Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar België

Leer Golfen in Belgie!

08:30 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Antwerpen. Onderweg gebruikt u desgewenst koffie of thee met gebak. (toeslag ca. € 5,= p.p.)

11:30 uur

Verwachte aankomst in Antwerpen.

Antwerpen, het wereldcentrum van de diamanten! Groot geworden door de internationale handelshaven en het uitstekende talent voor het slijpen van diamanten. Momenteel wordt 70 procent van alle diamanten ter wereld in Antwerpen verhandeld! Onze deskundige gids wacht u op in het centrum en neemt u mee voor een wandeling door de Joodse- en/of de Diamantwijk.

Uiteraard is een ander thema of bijvoorbeeld een fietstocht, puzzeltocht, bezoek aan de bierbrouwer etc, ook mogelijk; zie voor andere suggesties ons voorstel veelzijdig Antwerpen, elders op deze site.

13:00 uur

Op een sfeervolle middeleeuwse locatie (authentieke 15e eeuwse kelders) staat een lekkere lunch voor u klaar: verse dagsoep, verschillende fijne vleeswaren, kazen, verse groenten, roereieren, aardappelsla, en 2 soorten middeleeuws brood.

14:45 uur

U bent inmiddels aangekomen op de Lilse Golf & Country.

Hier wacht u een mooie 9-holes parkbaan, gelegen in de bossen in Lille en sinds 1987 actief. De baan vergt bijzonder veel techniek en nauwkeurigheid van uw golfspel maar uiteraard krijgt u de fijne kneepjes van het spel te horen van de golfpro’s die u zullen ontvangen en begeleiden.

Na een korte introductie begint uw golfclinic. Na een uur is het pauze en heeft u tijd voor een drankje en een hapje (2 consumpties: bier, wijn of fris en een paar warme en koude hapjes zijn inbegrepen). Aansluitend gaat u weer verder met de clinic en uiteindelijk wordt er nog een wedstrijdje gedaan en kijkt men wie van uw gezelschap het meeste talent heeft! Hij of zij zal worden beloond met een leuk prijzenpakketje (3 logoballen, tees, potlood en pitchvork met logo van de club). Ideaal als teambuildingsuitje!

18:45 uur 

Tijd voor een goed verzorgd barbecuebuffet, net over de grens in Nederland op een sfeervolle locatie.

U gaat zelf grillen: runderhaasspies, gemarineerde varkenskotelet, saté, spare ribs, gekruide kuikenboutjes, chorizo worstjes en gemarineerd spek. Verder worden er warme piri-piri en pindasaus, diverse koude BBQ sauzen, groentesalades, Vlaamse aardappelsalade, ovenvers stokbrood en Vlaamse frietjes geserveerd. Het dessert bestaat uit een heerlijk ijsbuffet met 4 ambachtelijke roomijs-soorten met sausjes, vers fruit, koekjes en verse slagroom.

21:00 uur

Vertrek huiswaarts.

22:30 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 129,= per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag. 
Exclusief eventuele parkeergelden. Iedereen dient in het bezt te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· stadswandeling o.l.v. deskundige gids
· middeleeuws lunchbuffet (excl. drankjes)
· golfclinic o.l.v. golfpro’s, gebruik
  driving range, ballen, materiaal
· 2 drankjes + hapjes pauze golfclinic
· barbecuebuffet (excl. drankjes)
· Belgische belastingen
· verzorging van de chauffeur