Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Maritiem Rotterdam

09:45 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Rotterdam.

11:30 uur 

Verwachte aankomst in Rotterdam waar u ca. 15 minuten voor afvaart aanwezig dient te zijn. Om kwart voor 12 is het dan tijd voor een leuke rondvaart door de haven.

Midden in het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste zeehaven ter wereld. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. 75 minuten lang boeiend met heldere uitleg!
Uiteraard is het ook mogelijk om een rondvaart langs de 2e Maasvlakte te maken; neem contact met ons op voor meer informatie.

Aan boord staat een kopje koffie of thee met appelgebak voor u klaar!

13:15 uur

Op een gezellige locatie staat de lunch al voor u klaar: diverse soorten brood en broodjes, kroket, 3 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, zoetbeleg en koffie, thee en appelsap.

14:30 uur

Tijd voor een bezoek aan de SS Rotterdam!

Na uw eerste stappen over de loopplank ontdekt u het: u stapt in een andere en volkomen eigen wereld. De wereld van de levende legende De Rotterdam! Ervaar het exclusieve cruisegevoel en de magie van vroeger met het vrije gevoel van nu. Tijdens uw rondwandeling liggen meer dan 50 jaar illustere scheepsgeschiedenis en een magistraal schip vol vaderlandse cultuurhistorie aan uw voeten!

De Uitwaaien & Zwaaien Tour is een rondleiding zonder gids. Aan de hand van een audiofoon en een plattegrond van het schip met de verschillende dekken en daarop aangegeven ankerpunten, loopt u in uw eigen tempo de route van de rondleiding. U bezoekt onder andere de boeg en de brug, neemt een kijkje in het stuurhuis en alle achterliggende ruimten en komt op de voormalige sportdekken en de achtersteven. Ook kunt u rondkijken in de kaartenkamer, de radiokamer en de kapiteinshut. Deze tour geeft u een blik achter de schermen waardoor u een beeld krijgt van hoe het leven aan boord er vroeger uitzag. Onderdeel van de rondleiding is het Experience Centre. Hier maakt u een reis van Rotterdam naar New York in enkele minuten. Deze tour duurt ongeveer 1 uur. 

16:00 uur

U besluit uw bezoek aan Rotterdam met een bezoek aan de Euromast.

Met een supersnelle lift bent u in een paar seconden op 100 meter hoogte. Daarna stapt u uit en gaat u verder met de “Space Adventure” en ondergaat u de sensatie van een raketstart waarna de cabine al draaiend naar 185 meter hoogte. Vanaf dat punt heeft u een schitterend uitzicht over de stad en zijn havens. Uiteraard zijn er ook tal van andere activiteiten in Rotterdam;

* Fotospeurtocht per step!
Het beeld dat je van Rotterdam krijgt is bij deze speurtocht goed en verrassend. Mooie foto’s maken je namelijk attent op opvallende details in de omgeving en wijzen je de weg. Op bijzondere plekken krijg je leuke informatie. De focus ligt in een route op een bepaald thema, maar het is vooral een kennismaking met bruisend Rotterdam! Je hebt de keuzes uit de volgende routes: kroegen en cafés, water en architectuur, kunst op straat of oud en nieuw in west. Duur ca. 2,5 uur

* Met Splashtours ontdek je Rotterdam wel op een heel bijzondere manier! Dit heb je nog nooit meegemaakt. Koop een ticket voor Splashtours en ontdek de stad in een hypermoderne amfibiebus! Na een rondrit langs de mooiste plekjes van Rotterdam komt de spectaculaire SPLASH in de Maas en vaar je verder langs de prachtige skyline! Deze tocht duurt 75 minuten en er kunnen maximaal 42 personen per rit mee.

* Hightech Stepspeurtocht; zonder kaart, zonder gids maar met behulp van satelliet navigatie rolt u door het bruisende hart van Rotterdam. Het digitale kompas geeft u de route aan en brengt u langs verschillende highlights van de meest dynamische stad van Nederland! Duur ca. 2 uur

* Ook een bezoek aan de Kuip is mogelijk!

Een deskundige gids neemt u mee voor de rondleiding door “de Kuip” en het museum “Home of History”; “De Kuip" heeft altijd een grote aantrekkings-kracht gehad op jong en oud. Een kijkje achter de schermen spreekt tenslotte iedereen aan. Onder leiding van een deskundige gids bezoekt u de voor u onbekende plekken van de Kuip. In de kleedkamers waant u zich even een speler, zeker wanneer u vervolgens door de beschilderde spelerstunnel, bijgenaamd de "Gallery of Succes", het stadion inloopt.  Gedurende de rondleiding vertelt de gids u allerlei interessante wetenswaardigheden over de historie van Feyenoord en van het stadion en wie weet wie u nog tegen komt!

Zie voor meer informatie en prijzen onze suggestie veelzijdig Rotterdam elders op deze site.

17:30 uur

Op een leuke locatie aan de Maas en met uitzicht op de SS Rotterdam én de Skyline van Rotterdam gaat u genieten van een goed verzorgd Chinees Buffet dat bestaat uit diverse voor- en hoofdgerechten en uiteraard een ijsje toe! Wilt u liever een ander diner of buffet dan kan dat uiteraard; prijzen en suggesties op aanvraag.

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen € 99,= per persoon
61 – 79 personen € 96,= per persoon 
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met gebak
· rondvaart Spido 75 minuten
· bezoek incl. audiotour SS Rotterdam
· lunch als beschreven
· entree Euromast
· Chinees Buffet (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur