Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Met zijn allen op de scooter

11:00 uur

Vertrek per luxe KEURMERK touringcar uit de regio, richting Utrecht. 

12:00 uur

Bij een eeuwenoud historisch Fort in de stad, maar toch buiten, staat een  lekkere ‘soldatenlunch’ lunch voor u klaar die er als volgt uit kan zien: luxe broodjes, kaas, vlees, en zoetwaren, fruit, groene salade, melk, karnemelk en jus d’orange. U kunt de lunch uitbreiden met een kopje soep a ca. € 3,= p.p. 

13:15 uur

Na de lunch neemt een deskundige gids u mee voor een rondleiding over het Fort. Hier kunt u niet alleen kijken maar ook de historie ervaren van de typische wijze van verdediging met het water als bondgenoot.

Tijdens de rondleiding vertellen de gidsen allerlei wetenswaardigheden en met behulp van duidelijke kaarten en foto’s krijgt u een goede indruk van de strategie achter de Hollandse Waterlinie. 

14:45 uur

Tijd voor actie!

De (elektrische!) scooters zijn inmiddels gearriveerd en na een korte uitleg is het tijd om Utrecht en omgeving te verkennen! Er wordt gezorgd voor een leuke route maar u mag uiteraard ook zelf weten welke kant u opgaat en of u de stad ingaat of juist de rust opzoekt!

Uiteraard kunt u onderweg ergens stoppen om op eigen gelegenheid iets te gebruiken!WA-verzekering en route kaart met route van ca. 2,5 uur is inbegrepen!

Leuk, trendy en geluidloos de natuur verkennen, rijden op een Scooter is al een belevenis op zich. De opvallende blauwgroene retro-uitstraling maakt de Scooter hip en trendy en zo voelt u zich ook. U kunt moeiteloos een afstand van 100 kilometer rijden. Met een relaxte snelheid van 25 km/u, dus zonder helm!

Bij uw Scooter zijn ook eventuele accessoires beschikbaar, zoals GPS-navigatie, een kinderzitje of een koffer voor extra opbergruimte.

Bijzonderheden:

Rijbewijs of bromfietscertificaat vereist / Minimum leeftijd is 16 jaar.
Wij gaan uit van 2 personen per scooter; indien iedereen een eigen scooter wil kan dat ook maar betaalt u een toeslag van ca. € 15,= p.p. 

17:45 uur

U bent weer terug bij het Fort waar de scooters weer worden opgehaald; de chauffeur staat al op u te wachten om u mee te nemen naar de dinerlocatie.

19:00 uur

Op een sfeervolle locatie in Elburg staat een uitstekend dinervoor u klaar dat er als volgt uit zou kunnen zien:
·groentesoep
·varkensoester met roomsaus, diverse groenten,
 salade, pommes frites en gebakken aardappelen
·sorbet van vanille ijs met aardbeiensaus en slagroom

Uiteraard is het ook mogelijk om een buffet te kiezen, bijvoorbeeld: vooraf een kopje groentesoep, salade van de dag, appelcompote, rauwkostsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, kippenboutjes, satéstokjes, gehaktballetjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom.
Kiest u hiervoor in plaats van het 3 gangen menu dan betaalt u een toeslag van ca. € 2,= per persoon.

Liever een uitgebreider buffet?
Vooraf een kopje groente- of tomatensoep, huzarensalade, appelcompote, Griekse salade, tonijnsalade, varkenshaas met roomsaus, cajun schotel, gebakken kibbeling, zigeunerspiesjes, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert bestaat uit een lekkere mini sorbet met slagroom.
Voor het uitgebreide buffet in plaats van het 3 gangen menu, betaalt u een toeslag van ca. € 4,= per persoon.

Er is eventueel nog een buffet mogelijk met uitbreiding van allerlei soorten vis en ook kan er op deze locatie worden gebarbecued!

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

BIJZONDERHEDEN:

Dit arrangement is ook uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een bottertocht in Elburg, een bezoek aan Beeld & Geluid in Hilversum of een wandeling met de verhalenverteller door Utrecht! Wij passen het programma graag voor u aan en ook de scooters kunnen wij op diverse locaties voor u regelen!

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 79,00 per persoon
45 - 62 personen € 77,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· lunch als beschreven
· rondleiding Fort door deskundige gidsen
. scootertocht op basis van 2 personen per scooter
  incl. route, WA verzekering en uitleg
· 3 gangen diner (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur