Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Teambuilding in Utrecht

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar rechtstreeks naar Utrecht.

10:00 uur

U bent inmiddels aangekomen bij de Dom waar u aan de voet van de Dom, op de plek waar eens het Keizerlijk Paleis stond, wordt ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en gesorteerd gebak.

11:00 uur

Te voet aangekomen bij de Nieuwe Kade, ligt de boot al op u te wachten om u mee te nemen voor een 1 uur durende tocht door historisch Utrecht. Zo ziet u de stad eens van een andere kant!

12:15 uur

Na de rondvaart is het tijd voor de inwendige mens en wacht er op een sfeervolle locatie een heerlijk lunchbuffet op u! Het ziet er als volgt uit: diverse soorten brood en bolletjes, kroketje , diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg, koffie, thee en melk naar believen.

13:30 uur

Voor het middagprogramma kunt u kiezen uit de volgende spelprogramma's:

1) Het " Ik hou van Holland" stadsspel!
Bij Hou van Holland komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Utrecht?

En hoe zit dat met de kennis over de Hollandse film, muziek en algemene weetjes? Lees wel beste vaderlanders; voor ieder goed antwoord of juist uitgevoerde opdracht is er de beloning van 25 Hollandse guldens (een ouderwets geeltje). Het komt er op aan of uw team wil of misschien beter, kan zingen of bijvoorbeeld uitbeelden! En wat kan uw team dan met die keiharde florijnen doen?

Daarmee kan op de finaleveiling op alle 12 de provincies geboden worden! Hoe meer inwoners, hoe duurder de provincie. De veiling begint bij de eerste provincie uit het bekende Aap, Noot, Mies rijtje: Groningen. Gelijk kopen voor een mooi bedrag? Of laten schieten voor Zuid Holland? Eenmaal, andermaal? Verkocht! De winnaar is het team dat de provincies heeft kunnen kopen met een zo groot mogelijk aantal inwoners in totaal.

Uiteraard wacht er een passend Delfts Blauw Bordje voor deze raspaardjes. Hou van Holland is een spel waarbij het aankomt op kennis, teamspirit, handelsgeest en een ferme lach!  Dit moet iedere Hollander toch als orgelmuziek in de oren klinken!

Kosten: ca. € 22,50 p.p. (bij deelname vanaf 40 pers.) / duur ca. 3 uur. (dit is inclusief: professionele begeleiding, spelmaterialen, 1 consumptie p.p., prijs voor de winnaars, teambuilding en een versnapering voor onderweg).

2) Wie is de Mol?
Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol (anoniem vanuit een ander team in uw groep geplaatst met als doel te chanteren) loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten over uw schouders mee. Wie o Wie?

Ontmaskert u de Mol en verkrijgt u daardoor extra punten? Is uw tactiek juist geweest en heeft uw alle opdrachten goed uitgevoerd? En lukt het u uiteindelijk om zoveel mogelijk punten te verzamelen zodat uw groep als winnaar wordt uitgeroepen? Misschien, maar onthoudt! Niets is zeker zolang de Mol actief is…. Het is een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. Wie is de Mol? Het meest spannende spel in Utrecht!

Kosten: ca. € 22,50 p.p. (bij deelname vanaf 40 pers.) / Duur ca. 4 uur. (inclusief: professionele begeleiding, 1 consumptie p.p., acteur(s), spelmaterialen en een versnapering voor onderweg).

3) Popquiz inclusief Discobingo!
Uw groep wordt verdeeld in vier- of vijftallen, bedenk een naam voor uw groepje en kies een captain! Daarna barst de strijd los; in 10 of 12 rondes wordt uw kennis op muziekgebied op de proef gesteld met allerhande muziekfragmenten. De verschillende fragmenten verwijzen naar bekende songs, tunes van televisieseries en films, en de meest uiteenlopende geluidsopnames.

Voor de afwisseling worden de rondes onderbroken door een discobingo, een test voor de captains en een entertainmentronde, waarbij de groep die het eerst op de knop drukt de vraag mag beantwoorden. Een wedstrijd met muziek en fun voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis, en door het competitie-element de nodige strijdlust kweken! Kosten: ca. 19,00 p.p. (bij deelname vanaf 20 pers.)/ 

Duur ca. 2,5 uur / Kosten ca.  € 19,= p.p. (inclusief: ontvangst, popquiz, spelmateriaal en professionele begeleiding).

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw middagprogramma in Utrecht te vullen zoals een bezoek aan de diverse Musea, een bezoek aan de Dom, waterfietspuzzeltochten, salsaworkshops, steptours etc.
Elders op onze site (onder andere onder het kopje "Veelzijdig Utrecht") vindt u tal van andere suggesties en wij werken graag iets voor u uit mocht u dat wat u niet wilt niet in op de site terugvinden. U kunt het ochtend- en middagprogramma natuurlijk ook omwisselen of aanpassen!

17:30 uur

Op een mooie locatie aan de Oude Gracht in hartje Utrecht gaat u met elkaar gourmetten! Tevens zijn 5 drankjes (bier, wijn of fris) inbegrepen.
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en aansluitend een kopje Toscaanse tomatensoep. Daarna kunt u onbeperkt gourmetten: 5 soorten vlees, ui, champignons, fruitsalade, paprika en gemengde salade, 4 sauzen, brood, kruidenboter en frites. Het dessert bestaat uit een lekker ijsdessert.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een locatie buiten Utrecht te kiezen, bijvoorbeeld een leuke locatie aan de Vecht waar u gaat barbecuen. In dat geval krijgt u een korting van ca. € 2,= p.p. maar zijn de drankjes niet inbegrepen. Heeft u liever een 3 gangen diner dan krijgt u een korting van ca. € 10,= p.p (excl. drankjes en buiten Utrecht). Voor meer suggesties en prijzen kunt u contact met ons opnemen. 

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programm

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 87,50 per persoon
61 – 70 personen  € 85,00 per persoon 
71 – 87 personen  € 82,50 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
· rondvaart
· lunch als beschreven
· organisatie middagprogramma
  (excl. entreegelden als beschreven)
· gourmetarrangement incl.5 drankjes
  (bier, wijn of fris)
· verzorging van de chauffeur