Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

The Lion King

Wij gaan bij onderstaand voorstel uit van een matinee voorstelling (op de zaterdag & zondag) maar uiteraard is een voorstelling op een andere dag of gewoon om 20.00 uur ook mogelijk; al dan niet in combinatie met een diner, high tea of buffet; wij werken het graag voor u uit!

13:00 uur    

Vertrek vanuit de regio richting Scheveningen.

14:30 uur 

Verwachte aankomst bij het AFAS Circustheater waar de chauffeur u zo dicht mogelijk bij de ingang uit laat stappen en waar u ruim de tijd heeft uw plaatsen in de zaal in te nemen. De voorstelling begint om 15 uur.

The Lion King
“Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savanne komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid.

Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.”

Zo wordt de musical ‘The Lion King’ geïntroduceerd op de website van Stage Entertainment. Sinds oktober 2016 is deze musical weer te zien in Nederland. In het Afas Circustheater te Scheveningen voert deze musical u mee het verhaal van Simba, de toekomstige Leeuwenkoning. 

Deze prachtige musical trok wereldwijd al miljoenen bezoekers en is nu wederom te zien in het Circustheater in Scheveningen.  

Verloop van het programma:
15.00 - 16.15 uur Eerste akte
16.15 – 16.40 uur Pauze
Eventuele drankjes zijn voor eigen rekening maar wij kunnen u ook een pauze arrangement aanbieden voor ca. € 8,50 p.p.: drankje naar keuze uit het Hollands assortiment, met nootjes en bittergarnituur. Eventuele luxere en meer uitgebreide arrangementen zijn ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
16.40 – 17.40 uur Tweede akte
18:00 uur Vertrek van de touringcar(s) naar uw dinerlocatie

Wij zijn bij dit voorstel uitgegaan van losse kaarten 2e rang maar uiteraard zijn losse kaarten 1e rang ook mogelijk; hiervoor betaalt u een toeslag van ca. € 8,00 p.p. afhankleijk van de dag en datum.

18:30 uur

Op een sfeervolle locatie staat een uitstekend verzorgd live cooking Buffet voor u klaar. De koks staan geheel tot uw beschikking om uw vis- of vleesgerecht à la minute te bakken of te grillen en uiteraard kunt u ook zelf uw wok gerecht samenstellen. Er staan ook al diverse verse gerechten voor u klaar zodat u niet hoeft te wachten! Verder kunt u genieten van heerlijke voorgerechten en een uitstekend nagerechtenbuffet met o.a. schepijs, bavaroises, fruit, gebak en soesjes.

Na al dit lekkers sluit u af met een lekkere café crème, cappuccino, koffie verkeerd, espresso of een kopje thee!
Onbeperkt koffie, thee, frisdranken, bier en wijn zijn inbegrepen tot 22.00 uur!

U zit met uw gezelschap bij elkaar maar er zitten ook andere gasten in het restaurant. Het is mogelijk om een aparte ruimte te reserveren voor uw gasten; in dat geval betaalt u een zaalhuur welke afhankelijk is van het totale aantal gasten.

22:00 uur 

Vertrek huiswaarts.

23:30 uur

Verwachte thuiskomst;einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 - 62 personen € 139,50 per persoon
Vanaf de 41e deelnemer krijgt u een korting van € 6,85 p.p.
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
2e rang kaarten Matinee Musical The Lion King
   incl. reserveringskosten en servicekosten
* uitstekend live cooking buffet 18.30 – 22.00 uur
   inclusief dranken als beschreven
* verzorging van de chauffeur