Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Historisch Delft

08:45 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar naar Delft. 

10:30 uur

Verwachte aankomst in het historische Delft waar u wordt ontvangen met koffie of thee en appelgebak.

11:00 uur

Na de koffie nemen deskundige gidsen u mee voor een boeiende rondleiding door "De Koninklijke Porceleyne Fles". Deze aardewerkfabriek stamt uit 1653 en is daarmee de oudste en enig overgebleven 17e eeuwse Delfts aardewerkfabriek. Hier wordt door ervaren plateelschilders ieder voorwerp met de hand beschilderd. Naast het wereldberoemde Delfts Blauw wordt in diverse technieken stijlvol sieraardewerk vervaardigd van klassiek aardewerk tot modern keramiek.

Dit is een geweldig leuke bestemming voor Nederlandse gezelschappen! Dit wordt vaak vergeten omdat we denken dat Delfts Blauw vooral wat is voor buitenlandse toeristen... maar dat is absoluut niet waar!

Uiteraard is er een demonstratie en krijgt u een videopresentatie te zien. Ook kunt u een bezoek aan het museum brengen waarin u o.a. 17e eeuws aardewerk kunt bewonderen. U besluit uw rondleiding met een bezoek aan de toonzalen.

 ***** Royal Delft in 2018 *****

In 2018 bestaat Royal Delft 365 jaar en dat wordt het hele jaar door gevierd. Hoogtepunten zijn o.a. de tentoonstelling “Nouveau Blue: van visie tot realisatie” van 28-3 t/m 30-9 en het schilderen van een Delfts Blauw tegeltableau door 365 verschillende mensen gedurende het jaar.

12:30 uur 

Op een gezellige locatie aan de rand van het centrum staat  een goed verzorgd lunchbuffet voor u klaar dat er als volgt uit kan zien: soep, kroket, diverse soorten brood, diverse soorten vleeswaren en kaas, 2 kopjes koffie, thee of melk.

14:00 uur

Na de lunch zijn er divere mogelijkheden om de dag door te brengen:

* FOTOPUZZELTOCHT
In groepjes wandelt u in anderhalf uur langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. U krijgt een route en een boekje mee, hierin vindt u ludieke vragen en mooie foto’s van de prachtige historische binnenstad waar u doorheen loopt. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen. Aan het einde van de tocht krijgt iedere deelnemer een Delftsblauw aandenken. Aanbevolen groepsgrootte 4 tot 6 personen. Bij regenachtig weer zijn paraplu’s beschikbaar.
Duur ca. 1,5 uur/Kosten ca. € 5,50 p.p. 

* STEPPUZZELTOCHT
Tijdens deze hilarische en leerzame puzzeltocht op de step ontdekt u in anderhalf uur de vele gezichten van Delft. De knalgele kickbikes zijn een ideaal vervoermiddel om de autoluwe binnenstad van Delft te ontdekken. U krijgt een boekje mee met een route en leuke en verassende vragen over de bezienswaardigheden die u tegenkomt tijdens de tocht. Bij inlevering van de juiste oplossing krijg u als prijs een Delftsblauw geschenkje. De steps zijn ook los te huur.
Duur ca. 1,5 uur/Kosten € 11,75 p.p. 

* STADSWANDELING DELFT MET DESKUNDIGE GIDSEN
Maak al wandelend kennis met historisch Delft: oude panden, prachtige gevels, boomrijke grachten, pittoreske bruggetjes en een indrukwekkend marktplein. Ga mee terug naar de tijd van Vermeer en Willem van Oranje maar beleef ook levendig en gezellig Delft: zwerf mee door de kleine straatjes, langs winkeltjes en vrolijke terrassen. De enthousiaste en ervaren stadsgidsen kunnen u begeleiden bij uw ontdekkingstocht door Delft. Een stadswandeling kan ideaal gecombineerd worden met een bezoek aan de Nieuwe en/of Oude Kerk of museum Het Prinsenhof.
Duur wandeling ca. 1,5 uur/Kosten ca. € 6,50 per persoon afhankelijk van het aantal deelnemers. Er mogen maximaal 25 personen per gids mee. 

*  RONDVAART duur 45 minuten/Kosten ca. € 8,50 p.p. 

* BEZOEK EN RONDLEIDING OUDE EN NIEUWE KERK DELFT
Een bezoek aan onze prachtige kerken zult u niet snel vergeten. Honderden jaren geschiedenis komen aan u voorbij. U kunt de kerk bezichtigen en daarbij de brochure gebruiken; dan betaalt u alleen de entree of u kunt een rondleiding reserveren.
Entreekaartje voor beide kerken ca. € 4,50 p.p. (incl. Toren € 7,50 p.p.). Kosten rondleiding per gids per kerk ca.
€ 45,00 per uur /max. 20 personen per gids

Delft en het Nederlandse Koninklijk Huis zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds Willem van Oranje worden bijna alle leden daarvan bijgezet in de koninklijke grafkelders in de Nieuwe Kerk. In 2002 en 2004 nog, vonden drie leden van de Koninklijke Familie hier hun laatste rustplaats.Gerekend vanaf Willem van Oranje kent Nederland één van de oudste koninklijke families ter wereld. De Nederlandse monarchie werd echter pas officieel van kracht in 1813, met de inhuldiging van koning Willem I.

Koninklijke allure
Het was slechts toevallig dat Willem van Oranje in Delft werd begraven. Zijn voorouders lagen immers in de Grote Kerk van Breda, maar die stad was ten tijde van zijn overlijden in handen van de Spanjaarden. Zodoende werd de ‘Vader des Vaderlands' in de Nieuwe Kerk begraven. Zijn bijzonder fraaie grafmonument geeft de kerk nog steeds koninklijke allure.

* ESCAPE THE CITY
Lukt het jullie om te ontsnappen uit Delft met dit uitdagende interactieve spel? Met een kaart waarbij de stad opgedeeld is in vakken, is het aan jullie de opdracht om de aan de hand van foto’s en de kaart de puzzel op te lossen. Hebben jullie een locatie gevonden, dan stuur je een groepsselfie naar de instructeur, is het juist, dan kan je door, is het fout, dan moeten jullie de andere kant op.
Duur ca. 1,5 uur/Kosten per 6 personen ca. € 51,00

* VAARPUZZELTOCHT
In prachtige fluisterbootjes bevaar je de Delftse wateren. Aan de hand van ludieke vragen en verrassende oplossingen puzzel je kriskras door de vele grachtjes en onder de ontelbare bruggen door die de historische binnenstad telt. De grachtenpuzzeltocht kan worden uitgebreid met een picknick- of borrelmand aan boord of verrassende workshops en activiteiten op sfeervolle locaties langs de route.
Duur ca. 1,5 uur/Kosten € 12,75 p.p.

TIP: 

U kunt Delft natuurlijk ook combineren met Den Haag of Scheveningen en daar bijvoorbeeld met het hele gezelschap deelnemen aan strandactiviteiten, zoals:

* GPS DROPPING SCHEVENINGEN
Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een gps tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een gps –tocht en is geschikt voor iedereen. Na de uitleg over het gebruik van de gps-apparatuur is het tijd om te vertrekken.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dat mapje staan niet alleen de coördinaten, maar ook de vragen die bij de tocht behoren. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen.

Scheveningen behoort tot de grootste badplaatsen van Noord-West Europa en beschikt sinds 1904 over een haven. Maak tijdens deze gps-tocht een tour langs de verschillende bezienswaardigheden van deze haven. Je komt bijvoorbeeld langs de oude vissersboten, diverse gezellige terrasjes en de visafslag. Deze tocht zal volledig in het teken staan van Scheveningen.

De gps-tocht bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en kennisvragen die onderweg beantwoordt kunnen worden. Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 3 teambuilding opdrachten. Als finale spel zullen we eindigen met de
Boeren Beachgolf; in de tocht hebben we een groot parcours van 5 holes op het strand of in een duinpan, waar je met je groep in zo min mogelijk slagen het boeren golfparcours aflegt. Welk team bereikt als snelste de eindbestemming en heeft de meeste punten gescoord na het beantwoorden van de vragen? Uiteraard is er voor de winnaars een beloning!!
Duur ca. 2,5 uur inclusief consumptie ca. € 24,00 p.p. vanaf minimaal 25 personen

* VLIEGEREN/POWERKITEN
De ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met Nasawing vliegers/ powerkites en matrassen in alle soorten en maten.

In deze 1,5 uur leert iedereen te vliegeren/ powerkiten. Er zijn genoeg vliegers voor iedereen! U leert de speciale vliegers/ powerkites op een veilige manier te besturen en natuurlijk een heleboel leuke trucjes! Liever Vliegeren/ powerkiten op techniek? Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen!
Duur ca. 1,5 uur inclusief consumptie ca. € 24,00 p.p. vanaf minimaal 25 personen
Het powerkiten is wel heel erg afhankelijk van het weer!

* ZESKAMP
Uw gezelschap neemt deel aan een competitief en sportief programma waarbij u teruggaat in de tijd van het wel bekende Sterrenslag!  Uw gezelschap wordt verdeeld in kleine groepjes welke allen de 6 onderdelen tegen elkaar afwerken. Een team kan alleen winnen als zij onderling goed samenwerken, er volledig voor gaan én de juiste tactiek hebben. Het team dat de meeste punten in de wacht sleept gaat aan het eind met de Master Cup Beker naar huis! De activiteiten duren ca. 2 uur.
Een leuk uitje voor groepen omdat er voor ieder wat wils is! Niets moet en alles mag. Dit is leuk voor jong en oud en je hoeft hier niet heel sportief voor te zijn! Tussen de bedrijven door zal er even gepauzeerd worden en is er voor iedereen een consumptie inbegrepen

Wij hebben de volgende onderdelen voor u klaar staan:

-  Hindernisbaan - skippyrace – Megajenga –Waterrace - Bumperz – Katapult bouwen (andere onderdelen zijn ook mogelijk!)
Uiteraard wordt het geheel ter plaatse begeleidt en is een beker én eeuwige roem voor het winnende team inbegrepen!
Duur ca. 2,5 uur inclusief consumptie ca. € 26,50 p.p. vanaf minimaal 25 personen

* ROYAL TOUR (voor de mensen die niet mee willen doen aan de activiteiten)
een 1,5 uur durende stadstour met gids waarbij u alles te weten komt over Koninklijk Den Haag! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, woonhuis Prinses Beatrix etc. Uiteraard krijgt u uitleg van een deskundige gids.
Kosten ca. € 175,00 voor de gids/ + ca. € 25,00 voor de extra kilometers.
Eventueel zouden deze mensen ook vrij kunnen zijn om lekker uit te waaien aan het strand of te shoppen in de overdekte Palace Promenade.

Er zijn uiteraard ook nog genoeg andere dingen om te doen in Den Haag, zoals het stadsspel Wie is de Rat, een bezoek aan de Koninklijke Wachtkamer op het Station, bezoek aan het Binnenhof en/of de Ridderzaal, het Omniversum, het Vredespaleis, Panorama Mesdag, diverse Musea etc.

18:00 uur

U bent inmiddels In Gouda aangekomen waar op een gezellige locatie een uitstekend live cooking buffet voor u klaar staat:
U kunt hier genieten van een onbeperkt All-in-Dinner, dat is genieten voor een vast bedrag inclusief frisdrank, bier, wijn, koffie & thee en luxe desserts!

U kunt de smaken uit bijna alle culturen proeven in slechts één avond, met gerechten uit China, Japan, Italië, Frankrijk, Nederland en Zuid-Amerika.Het restaurant beschikt ook over aparte ruimtes waar u met uw gezelschap kunt zitten.
Uiteraard is het ook te kiezen voor een heel ander diner of buffet of een andere locatie. Zonder dit buffet bent u ca. 2,5 uur eerder thuis en krijgt u een korting van totaal ca. € 37,50 p.p.

21:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 99,50 per persoon
61 – 87 personen  € 98,00 per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
. kopje koffie of thee met appelgebak
. entree en rondleiding Porceleyne Fles
. heerlijk lunchbuffet als beschreven
. middagprogamma Delft of Den Haag/Scheveningen
  (excl. vermelde kosten; afhankleijk waar u voor kiest)
. live cooking buffet incl. drankjes als beschreven
. verzorging van de chauffeur