Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Teambuilding op het strand

09:15 uur

Vertrek uit de regio. Onze luxe KEURMERK touringcars brengen u richting Noordwijk.

10:00 uur 

U bent inmiddels aangekomen bij een eenvoudige maar gezellige strandlocatie waar de koffie met appelgebak al voor u klaar staat!

10:30 uur

U begint de dag met een gezamenlijk onderdeel; de GPS duinwandeling!

Uw gezelschap wordt in ca. 10 groepen van 10 personen verdeeld en er zullen om de 5 minuten 20 personen vertrekken voor de wandeling die u meeneemt door de mooie omgeving van het strand van Noordwijk waar u diverse opdrachten moet uitvoeren! Dit alles uiteraard na een korte uitleg over het gebruik en werking van een GPS!  Alvast een goede “warming up “ voor het middagprogramma!

12:15 uur

Iedereen is weer terug bij het paviljoen waar de lunch al voor u klaar staat; kroket, witte bolletjes, diverse soorten brood, vleeswaren,kaas en zoetbeleg en 2 kopjes koffie, thee of melk.

13:15 uur

Tijd voor de echte actie!!!!

Omdat (waarschijnlijk..) niet iedereen even sportief is aangelegd én u een vrij groot gezelschap heeft, bieden wij u onderstaand middagprogramma aan waarbij iedereen van tevoren kan kiezen voor 3 onderdelen van ca. 1 uur.

Dit programma biedt voor ieder wat wils met keuze uit actieve, sportieve, recreatieve en creatieve onderdelen waar uiteraard ook een wedstrijdelement aan kan worden toegevoegd! U kiest zelf 5 activiteiten uit onderstaande opsomming waaruit de deelnemers dan van tevoren, 3 onderdelen per persoon kunnen kiezen. Alle activiteiten komen in iedere activiteitenronde terug, waardoor de deelnemers in iedere ronde een ruime keuze hebben uit actieve en recreatieve onderdelen.

Tijdschema:
13.30/14.45 Activiteitenronde 1, keuze uit actieve en recreatieve onderdelen.
14.45/16.00 Activiteitenronde 2, keuze uit actieve en recreatieve onderdelen.
16.00/16.30 Pauze; tijd voor een drankje (blikje fris en een candybar)
16.30 /17.45 Activiteitenronde 3, keuze uit actieve en recreatieve onderdelen.

ACTIVITEITEN:

* Vliegeren /Powerkiten
Maak kennis met het spectaculaire 2 lijns vliegeren / powerkiten, ervaar de trekkracht van de wind. Of voorgetrokken worden door het zand of in de branding. Het één en ander is wel afhankelijk van de weersomstandigheden!

* Beachvolleybal
Op het volleybalveld strijden twee teams tegen elkaar. De recreatieve regels gelden en als de speeltijd verstreken is wordt gekeken welk team de meeste punten heeft gescoord.

* Bounceball (knotshockey)
Een heerlijk spel om je eens goed uit te leven. Probeer het eens. Het spel heeft veel weg van hockey maar de bal is een stuk lichter en zachter. Bovendien zijn de sticks voorzien van een dikke laag schuimrubber. Met 2 doeltjes, 12 bouncesticks en 1 bal speelt u een snel en enerverend spel!

* Branding kanoën/Waveskiën of Branding Raften
Kanoen; Een waveski is een kano waar je bovenop zit (volledig veilig dus). Deze opzitkano werd ontwikkeld in Australië en Zuid-Afrika voor de lifeguards om nog makkelijker door de branding te komen en snel weer terug te surfen. De boten zijn stabiel, snel, veilig, en je kunt de eerste keer ook meteen echt surfen! Je start met een aantal basistechnieken, leert door de branding heen te komen, om vervolgens met grote snelheid terug te surfen. Wetsuits, zwemvesten en helmen aanwezig!

* Raften; Stap met meerdere teams in de rafts en trotseer de golven! Tempo, ritme, knallen door de branding, om de boei, terugsurfen naar de koppositie, en dan de finish...De perfecte uitdaging en op iedere raft zit een instructeur!
Let op: De meerprijs indien u voor dit wateronderdeel kiest is ca. € 8,= p.p.; wel zeer de moeite waard!

* Zandsculptuur bouwen in teams;
een uitstekende teambuilding activiteit doordat men op een zeer intensieve en creatieve manier samenwerkt. Ieder team staat voor de taak een sculptuur te maken dat uiting geeft aan het door u gestelde thema. Dit kan het thema van de bijeenkomst zijn, bouwen aan relaties, een nieuw bedrijfslogo, etc.

Voor deze activiteit krijgt u met uw team de beschikking over een vooraf uitgezet vak op het strand, emmers en scheppen. Voor de rest mag u uw creativiteit helemaal los laten op het te bouwen sculptuur. U mag hierbij uiteraard alles gebruiken wat er op het strand te vinden is. Na het bouwen geeft iedere groep een presentatie van het gemaakte bouwwerk. Men zal verrast zijn van de resultaten.

* Disc golf & Beach golf
Disc golf is de frisbee variant van golf. Het doel is in zo min mogelijk worpen een bepaald parcours af te leggen. U leert in deze workshop een aantal basis worpen zoals de forehand en de backhand. Na een korte kennismaking met het materiaal, de verschillende werptechnieken en het discgolf-parcours, kan men direct aan de slag. In teamverband wordt er een bepaald traject afgelegd om uiteindelijk de disc te “putten” in de “pole-hole”.

Beach Golf; bij het golfen op het strand kan je alle regeltjes vergeten. Iedereen heeft één club en één balletje. Op het strand worden 9 holes uitgezet. Het is de bedoeling om in kleine groepjes alle holes af te gaan. Wie / welk team heeft de minste slagen nodig!?!

* Schilderen in teams; ga met elkaar aan de slag en maak een mooi kunstwerk voor op de zaak!

Een greep uit de overige activiteiten waarvoor u een meerprijs betaalt: Mountainbiken, Salsa workshop, Scherm clinic, Levend tafelvoetbal, en een Cocktail workshop;prijzen op aanvraag.

17:45 uur

Na de laatste activiteit wordt er natuurlijk aan de inwendige mens gedacht en staat er een lekker bbq buffet voor u klaar dat er als volgt uitziet; hamburger, 2 stokjes saté van de haas, gemarineerd filetlapje en een scampi stick, daarbij stokbrood met kruidenboter, patat frites, groene salade en diverse sauzen. Eventueel kunt u afsluiten met een coupe ijs met vruchten en slagroom/ ca. € 5,= p.p. of een dessertbuffet / vanaf ca. € 7,50 p.p.

Indien gewenst kunt u gedurende 2 uur de drankjes afkopen voor ca. € 16,00 p.p.  (Hollandse Bar). U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 2 of 3 consumpties per persoon te reserveren en de overige drankjes zijn dan voor eigen rekening. Mocht u een meer uitgebreid buffet willen hebben dan kan dat uiteraard; prijzen en suggesties op aanvraag. Ook een ander menu of een andere locatie behoren tot de mogelijkheden.

19:45 uur

Vertrek huiswaarts.

20:15 uur 

Verwachte aankomst Den Haag; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

Vanaf 100 personen € 99,50 per persoon; uiteraard zijn andere aantallen of variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggestie op aanvraag. 

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcars 
 (op basis van halen en brengen)
· 1 kopje koffie of thee met appelgebak
· GPS wandeltocht door de duinen
· lunch incl. kroket als beschreven
· middagprogramma met keuze uit 3
  onderdelen p.p. als beschreven (inclusief
  deskundige begeleiding / exclusief eventuele
  toeslag voor raften of kanovaren)
· 1 blikje fris met candybar in middagpauze
· barbecuebuffet als beschreven 
 (excl. drankjes en dessert)
· verzorging van de chauffeurs

SLECHT WEER

Wat als het weer tegenzit? Gunstige weersomstandigheden kunnen wij helaas niet garanderen! Wel kunnen wij u mededelen dat in 90% van de gevallen de programma’s gewoon door kunnen gaan (regenjasje aan!).

Sowieso kunnen bepaalde onderdelen (zoals wateractiviteiten als raften en branding kanoën) vrijwel altijd doorgaan. Voor onderdelen die wegens weersomstandigheden niet door kunnen gaan, proberen wij altijd een alternatief aan te bieden. Dit kan zijn: indoor games met portofoon tangram, mega jenga, darts, schilderen in teams, etc. We bekijken per project of het nodig is een “slecht-weer programma” te organiseren. Maar... aan de kust regent het echter nooit de gehele dag en zijn aanzienlijk meer zonne-uren dan de rest van Nederland!!