Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Sportief Dagje Scheveningen

09:15 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Den Haag. Onderweg gebruikt u koffie of thee met gesorteerd gebak. 

11:45 uur

Verwachte aankomst bij het Omniversum waar u de film van 12.00 uur zult bijwonen.
In het Omniversum beleeft u de wereld op een indrukwekkende manier. In dit unieke grootbeeldfilmtheater worden films om u heen geprojecteerd op een koepelscherm. Aangevuld met waanzinnig geluid is het net of u in de film zit. U kunt verschillende grootbeeldfilms beleven in de genres cultuur, natuur, avontuur en wetenschap. Of u nu meereist langs zeven prachtige gebieden op aarde, zwemt met dolfijnen, zweeft in de ruimte of meegaat op expeditie naar de Zuidpool; in het Omniversum beleeft u de avonturen zelf! 

13:00 uur

Op een gezellige locatie in het hart van de stad gebruikt u de lunch: kroket, wit- en bruinbrood, bolletjes, diverse soorten vleeswaren en kaas, zoetbeleg, fruit, boter en 2 kopjes koffie of thee. Uiteraard is een uitgebreider lunch of een lunch aan het strand ook mogelijk!

14:30 uur

TIJD VOOR ACTIE OP HET STRAND!

U neemt deel aan een leuk programma dat bestaat uit 2 onderdelen. U kunt zelf de activiteiten kiezen die het beste bij uw gezelschap passen. Bij dit voorstel gaan wij uit van beachvolleybal en kiten. Uw gezelschap wordt in 2 groepen gesplitst en beide onderdelen duren 1 uur tot 5 kwartier (afhankelijk van de groepsgrootte). Tussen de bedrijven door kan er dan even een drankje worden genuttigd (niet inbegrepen) om dan rond 15.45 uur te wisselen en met het 2e onderdeel te beginnen.

Beachvolleybal; beleef samen met uw collegae een gezellig volleybal toernooi! Vooraf krijgt u een korte briefing en beide activiteiten worden uiteraard begeleidt. Per 20 personen wordt er 1 volleybal veld geplaatst. De groepen rouleren gedurende het spel over de verschillende velden, zodat iedereen uiteindelijk tegen alle teams heeft gespeeld.

Kiten: het besturen van een vlieger of kite vergt tegenwoordig meer inspanning en coördinatie dan vroeger. U vliegert nu dan ook niet met de ‘eenlijnsvliegers’ waar u als kind mee speelde, maar met vliegers met twee stuurlijnen waar halsbrekende toeren mee uitgehaald kunnen worden.

Tijdens de workshop worden steeds grotere vliegers gebruikt, zodat er steeds meer kracht op de vliegers komt te staan, en u er zelfs mee kunt springen! Bij het zogenaamde powerkiten (stunvliegeren) is de grootte van de grootste vlieger afhankelijk van de windsterkte. Iedereen kan een powerkite naar zijn gewenste formaat proberen.

Wilt u toch liever een andere activiteit kiezen dan zijn dit de overige mogelijkheden:
* Zandsculpturen / Zandkastelen bouwen
* Beach games; tactisch touwtrekken en slingerbal
* Speedminton
* Beach voetbal of voetvolley
* Boerengolf on the beach

Tip: Mochten er mensen in uw gezelschap zijn die hier niet aan mee willen/ kunnen doen dan kunnen zij eventueel een bezoek brengen aan het Sea Life Centre; een prachtig aquarium gelegen op de Boulevard, of wij kunnen zorgen voor een fiets zodat zij op eigen gelegenheid (eventueel met een route) een leuk tochtje kunnen maken. (entree Sea Life of fietshuur ca. € 12,50 p.p.)

17:15 uur

Op een gezellige locatie aan het strand en de Boulevard van Scheveningen heeft u tijd voor een aperitief en aansluitend wordt er een lekkere bbq gepresenteerd!

Deze kan er als volgt uit zien: barbecue spare ribs , kipsaté, gemarineerde varkenslapjes en zalmfilet. Geserveerd met een maïskolf in botersaus, aardappelsalade, kip-kerrie salade en een frisse tomaten-komkommersalade. Aangevuld met brood, diverse sauzen, frites en kroepoek.

Of kiest u voor de de Beach special: (toeslag ca. € 3,50 p.p.) een zigeunerspies van ossenhaas, barbecue spare ribs, kipfilet met citroensaus, botervis met witte wijnsaus, graved lax (koud) en meloen met Seranno ham (koud). Geserveerd met Russische tonijn salade, kip-kerrie salade en zalmsalade. Aangevuld met brood, diverse sauzen

Ook hier geldt dat een ander diner of een andere locatie ook mogelijk is; prijzen en suggesties op aanvraag.

19:30 uur

Vertrek huiswaarts. 

21:15 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 112,50 per persoon
61 – 87 personen  € 110,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief: 

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met gesorteerd gebak
· entree Omniversum
· koffietafel incl. kroket
· actief middagprogramma dat bestaat uit
  Beachvolleybal en Kiten (excl. drankjes)
· barbecuebuffet als beschreven
  (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur