs bewoonden het pand en in de 19e en 20ste eeuw fungeerde het als oude mannen- en vrouwenhuis. Een grondige restauratie van het kasteel van 1984 tot 1986 heeft geleid tot een hoogwaardige vorm van horeca, die verschillende mogelijkheden biedt.

De Stoombierbrouwerij is gelegen in de kelders aan de grachtenwerf.Hier wordt het bekende Ouwe Daen, Jonge Daen en Linteloo Gold op ambachtelijke wijze gebrouwen en dit kunt u zien tijdens een half uur durende rondleiding waarbij natuurlijk ook een biertje geproefd wordt! (incl. proeven van 1 glas bier). 

17:00 uur

Vertrek huiswaarts. Uiteraard kan er in Utrecht of onderweg nog een diner, buffet o.i.d gebruikt worden; prijzen en suggesties op aanvraag.

18:15 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 65,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. kopje koffie of thee met appelgebak
· GPS programma als beschreven
· pannenkoeklunch incl. soep, 1 koffie, thee of melk
· rondvaart door Utrecht
· entree en rondleiding bierbrouwerij (incl. 1 biertje)
· verzorging van de chauffeur