Dagje Uit is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Dagje Uit gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor het optimaliseren van de website en het verzamelen en analyseren van statistieken.

Welkom bij Dagje Uit
 Klik hier om terug te keren naar België

Kerst in Antwerpen

09:00 uur

Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe KEURMERK touringcar richting Oosterhout waar u rond 10.30 uur twee kopjes koffie met gebak gebruikt. 

12:00 uur

Verwachte aankomst in Antwerpen waar de chauffeur u op de busparkeerplaats aan de Kaai afzet. Hiervandaan wandelt u zo het centrum in!

U heeft vrije tijd om de kerstmarkt op de Groenmarkt te bezoeken, te shoppen etc. Net als veel andere plaatsen kent ook Antwerpen een Kerstmarkt. Deze jaarlijks terugkerende markt zorgt voor een heerlijke Kerstsfeer en trekt elk jaar veel publiek naar Antwerpen. De Kerstmarkt wordt gehouden op de bekende Groenplaats in het centrum van Antwerpen met de mooie Onze Lieve Vrouwe Kathedraal en het statige Hilton Hotel als prachtige decorstukken.

Check wel even van tevoren met ons op welke datum er een kerstmarkt is!

Wat is er te zien en te doen?

Tientallen houten chaletjes zijn er te vinden op het plein met daarin heerlijke winterse gerechten, lekkere drankjes waaronder warme Glühwein en stalletjes met winterse artikelen zoals Kerstdecoraties. Verder worden er diverse muzikale optredens verzorgd. Tussen de chaletjes staan voldoende statafels om al het lekkers te nuttigen. Wie toch in Antwerpen is kan meteen gebruik maken van de tijdelijke ijspiste die op de Grote Markt (op zo'n 300 meter van de Kerstmarkt).

Indien gewenst kunnen wij de lunch voor u verzorgen; bijvoorbeeld bij de lokale bierbrouwer. Deze lunch kost ca.
€ 14,= p.p.en ziet er als volgt uit:verschillende soorten brood en broodjes, verschillende soorten huisbereide salades, diverse kaas- en vleessoorten en koffie/thee. Een rondleiding door de bierbrouwerij is ook mogelijk; kosten ca. € 7,= p.p.

16:30 uur

Vertrek richting uw dineradres in Nederland. 

18:30 uur

Op een gezellige locatie gebruiken in de buurt van Amersfoort staat een heerlijk winters buffet voor u klaar: boerenkool, hutspot en zuurkool, beenham, worst, spek en jus en een lekker ijsje na!

Heeft u liever een koud- en warm buffet inclusief dessertbuffet dan betaalt u een toeslag van € 5,= p.p. Uiteraard is een 3 gangen diner ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Zonder winters buffet krijgt u een korting van ca. € 15,= p.p. en bent u ca. 1,5 uur eerder thuis.

20:30 uur

Vertrek huiswaarts.

21:00 uur

Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:

45 – 60 personen  € 45,00 per persoon
61 – 87 personen  € 42,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag. Eventuele parkeergelden worden achteraf aan u doorbelast. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief: 

. vervoer per luxe KEURMERK touringcar
· 2 x koffie of thee met gebak
· bezoek aan Antwerpen
· winters buffet als beschreven (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur