Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Achter de schermen van TU Delft

08:45 uur

Onze chauffeur staat voor met een luxe KEURMERK-touringcar.  Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Delft. Wij kunnen eventueel zorgen voor een kopje koffie of thee aan boord met ets lekkers bij de koffie!

10:30 uur   

In Delft aangekomen stapt u uit bij de TU en is het tijd voor een boeiende ‘Backstage tour’ die u maakt onder leiding van een student en die u meevoert langs allerlei spectaculaire labs en onderzoeksfaciliteiten op de campus.

Van enorme waterbakken en geluidsabsorberende ruimtes tot grote drukke werkplaatsen waar voertuigen worden ontwikkeld voor o.a. het Nuon Solar Team (NUNA) en het HPT (Human Power Team). U komt overal en ziet o.a. ook de snelste fiets ter wereld! Tijdens de tour zullen 5 à 6 bijzondere locaties worden bezocht, afhankelijk van beschikbaarheid en interesse van de groep. In zo'n 2 uur krijg je een unieke blik achter de schermen in de wereld van techniek en wetenschap. 

Deze tocht is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn want al met al leg je ruim 2,5 km af! Omdat u af en toe ook buiten loopt zijn er bij slecht weer door de TU ontwikkelde stormparaplu's beschikbaar!

Dit programma is alleen mogelijk op werkdagen!

TIP:
Voor ca. € 5,00 per persoon is deze tocht ook uit te breiden met een bezoek aan het Science Center;
Doen! Daar gaat het om bij Science Centre Delft. Je eigen vliegtuigvleugel ontwerpen. Een dijkdoorbraak voorkomen. In de huid van een chirurg kruipen. Je ontdekt wat wetenschap en techniek voor de samenleving kunnen betekenen. Als bezoeker word je uitgenodigd mee te doen en mee te denken met de ontwikkeling. Meedoen of alleen rondkijken? Het kan allemaal!

13:00 uur 

Er staat een goed verzorgde koffietafel voor u klaar op een gezellige locatie in hartje Den Haag: kroket, diverse soorten brood en broodjes, diverse soorten vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee en fruit.

14:00 uur   

Na de lunch is het tijd voor het middagprogramma; daarbij kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden.
Een kleine greep uit de mogelijkheden:

* VRIJE TIJD in Den Haag of Scheveningen; altijd leuk én een voordelige invulling van uw programma! (Of bijv. eerst naar Omniversum en dan vrij!)

* ZESKAMP OP HET STRAND!
Uw gezelschap neemt deel aan een competitief en sportief programma waarbij u terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag!  Uw gezelschap wordt verdeeld in kleine groepjes welke allen de 6 onderdelen tegen elkaar afwerken. Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan én de juiste tactiek hebben. Het team dat de meeste punten in de wacht sleept gaat aan het eind met de Master Cup Beker naar huis! De activiteiten duren ca. 2 uur.

Een leuk uitje voor groepen omdat er voor ieder wat wils is! Niets moet en alles mag. Dit is leuk voor jong en oud en je hoeft hier niet heel sportief voor te zijn! Tussen de bedrijven door zal er even gepauzeerd worden en is er voor iedereen een consumptie inbegrepen. U neemt bijvoorbeeld deel aan de volgende onderdelen: Hindernisbaan - skippyrace – Megajenga –Waterrace - Bumperz – Katapult bouwen (andere onderdelen zijn ook mogelijk!)

Uiteraard wordt het geheel ter plaatse begeleidt en is een beker én eeuwige roem voor het winnende team inbegrepen! Bij heel slecht weer wordt er gezorgd voor een alternatief binnenprogramma.
Duur ca. 2,5 uur/ Prijs ca. € 22,= p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers.

* EXPEDITIE ROBINSON
U waant zich op een plek waar overleven en competitie centraal staan.  In navolging van het zeer populaire en tv-programma heeft men een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit!

Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op nemen. De kracht van expeditie Robinson is ervoor te zorgen dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op 1 van de verschillende proeven. Er wordt altijd gewerkt in zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.

Na alle beproevingen bepaalt de jury door middel van een eilandraad, welk team de expeditie het best heeft doorstaan! De expeditie Robinson bestaat uit de volgende onderdelen: Teamvlag maken, Touwtrekken, XL Jenga, Katapult bouwen, Waterrace, Breinbreker game, Primitief Vuur maken, Hindernisbaan en natuurlijk de prijsuitreiking.
Duur ca. 2,5 uur/ Prijs ca. € 22, = p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers

* VLIEGEREN/POWERKITEN
De ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met Nasawing vliegers/ powerkites en matrassen in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen en grotere vliegers voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.

In deze 2 uur leert iedereen te vliegeren/ powerkiten. Er zijn genoeg vliegers voor iedereen! U leert de speciale vliegers/ powerkites op een veilige manier te besturen en natuurlijk een heleboel leuke trucjes! Liever Vliegeren/ powerkiten op techniek? Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen!
Duur ca. 2 uur/ Prijs ca. € 20,00 p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers.

Belangrijk:
Iedereen kan in principe aan de voorgaande activiteiten meedoen maar kan of wil men niet meedoen dan zou je deze personen bijvoorbeeld teamcaptain kunnen maken of men gaat de eigen gang een kan dan rondkijken, wandelen etc. op de Boulevard en de Pier omdat dit ook aan het eind van de Boulevard op het strand plaats zal vinden.

* OMNIVERSUM DEN HAAG
Een ware belevenis in beeld & geluid! Hier beleeft u de wereld op een indrukwekkende manier. In dit unieke grootbeeld filmtheater worden films om u heen geprojecteerd op een koepelscherm. Aangevuld met waanzinnig geluid is het net of u zelf in de film zit!

U kunt verschillende grootbeeldfilms beleven in de genres cultuur, natuur, avontuur en wetenschap. Of u nu meereist langs de meest prachtige gebieden op aarde, zwemt met dolfijnen, zweeft in de ruimte of meegaat op expeditie naar de Zuidpool; in het Omniversum beleeft u de avonturen zelf! Duur ca. 50 minuten/ aanvang ieder heel uur/ Kosten ca. € 8,50 p.p.

* OP STAP MET DE VERHALENVERTELLER
Onze verhalenverteller neemt u mee voor een boeiende, humoristische maar vooral unieke stadswandeling door Den Haag! Een echte aanrader voor mensen die niet voor een standaard wandeling kiezen maar wel veel over de stad te weten willen komen op een ludieke manier! Het leuke is dat de groep er ook bij wordt betrokken dus succes verzekerd!
Duur ca. 1,5 uur/ Kosten ca. € 17, = p.p.

* RONDLEIDING BINNENHOF & RIDDERZAAL
Tijdens deze rondleiding krijgt u een korte film te zien over de geschiedenis van het Binnenhof, bezoekt u de tribune van de Ridderzaal waar u meer hoort over Prinsjesdag en de historie van het gebouw en u brengt een bezoek aan de Staten-Passage en de publieke tribune van de Tweede Kamer.
Duur van de rondleiding c. 1,5 uur/ Kosten ca. € 10, = per persoon incl. film, entree Tweede Kamer en Ridderzaal.
Wij kunnen dit alleen boeken indien er beschikbaarheid is. Er kunnen geen optie genomen worden en bij boeking moet het exacte aantal personen bekend zijn en betaald worden; annuleringen zijn niet mogelijk (kosten zijn dan 100%)

* Stadswandeling China Town & de verdwenen Joodse Buurt
Laat u verrassen door Oosterse sferen in China Town Den Haag. Maak kennis met de twee Chinese poorten, straatnaambordjes met Nederlandse en Chinese teksten, trottoirbanden met Chinese spreuken en natuurlijk de authentieke lampionverlichting. Maar vergeet ook niet een kijkje te nemen in de unieke restaurants, supermarkten, toko’s en winkels.

Het is mogelijk om de stadswandeling uit te breiden met een proeverij van diverse Oosterse gerechten, drankjes en hapjes en een workshop 'eten met stokjes' op unieke Oosterse locaties in Chinatown Den Haag.
Duur ca. 1,5 uur/ Kosten ca. € 10,00 p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers

Uiteraard zijn andere stadswandelingen ook mogelijk, bijvoorbeeld door het historische hart van de stad, door oud Scheveningen etc. Ook kan een wandeling worden gecombineerd met bijvoorbeeld een likeurproeverij.

Verder zijn er nog tal van andere mogelijkheden om de middag door te brengen, zoals een bezoek aan het geheel vernieuwde Madurodam (ca. € 13,50 per persoon) of een combinatie met Delft (stadswandeling met bezoek aan Graf Willem van Oranje, rondleiding Aardewerkfabriek ‘Porceleyne Fles’ etc. of Leiden (Naturalis, stadswandeling, levend ganzenbordspel, bezoek aan Corpus; reis door de mens etc.).

Ook kunnen wij een rondleiding en/of bezoek voor u regelen bij diverse musea in Den Haag zoals het Mauritshuis, Museon of Panorama Mesdag.

Wellicht is een bezoek aan Space Expo in Noordwijk ook een leuke optie; wij werken het graag voor u uit!

17:00 uur 

Op een gezellige locatie in de buurt van Lisse staat een diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* Tomaten-groentesoep
* Kipfilet Hawaï met een zachte kerriesaus,
   verse groenten, frites en een frisse salade
* vanille ijs met slagroom

20:30 uur 

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

35 – 44 personen € 71,00 per persoon
45 – 62 personen € 67,50 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* Vervoer per luxe Touringcar
* Entree en Backstage Rondleiding TU Delft inclusief 1 koffie/thee
* Lunch met kroket en drankjes als beschreven
* Vrije tijd in Den Haag (excl. eventuele entreegelden)
* 3 Gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* Verzorging van de chauffeur