Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Den Haag en Zeskamp op het strand

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe Keurmerk touringcar voorzien van bar, DVD en toilet richting de Hofstad.

10:45 uur

U bent inmiddels bij Madurodam aangekomen waar u wordt verwelkomd met koffie of thee appelgebak.

Aansluitend heeft u de tijd om dit unieke park te bezoeken en natuurlijk een bezoekje te brengen aan de nieuwste attractie: de Hof van Holland! Achter 2 Nederlandse dijken ligt al meer dan 60 jaar het wereldberoemde Madurodam; een miniatuurstad die bij uitstek geschikt is om gezelschappen kennis te laten maken met alle aspecten van Nederland; Amsterdamse grachtenpanden, de Dom in Utrecht, het Binnenhof in Den Haag, moderne woningbouw etc. Dit alles op schaal 1:25, nagebouwd tot in het kleinste detail en gelegen in schitterende tuinen.

Madurodam is onlangs totaal vernieuwd. In het nieuwe Madurodam vindt u allemaal leuke interactieve 'doe-dingen'. Als bezoeker kruipt u bijvoorbeeld zelf in de huid van DJ Armin van Buuren of doet u de Oosterscheldekering op tijd dicht en zorgt u er voor dat het land erachter niet onder water komt te staan. Naast al deze 'doe dingen' kunt u ook de verhalen achter de gebouwen beleven in Madurodam. Het nieuwe Madurodam is verdeeld in 3 themagebieden en bij de ingang ontvangt u de Grote Kaart van Madurodam, een plattegrond met veel informatie, met daarin een scankaart. Met deze scankaart kunt u de videoschermen in het park activeren, waar dan een animatiefilmpje start. Bij een aantal maquettes staat een scanpaaltje. Met uw scankaart kunt u hier verhalen 'verzamelen' en deze later terugkijken op de schermen. 

TIP:
In plaats van een bezoek aan Maurdodam kunt u ook kiezen voor een een bezoek aan bijvoorbeeld het Omniversum waar u 1 van de spectaculaire films kunt beijwonen. Of u kiest voor een rondleiding Binnenhof al dan niet met een bezoek aan de Tweede kamer en/of de Ridderzaal maar er zijn ook diverse spelen mogelijk zoals Wie is de Mol, GPS tochten, steptochten of een culturele tocht met bijvoorbeeld een bezoek aan een Moskee. Ook een theatrale stadswandeling met een verhalenverteller door historisch Den Haag is zeer de moeite waard, of u maakt een mooie rondvaart of steptocht;
Kortom, genoeg te zien en te beleven!

12:45 uur

Op een gezellige locatie in hartje Den Haag staat de lunch al voor u klaar die er als volgt uit kan zien: kroket, diverse soorten brood en broodjes, kroket, diverse soorten vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee en fruit.

14:15 uur

U bent inmiddels aangekomen in Scheveningen waar het tijd is voor de Zeskamp op het strand!

Uw gezelschap neemt deel aan een competitief en sportief programma waarbij u terug gaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag! Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan én de juiste tactiek hebben. Het team dat de meeste punten in de wacht sleept gaat aan het eind met de Master Cup Beker naar huis! De activiteiten duren ca. 2 uur.

Een leuk uitje voor groepen omdat er voor ieder wat wils is! Tussen de bedrijven door zal er even gepauzeerd worden en is er tijd voor een drankje. Het gaat om een zeskamp dus u kiest van tevoren 6 onderdelen uit waaraan iedereen zal deelnemen: Beachvolleybal, beach soccer, wereldbal, sumo worstelen, knotshockey, hindernisbaan, la crosse, megaballenrace, skippyrace, megajenga, flingo, tug of war, de waterrace, mega twister, bumperz, katapult bouwen, bamboe toren, frisbee en beachtennis!

Uiteraard wordt het geheel ter plaatse begeleidt en is de beker voor het winnende team inbegrepen! Bij heel slecht weer wordt er gezorgd voor een alternatief binnenprogramma maar dat wordt pas 1 a 2 dagen van tevoren bekeken en uiteraard met ons en u overlegd. De zeskamp is voor jong en oud goed te doen en je hoeft er geen buitengewone conditie voor te hebben dus ideaal voor gemengde groepen!

U kunt uiteraard ook voor iets anders kiezen, bijvoorbeeld om te gaan kiten (vliegeren) maar dat is dan ook het enige wat men doet omdat dit onderdeel al ca. 2 uur in beslag neemt. Je leert de speciale vliegers / powerkites op een veilige manier te besturen en natuurlijk een heleboel leuke trucjes! Wanneer je eenmaal de vlieger / powerkite onder controle hebt kun je zelfs proberen een sprong te maken!Kiest u voor kiten i.p.v. de zeskamp dan krijgt u een korting van ca. € 2,50 per persoon.

Ook een GPS puzzelwandeltocht behoort tot de mogelijkheden; in dat geval krijgt u een korting van ca. € 5,= p.p. en is er ook een beker voor het beste team! Deze locatie biedt nog veel meer aan zoals golfsurfen (€ 2,50 p.p. duurder en moet dan in combinatie met bijvoorbeeld kiten) Expeditie Robinson met allerlei opdrachten (prijs blijft gelijk) of tochten van 30 minuten in een Powerboat ( toeslag ca. € 22,= p.p. en moet ook in combinatie met een andere activiteit, bijvoorbeeld kiten).

Na de activieiten heeft u nog even de tijd u op te frissen en om te kleden en na te praten onder het genot van een drankje (eigen rekening).

18:00 uur

Op een sfeervolle locatie net buiten Den Haag gaat u genieten van een luxe live cooking buffet. Er staan meerdere koks bij het buffet voor u klaar om u te assisteren bij de enorme keuze in gerechten bij dit live & cooking spektakel. Voor gezelschappen een echte aanrader! Er zijn meerdere buffetten met elk zijn specialiteit.

Om te beginnen is er een voorgerechten buffet met voorgerechten in het klein zodat u ze allemaal kunt proberen en verder is er vers gebakken brood en natuurlijk soep. A la minute maken de koks het gerecht, wat u zelf heeft uitgekozen, voor u klaar. Verse vis, dagelijks aangeleverd vanuit IJmuiden, vlees uit eigen slagerij of een pittig Aziatisch wok gerecht met daarbij een uitgebreid scala aan bijgerechten!

Heeft u nog ruimte voor een dessert? Zoete taartjes, Italiaans schepijs, bavaroise en andere zoetigheden maken de avond helemaal af! Tevens zijn alle drankjes uit het Hollandse assortiment en koffie ter afsluiting inclusief!

Het spreekt voor zich dat een andere locatie (bijvoorbeeld aan het strand van Scheveningen of een Cubaans restaurant in Den Haag etc.) ook mogelijk is. En wordt het te duur dan is een lekker 3 gangen diner uiteraard ook mogelijk; dat scheelt ca. € 20,00 per persoon! Prijzen en suggesties op aanvraag.

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE

45 –  54  personen € 110,00 per persoon
55 –  62  personen € 108,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe Keurmerk touringcar
* 1 kopje koffie of thee met appelgebak
* entree en vrije tijd Madurodam
* lunch als beschreven
* zeskamp op het strand inclusief begeleiding en prijsuitreiking
* live cooking buffet als beschreven inclusief drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeur