Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar België

Joods Antwerpen

08:45 uur

Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting België. Onderweg gebruikt u aan boord van de touringcar een kopje koffie of thee met een lekkere gevulde koek.

11:15 uur 

U bent inmiddels aangekomen in Antwerpen waar deskundige gidsen op u staan te wachten die uw gezelschap meenemen voor een interessante wandeling door Antwerpen waarbij diverse thema’s aan de orde komen zoals het historisch centrum met de Kathedraal en de Grote Markt, de Joodse wijk en de diamanthandel in Antwerpen.

13:00 uur 

Bij een uitstekend Joods Restaurant gebruikt u een traditionele en goed verzorgde 3 gangen lunch waarbij tijdens de lunch het één en ander wordt uitgelegd over de Joodse traditionele keuken en de gerechten. Tevens staat frisdrank op tafel dat ook is inbegrepen. Uiteraard kunt u de lunch ook op een andere locatie gebruiken!

15:00 uur

Vrije tijd in het gezellige centrum van Antwerpen. (het restaurant ligt in de Joodse wijk rond het station dus u wandelt zo het centrum in.

Indien gewenst kunnen wij voor u ook nog een bezoek aan een nabijgelegen Synagoge regelen o.l.v. een deskundige gids. Kosten ca. € 4,50 p.p. Zie voor andere suggesties ons voorstel veelzijdig Antwerpen elders op deze site.

17:00 uur 

Vertrek richting uw dineradres.

18:00 uur

Op een sfeervolle locatie net over de grens in Baarle Nassau gaat u zelf aan de slag. Er staat een goed verzorgd barbecuebuffet voor u klaar dat binnen is opgesteld maar waarbij u ook van het terras gebruik kunt maken bij mooi weer.

Het barbecuebuffet ziet er als volgt uit: runderhaasspies, gemarineerde varkenskotelet, saté, spare ribs, gekruide kuikenboutjes, chorizo worstjes en gemarineerd spek. Verder worden er warme piri-piri en pindasaus, diverse koude BBQ sauzen,  groentesalades, Vlaamse aardappelsalade, ovenvers stokbrood en Vlaamse frietjes geserveerd.
Wilt u geen diner/bbq dan krijgt u een korting van ca. € 23,50 p.p. en bent u rond 20.00 uur thuis.
U kunt ook kiezen voor een drie gangen diner; in dat geval krijgt u een korting van ca. € 9,00 p.p. afhankelijk van de keuze van het diner.

20:00 uur

Vertrek huiswaarts.

21:30 uur 

Verwachte thuiskomst; einde van het programma. 

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen € 87,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk. 
Exclusief eventuele parkeergelden. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· kopje koffie of thee met gevulde koek
· stadswandeling o.l.v. deskundige gidsen
· 3 gangen Joodse lunch incl. frisdrank
· vrije tijd in Antwerpen
· bbq buffet (excl. drankjes)
· Belgische belastingen
· verzorging van de chauffeur