Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar Bedrijfsuitjes

Zandsculpturen en Powerkiten in Noordwijk

11:30 uur 

Vertrek vanaf uw opstapplaats. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting het strand bij Noordwijk.

12:15 uur

Op een eenvoudige maar gezellige strandlocatie staat de lunch al voor u klaar! Deze bestaat uit een kroket, witte bolletjes, diverse soorten brood, vleeswaren,kaas en zoetbeleg en 2 kopjes koffie, thee of melk.

13:30 uur 

Tijd voor actie!!!!

Uw gezelschap wordt in kleinere groepen verdeeld en heeft gedurende de middag de mogelijkheid om deel te nemen aan 3 onderdelen die ca. 1 uur duren. Dit programma biedt voor ieder wat wils met keuze uit actieve, sportieve, recreatieve en creatieve onderdelen waar uiteraard ook een wedstrijdelement aan kan worden toegevoegd!

Tijdschema:
13.30/14.45 Activiteitenronde 1,
14.45/16.00 Activiteitenronde 2,
16.00/16.30 Pauze; tijd voor een drankje
op het terras (eigen rekening)
16.30 /17.15 Activiteitenronde 3,

ACTIVITEITEN waaruit u 3 onderdelen kiest:

* Vliegeren /Powerkiten
Maak kennis met het spectaculaire 2 lijns vliegeren / powerkiten, ervaar de trekkracht van de wind. Of voorgetrokken worden door het zand of in de branding. Het één en ander is wel afhankelijk van de weersomstandigheden!

* Beachvolleybal
Op het volleybalveld strijden twee teams tegen elkaar. De recreatieve regels gelden en als de speeltijd verstreken is wordt gekeken welk team de meeste punten heeft gescoord.

* Bounceball (knotshockey) of Zandsculptuur bouwen of GPS duinwandeltocht

Bounceball is een heerlijk spel om je eens goed uit te leven. Probeer het eens. Het spel heeft veel weg van hockey maar de bal is een stuk lichter en zachter. Bovendien zijn de sticks voorzien van een dikke laag schuimrubber. Met 2 doeltjes, 12 bouncesticks en 1 bal speelt u een snel en enerverend spel!

Zandsculptuur bouwen van strandzand; Een uitstekende teambuilding activiteit doordat men op een zeer intensieve en creatieve manier samenwerkt. Ieder team staat voor de taak een sculptuur te maken dat uiting geeft aan het door u gestelde thema. Men mag hierbij uiteraard alles gebruiken wat er op het strand te vinden is.

GPS Duinwandeling; Uw gezelschap wordt in ca. 3 groepen van 10 personen verdeeld en men zal om de 5 minuten vertrekken voor de wandeling die u meeneemt door de mooie omgeving van het strand van Noordwijk waar u diverse opdrachten moet uitvoeren!  Dit alles uiteraard na een korte uitleg over het gebruik en werking van een GPS.

Voor een toeslag van ca. € 15,= p.p. kunt u ook nog het onderdeel brandingkanen of brandingaften reserveren. (exacte prijs en beschikbaarheid altijd op aanvraag)

17:30 uur

Na de laatste activiteit wordt er natuurlijk aan de inwendige mens gedacht en staat er een lekker bbq buffet voor u klaar dat er als volgt uitziet; hamburger, 2 stokjes saté van de haas, gemarineerd filetlapje en een scampi stick, daarbij stokbrood met kruidenboter, patat frites, groene salade en diverse sauzen.
Eventueel kunt u afsluiten met een coupe ijs met vruchten en slagroom/ ca. € 4,= p.p. of een dessertbuffet / vanaf ca. € 6,= p.p. Indien gewenst kunt u gedurende 2 uur de drankjes afkopen voor ca. € 11,= p.p.  (Hollandse Bar).

Mocht u een meer uitgebreid buffet willen hebben dan kan dat uiteraard; prijzen en suggesties op aanvraag. Ook een ander menu of een andere locatie behoren tot de mogelijkheden.

19:45 uur

Vertrek huiswaarts.

20:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 - 48 personen € 105,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
  (op basis van halen en brengen)
· lunch incl. kroket als beschreven
· middagprogramma met keuze uit 3 onderdelen p.p.
  als beschreven (inclusief deskundige begeleiding)
· barbecuebuffet als beschreven (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur

SLECHT WEER

Wat als het weer tegenzit? Gunstige weersomstandigheden kunnen wij u helaas niet garanderen! Wel kunnen wij u mededelen dat in 90% van de gevallen de programma’s gewoon door kunnen gaan (regenjasje aan!). Sowieso kunnen bepaalde onderdelen vrijwel altijd doorgaan.

Voor onderdelen die wegens weersomstandigheden niet door kunnen gaan, proberen wij altijd een alternatief aan te bieden. Dit kan zijn: indoor games met portofoon tangram, mega jenga, darts, schilderen in teams, etc. We bekijken per project of het nodig is een “slecht-weer programma” te organiseren.  

Maar... aan de kust regent het echter nooit de gehele dag en zijn aanzienlijk meer zonne-uren dan de rest van Nederland!!